Monthly Archives: juni 2015

Vinnaren av Samshieldhjälmen

 

Foto 2015-06-30 12 12 31

Den lyckliga vinnaren av Samshieldhjälmen i samband med Skara Hästsports kampanjhelg heter Jenny Glimster. Hennes beskrivning av ridbyxor som förvandlats till harmesbyxor gick hem plus att det låter som det är dags för en ny hjälm helt klart!

Jenny skrev: Jo jag skulle nog införskaffa mig ett par nya ridbraxor då dom har spruckit i sömmen mellan benen… Dom är även förstora i rumpan och benen och hänger som harems byxor haha! Eller en ny ridhjälm då min nuvarande hjälm är ärvd av min syrra, den är sisådär 6-7-8 år gammal! Kanske inte så super kul att studsa om kring med den på huvudet, men säkerheten först!
Skulle verkligen vara så jädrans kul att få vinna, samshield är lätt de snyggaste och bästa hjälmarna!

Grattis till dig!

 

Missa inte den andra grymma tävlingen just nu om valfria NAF-produkter för 1200kr

 

Sista chansen!

 

Idag är det sista dagen på Skara Hästsports kampanjhelg så den som är shoppingsugen bör passa på. :)

 

kampanjjuni
 
Vi har 20% på allt i butiken och på webben, 10% på sadlar.* 
Om du kommer in och shoppar i butiken bjuder vi även på fika och en massa andra bra erbjudanden. 
För dig som handlar på webben så dras din rabatt när vi hanterar din order!
*Rean gäller på ordinarie priser, gäller ej Samshieldhjälmar. Vi reserverar oss för slutförsäljning.
 

Vinn NAF-produkter

 

Tävlingen är avslutad, vinnare är Betty-Ann Wahlborg

naftävling
Här kommer en kanonbra tävling från NAF Sweden. För att vara med gör du så här.

-Skriv en kommentar till detta inlägget om varför din häst / dina hästar vill vinna NAF-produkter. Det kan vara allt från pälsglans till Superflex, du väljer själv!

– Gilla gärna NAF Sweden på Facebook för att ta del av alla nyheter först av alla och dela denna bilden.

Klart!

Vill du ha lite koll på vad NAF har i sitt sortiment så kolla här.

 

 

Påfyllning i eQuickfamiljen

 

Nu finns eQuicks bakskydd med fårskinn att köpa här.  De finns i svart och brunt och antingen kan man välja de med kardborre eller de med snabbknäppen beroende på vad man föredrar. Jag använder själv eQuickskydden och tycker att de är kanonbra. Jag har valt snabbknäppen på framskydden och kardborre på bakskydden.

Har ni provat dem?

 

equickbakfår equickfårbakkard

Tävling! Vinn en Samshieldhjälm

 

Tävlingen är avslutad!

 

Foto 2015-06-22 09 54 32

 

Nu kan du vara med och tävla om en Samshieldhjälm från Skara Hästsport. Det är väldigt enkelt.

-Skriv en kommentar nedan om vad du helst skulle handla hos Skara Hästsport under deras kampanjhelg 25-28 juni.

-Dela denna bilden på Facebook, dela endast, du ska inte kommentera där.

Klart! Den som vi tycker har den bästa, roligaste eller mest genomtänkta kommentaren blir vinnaren. Lycka till! :)

 

Lady Samshield

 

Jag har älskat polohjälmar så länge jag kan minnas. Det är någonting med stora brätten och skärmar på hattar, kepsar och hjälmar som känns helt rätt. :)

 

Foto 2015-06-20 13 34 41

 

Till min stora glädje så verkar ju detta sprida sig och nu kommer även Samshield med en avtagbar solskärm till sina hjälmar. Hurra! Jag har velat köpa den sedan innan jul men den har blivit försenad men nu verkar den äntligen vara på gång. Det ska bli spännande att se hur det ser ut i verkligheten. De bör komma till Falsterbo! 

 

samshieldpolosam4 sam3 sam2 sam1

 

Shadowmatt and Premium helmets are now available for Polo sport!

 

 

Equestrian World

Från svt.se

 

 

Premiär för nya ridsportmagasinet Equestrian World

Equestrian World är ett livsstilsprogram om ridsport. Programmet sänds i SVT och återspeglar FEI:s sju discipliner, med huvudfokus på de olympiska disciplinerna hoppning, dressyr och fälttävlan.

– Det känns kul att kunna erbjuda ett månatligt magasin med det bästa från ridsportvärlden. Magasinet produceras av Internationella ridsportförbundet och spänner över många discipliner, säger projektledaren Marcus Törngren.

Programmets tonvikt ligger på ”bakom kulisserna”, personlighet, livsstil, nyheter och resultat från världsmästerskap och världscup.

– Ridsporten är viktig för SVT och det här är en del i en större satsning, säger Marcus Törngren.

Berättelser som ridsportens betydelse i olika samhällsperspektiv kommer vara en del av innehållet i magasinet. Liksom berättelser om hästar, personligheter inom sporten, jobb, traditioner och färdigheter.

Årets Falsterbokollektion från Gina Tricot

 

Det är alltid spännande att se Gina Tricots Falsterbo och Grand Prixkollektioner varje år.  Särskilt Grand Prixkollektionen brukar innehålla några godbitar.

Detta årets Falsterbokollektion fick inte mig att jubla tyvärr. Det finns några saker jag gillar men överlag tycker jag den ger lite för mycket ”semester på en stand”-vibbar och alldeles för mycket rosa för min smak. Nåväl, här är de sakerna jag tyckte bäst om :)

Du hittar årets Falsterbokolletion här.

 

 

gina5 gina1gina4
gina3

gina2

 

 

Äntligen sommar

 

 

Hello-Summer-626x230

 

Nu känns det som att sommaren äntligen har kommit på riktigt. Det är varmt och skönt ute och regntäckena behövs inte längre. Däremot får man oftast de trista insekterna på köpet med värmen. Här kommer tre tips för en behagligare hästsommar.

 

horseguardzebra

Horse Guards populära zebratäcke finns just nu för endast 450kr här! Zebratäckena har gjort stor succé då fugor av någon anledning inte gillar det mönstret.

 
 

naf-citronella-tag-twin-pack-600x600

 

NAF’s citronella-tags använde jag flitigt förra sommaren och jag har redan börjat sätta fast dem på grimmor och täcken. Hjälper riktigt, riktigt bra, dock håller de inte en hel sommar så man bör byta ut dem med jämna mellanrum för att få bästa effekt. Du hittar dem här.

 
 

bucasbuzzrid

 

Riktigt smart ridtäcke från Bucas. Du väljer själv om du vill ha täcke fram, bak eller eller både och. Perfekt för de hästar som störs så mycket av insekter att man knappt kan rida på sommaren. Täcket finns här.

 

 

1 2