Monthly Archives: februari 2015

Euro Horse

 

Nu börjar det dra ihop sig till årets hästmässa i Göteborg! Är ni taggade för lite crazy shopping? I år håller jag tummarna allt vad jag kan för att det är lite roliga utländska butiker som inte har samma som alla andra. Man kan lätt bli lite blasé när det är samma, samma överallt. Hoppas på överraskningar! :)
Har ni något speciellt på shoppinglistan?

 

ghs2015-2

 

Favouritas

 

Ett säkert tecken på att våren är i antågande är att HV polos numera klassiska pikétröjor kommer i nya färger.

Här nedan ser ni några av vårens fina färger som landat i butikerna. Vilken färg är eran favorit?
Jag har köpt nummer två och nummer fyra. Gillade den gröna mycket och en rosa behövs alltid. :)

 

hvvår1 hvvår2 hvvår3 hvvår4 hvvår5 hvvår6 hvvår7

 

Nyhet från Manfredi

 

Du hittar kavajen här.
airflow3airflow1 airflow2

 

En otroligt snygg och välsittande kavaj från Manfredi med ormskinnskrage. Air Flow har ventilerande partier på rygg och i sidorna. Finns i både long och regular. Long är 4-5 cm längre.

Tyget, som utvecklats av Manfredi, är ett 360-graders stretch NanoSphere material. Det har en slät anti-rynkyta så att du alltid ser bra ut. Tyget andas så att det håller dig sval. Den är lätt att tvätta och sköta och tyget är mycket slitstarkt.
 
 

Gammal favorit

 

Kommer ni ihåg JWs sammetschabrak som var helt galet populära för några år sedan? Jag hade alltid dem på tävling. Hade ett grått/rosa som matchade en grå kavaj och ett marinblått/ljusblått som matchade en marin kavaj med ljusblå krage.

Nu har sammetsschabraken uppdaterats lite och ligger som veckans vara hos Skara Hästsport. 399 kr kostar ett schabrak just nu. Jag är väldigt sugen på ett grönt. :)

 

jwsammetsJW_velvet_saddle_pad_ears__89332.1405403996.1280.1280

 

 

Petrie

 

 

Petrie är ett gammalt och välkänt stövelmärke. De står för ett gediget hantverk och för kvalitet. Därför är det extra roligt att se att de också kan ta ut svängarna lite och blanda klassiskt med lite lekfullt.

 

petire petriepetrie10petrie11petrie12petrie14petrie15 petrie1 petrie2 petrie3 petrie4 petrie5 petrie6 petrie7 petrie8 petrie9 petrie67