Blått

 

Jag är väldigt förtjust i marinblått, det funkar alltid i alla lägen och känns tryggt och bekvämt, lagom diskret liksom, i fall man inte vill göra något väsen av sig. ;)

Jag har dock haft en liten paus från blått ett par år då jag tyckt att det varit ”fel” blå färg på det mesta, men just nu finns det så mycket fina marinblåa saker att välja mellan och de nya Soft Upstigbyglarna är underbara. Jag gillar att den där midnattsblå färgen verkar komma mer och mer. Den är roligare än både kornblått och riktigt mörk marinblå.

 

blatt

Hjälm Samshield Miss Shield // Mössa Kingsland // Kavaj Manfredi // Schabrak Eskadron // Stigbyglar Freejump Soft Up Pro // Ridbyxor Pikeur // Lindor Horse Guard 

Hurra!

 

I dag ska jag köpa täcken!! :D Är ni på Black Friday-shopping i butikerna eller befinner ni er i Stockholm? Är mässan bra?

 

blackfriday

 

BLACK FRIDAY hos oss! Passa på att ta del av våra fina erbjudanden.
Vi har 25% rabatt på alla hästtäcken i butiken, 20% rabatt på alla hästtäcken på webben samt ett kanonerbjudande på den fina vinterjackan från Canuck, 1199kr (ordinarie pris 1699kr).

Täckesrabatten gäller på ordinarie priser och som vanligt om du handlar på webben så dras rabatten när din order hanteras.
Dessa erbjudanden gäller endast fredagen den 25/11. 😀🐎

Efterlängtad nylansering

 

Jag tillhör den skaran som älskar ridtights! Ända sedan jag började använda Kerrits vill jag knappt ha vanliga ridbyxor även om det faktiskt finns många vanliga jag gillar också! Tights är dock något alldeles extra OM de är sköna och sitter bra, och det gör Kingslands.

Jag har tre par sedan tidigare och har haft den stora turen (?) att få ha loggorna kvar på benen. De flesta verkar ha haft problem med att de fallit av men mina sitter som berget trots flitigt användande och tvättande.

Nåväl, nu har Kingsland kommit med en uppdaterad version av sina tights, fast med en broderad logga istället, dessutom kommer de i en helt navy modell och en brun! De bruna tightsen har redan blivit mina. <3

 

klcorrnavy klcorrbrun

BILLYBELT

 

Åh vad jag gillar dessa somriga fina skärpen från BILLYBELT. De är lagom enkla och finns i massa färger. Dessutom är det enkelt att få till den perfekta passformen då man fäster piggen på spännet i själva skärpet. Mina favoriter är Sandy Beige, The Turin och Apricot Orange. Jag ska nog slå till på något av dem. Skärpen kostar 399kr och du hittar dem här.

Vilket/vilka gillar du bäst?

 

 

billybelts

Fråga & svar

 

Jag fick en fråga för ett tag sedan och tänkte svara på den, jag skriver i princip aldrig sådana här inlägg men kanske är det fler som undrat! :)

Varför gjorde du om konceptet på din blogg som varit så stor och populär i många år? Jag tycker den är jätte bra nu också men vet inte om jag läst varför du ändrade. Rider du fortfarande? Ha’t bra! //Hannis

Det var ett beslut som växte fram efter att ha bloggat i sju år, jag är inte och har aldrig varit en person som älskar att ösa ur mig milslånga inlägg om mig själv och det är bara att inse att den egenskapen är en stor nackdel när man har en blogg som handlar om en själv. Om något bra eller dåligt hände var min tanke aldrig att skriva om det på bloggen utan att prata med mina vänner i stället.

Jag orkar inte med att hamna i samma fack som de få hästbloggar som finns, alla de läsvärda har lagt ner eller ändrat koncept och de som finns kvar är en enda lång orgie i att ”klappa sig själv på axeln”, att fördöma andras val angående hästar/jobb/resor mm eller så har de helt enkelt förvandlats till galningar på sina bloggar. Inte så himla spännande om man är över 14 år.

Häst och ryttarutrustning  är ett stort intresse så därför var steget ganska lätt när jag bestämde mig för att ändra koncept då jag fortfarande vill ha en blogg samt kunna anordna tävlingar tillsammans med butiker osv. Det är inga direkta krav på att uppdatera dagligen och jag behöver inte skriva om mig själv hela tiden. :)

PS: Ja jag rider! Du kan läsa mer om det HÄR då jag fick en sådan fråga för en tid sen.

Tack för att du läser.

Vinnaren!

 

Personalen på Skara Hästsport har utsett en vinnare av presentkortet på 1000kr. Vinnaren heter Evelina och detta är hennes bidrag:
 

På tävling fick Brunte skämmas som få,
Ty han hade benskydd i färgerna två.
Hans matte för jämnan i backen fick fara,
Tills nya skydd inköpts från butiken i Skara
Brunte sa tack på sitt lilla vis,
Matte fick sitt livs första pris :-)

 
 

stort-grattis

 

Tävling! Vinn en Samshieldhjälm

 

Tävlingen är avslutad!

 

Foto 2015-06-22 09 54 32

 

Nu kan du vara med och tävla om en Samshieldhjälm från Skara Hästsport. Det är väldigt enkelt.

-Skriv en kommentar nedan om vad du helst skulle handla hos Skara Hästsport under deras kampanjhelg 25-28 juni.

-Dela denna bilden på Facebook, dela endast, du ska inte kommentera där.

Klart! Den som vi tycker har den bästa, roligaste eller mest genomtänkta kommentaren blir vinnaren. Lycka till! :)

 

1 2