Monthly Archives: december 2014

Grönt är skönt

 

En färg som jag tror mycket på inför 2015 är grönt. Jag tror vi kommer få se betydligt fler som rider i gröna kavajer igen. Grönt har ju varit ganska ute bland svenska ryttare i många år men det har börjat komma fler och fler snygga set med schabrak och luvor i grönt, fina gröna täcken och gröna ridbyxor.

 

grönt

 

Hjälm GPA, kavaj Manfredi, schabrak & luva Top Horse, stövlar De Niro och ridbyxor från Shires.

 

Euro Horse

 

Nu är det snart dags för alla häst och ryttarutrustningsfantasters årliga höjdpunkt, Euro Horsemässan i Göteborg! Utställarlistan är redan välfylld men uppdateras fortfarande. Du hittar den här.

Det ska bli så roligt att titta igenom hela mässan, se vad det finns för nyheter och om man kan göra några riktiga fynd. Ni kommer väl dit? :)

Här ser ni några bilder från mässan 2014, du hittar resten på denna sidan.
eh1 eh2 eh3 eh4

 

Tucker Tweed

 

Tucker Tweed gör riktigt fina hästinspirerade läderprodukter så som väskor, plånböcker och iPadcovers. Du kan till och med välja om du vill ha dressyr eller hopphäst på dina saker.

Här hittar du deras sida och många fler produkter.

 

tucker1 Tweed Manor Tote, chestnut-black tucker3

 

Gammal favorit

 

Denna vinterjackan från John Whitaker har varit en av mina favoriter sedan den kom ut, jag tror det var vintern 2002. Den ser helt vanligt blå ut när man inte lyser på den men riktar man en lampa mot den så förvandlas hela jackan till en enda stor reflex. Väldigt smart och jag vill verkligen ha en ny sån här jacka. Hoppas de börjar tillverka den igen. Man vet ju aldrig. ;)

 

jwjackor

 

Ränderna går aldrig ur

 

Klassiska golden stripe/Newmarkettäcken och filtar kommer nog aldrig försvinna ur modet. Här är mina favoriter för en klassisk look som håller hästen både snygg och varm.

 

newmarket1horseware-newmarket-fleece-cooler-53271-12611

newmarket3

newmarket4

Rambo Newmarket stalltäcke, Rambo fleece cooler, Rambo skritttäcke i fleece, Shires newmarket yllefilt.

 

God Jul – tävling

 

God jul på er alla tackroomers! I dag och i morgon har Skara Hästsport 20% på allt i webbshoppen. Helt klart en bra julklapp.

Men en ännu bättre julklapp är att om du skriver ett litet julrim till detta inlägget så har du chansen att vinna en valfri Animoprodukt från Skara Hästsport. Galet!

Delar du dessutom denna bilden på Facebook så får du en extra röst.

 

Viktigt! Tävlingen hålls här så lämna din kommentar med rimmet samt om du delat bilden här, kommentarer på Facebook kontrolleras ej. Glöm ej din emailadress så att vi kan kontakta dig om du vinner!

 

julaftonlucka

 

Bridle charms

 

En sak som blir mer och mer populärt är så kallade bridle charms. Det är små berlocker med olika motiv som du kan fästa på träns, förbygel, sadel, hjälm, täcke eller var du nu vill ha dem. De passar så klart lika bra i hundens halsband eller i dragkedjan på din jacka. :)

Här hittar du massor av charms.

 

bridlecharms

 

1 2 3 6