Monthly Archives: mars 2015

Just over the top

 

Jott är ett märke som gör de lättaste jackorna och västarna du kan tänka dig, som passar till alla årstider och som är lätt vika ihop och ta med i den lilla påsen som de kommer i.

Dessa jackorna och västarna har givetvis lyckats slå sig in i ridsporten. Det är ju det perfekta plagget att ha över fleecen om man fryser eller över kavajen när man rider fram.

 

jott1 jott2jott3jott4

 

Vinn ett Horsewaretäcke

 

Nu är det dags att fira att våren är här med en ny tävling. Denna gången är det det perfekta övergångstäcke från Horseware som lottas ut.

För att vara med ska du skriva en kommentar nedan där du berättar varför just din häst vill ha detta täcket. För dubbla vinstchanser ska du även dela denna bilden på Facebook.

Glöm inte att skriva med din emailadress i kommentaren samt att tala om i fall du har delat bilden på Facebook.

 

hwamigolite6plus
Amigo Hero 6 Turnout Lite från Horseware är det perfekta övergångstäcket eller täcket för regniga lite svalare sommardagar. 600D polyester, vattentätt, 50 grams fyllning och andasfunktion Dubbla bogspännen, extra rörelsefrihet för frambenen samt kryssgjordar. ”Sunshower”-yttermaterial.

 

Vinnaren dras den 26/3. Lycka till!

 

 

Clincher Bridle

 

Detta tränset visade Monica på Top Rider mig på Euro Horsemässan. Det är sjukt snyggt och jag har gått och tänkt på det varje dag sen jag såg det. Det måste betyda att det ska bli min nästa tränsinvestering. Kanske en födelsedagspresent till en av unghästarna som fyller 3 år den 25 april. (viktigt att fira!) :)

 

parianiclincer

 

Vinrött eller grönt? Eller svart?

 

Vinröd är en färg som alltid varit en favorit hos mig. Jag har massa vinröda kläder, hästprylar och så klart har min blogg nästan alltid varit någon form av vinröd. Problemet är att jag börjar få överdos av min egen favvofärg. Jag har faktiskt beställt en vinröd kavaj från Cavalleria Toscana men den kommer inte förrän till hösten, det tråkiga är att typ allt som kommer till hösten är vinrött. Verkligen alla märken, 50 shades of vinrött överallt.

Så dagens i-landsproblem är, ska man dra till med grönt? Ju mer jag tänker på det ju mer sugen blir jag på mörkgröna prylar. Jag har shoppat på mig lite grönt från Anna Scarpati och det känns fint. Eller ska man fortsätta med svart? Men det gick ju också till överdrift. Helt plötsligt hade varenda människa svart och guld. Jag får så lätt en överdos när saker blir överexponerade. Man kan ju bara hoppas att alla hatar vinrött så det försvinner snabbt. Annars kommer ni nog se mig och mina unghästar i 70-talsgrönt i framtiden. Ett tag i alla fall, tills det blir modernt igen. ;)

 

Foto 2014-11-10 15 22 02 Foto 2014-12-08 19 07 56Foto 2015-03-03 14 57 17

 

1 2