Monthly Archives: augusti 2015

Shopping

 

I veckan som gick köpte jag två stycken av detta fina täcket från Horseware. Jag älskar färgen och det är ett perfekt täcke för hästarna när det blir lite kyligare. Än så länge hänger värmen kvar bra, det är 20 grader eller varmare varendaste dag så mina hästar går för det mesta nakna dagtid nu.

Just 200grams-täcken har jag inte många av och de jag har är gamla och blir tunga som bly när de blir blöta, inte så kul.
Dessa täckena väger knappt någonting och dessutom är priset himla bra, 949kr får du betala för ett.
hwhero

Rea

 

En av de sakerna som är allra bäst när vi står inför en ny årstid är att det finns så mycket bra saker att fynda. Vad sägs om ridbyxor från 99kr, chaps från 99kr, Bucastäcken från 500kr osv.

Om du har vägarna förbi Skara Hästsport i helgen så måste du gå in och spana! :)

 
Foto 2015-08-26 15 21 12Foto 2015-08-26 15 21 03Foto 2015-08-26 15 20 52

 

Ryttarcompaniet

 

Ryttarcompaniet har blivit lite av en kändis för oss vanliga konsumenter senaste året främst tack vare NAF, OneK och Shires. Nu har de fått en ny fräsch hemsida som fungerar som webbshop för deras återförsäljare. Vi vanliga kan tyvärr inte handla i den och det är ju inte meningen heller MEN, vi kan äntligen se alla produkter och tjata på ”vår” butik att ta hem dem. ;)

Jag vill ha massor av saker redan så klart. :D

 

rc2

 

Ingen vinter utan pannband

 

Det är ganska få mössor jag gillar, däremot älskar jag pannband och särskilt de från Kingsland. De har nämligen världens mjukaste fleecefoder som gör att det aldrig kliar eller sticks. Dessutom är de så breda att de nästan täcker hela huvudet utan att man för den sakens skull får mössfeeling. ;)
Jag har redan sett ut mitt favoritpannband inför denna vintern och det är modellen Wild från Kingsland i färgen Red Fudge. I love it!
klwild1

Kingsland Wild

 
 
 

Eskadron höst/vinter 2015

ehv2 ehv

 

Vad tycker ni om Eskadrons höst och vinterkollektion 2015? Ni kan spana in sakerna här. Jag gillar denna kollektionen jättemycket. Älskar färgerna och det är lite kul med det rutiga som kommit tillbaka (även om jag inte gillar det haha). Det känns väldigt tidigt 90-tal och det är roligt! Det finns faktiskt inte någonting i kollektionen som jag inte tycker om alls även om jag inte kommer köpa exempelvis rutiga saker. :)

 

Pricka den hästiga höststilen

 

hästhöst

 

Eller kanske den höstiga häststilen? Även om det just nu är full sommarvärme ute så närmar vi oss ändå september och hösten med full fart. Min höstshopping består hittills endast av en oljerock men jag måste erkänna att jag längtar lite efter att gå runt bland färgglada löv i varm halsduk, tjock tröja och gummistövlar.

Här är några av mina höstfavoriter till både människa och häst.

 

Foto 2015-08-16 10 16 03
En klassisk oljerock från Barbour med rutigt innertyg kan aldrig bli fel. Du hittar den tex här.

 

 

ariatstormstopper
Gummistövel från Ariat. Både varm och skön att gå i! Stövlarna shoppar du här.

 
 

klvinröd
Ett par ridbyxor som jag kommer använda flitigt i höst är mina vinröda Kelly slim från Kingsland.

 
 

newmarket
Det klassiska newmarkettäcket i ull eller fleece finns hos flera olika märken och kan hittas i de flesta välsorterade ridsportbutiker. En riktig höstklassiker!

 

 

zandonaluddpluppbrun
Luddprylar är ett måste på hösten när man klippt hästarna och de lättare får skav. Dessa skydden från Zandona är favoriter. Du köper dem här.

 
 
Foto 2015-08-20 12 05 55
Gröna schabrak passar allra bäst på hösten. Detta köper du här.

 
 

1 2