Monthly Archives: december 2015

Gott nytt år!

 
Gott nytt år alla Tack Room-läsare. Jag hoppas att ni får en grym nyårsafton, varesig ni ska på fest eller bara vara hemma med djuren <3

Vi ses igen nästa år!

 

PS: Glöm inte kolla in Skara Hästsports grymma nyårserbjudande som gäller i dag och i morgon.

 

samshieldvantarNyårsafton och nyårsdagen får du ett par Roeckl Vesta på köpet om du handlar en Samhieldhjälm i vår webbshop. Glöm inte skriva vilken färg du vill ha på handskarna när du beställer hjälm. Handskarna finns i brunt, grått, marinblått, svart och vitt.

Här hittar du Samshieldhjälmarna

 

 

freejumpsetNyårsafton och nyårsdagen har vi ett kanonbra erbjudande i webbshoppen. Ett set med stigbyglar och stigläder från Freejump. Du hittar erbjudandet här.

 

 

 

skaraset

Nyårsafton och nyårsdagen har vi även vårt fina set med täcke och schabrak till superbra pris. Du hittar erbjudandet här.

Inne och ute S/S 2016

 
inne

   

 • Samshieldhjälmar. Även om de har varit populära länge så exploderar det nu, varenda kotte rider med Samshield i vår och sommar. Poloskärmen till är ett måste!
 • Ridkläder i stil med Tailored Sportsman. Beiga ridbyxor, skjortor och rutigt kommer stort. Tänk preppy american.
 •  Supermatchy, man ska gärna matcha lindor/skydd med schabrak, täcke, väst/jacka, handskar osv.
 • Mörkrött och inte vinrött. Det är en färg som syns på mycket tidigt i vår.
 • Polostövlar är på gång i flera modeller och utförande, riktigt hett i vår och sommar.

hot
 
 
ute

   

 • Blinget får stå tillbaka lite och vi ser istället mer guld och silver.
 • Illrosa och andra färglada ridbyxor känns ganska passé denna våren och sommaren, det ska vara mer dämpat och naturligt.
 • Lackade ”shiny”-hjälmar har gjort sitt för ett tag framöver, matta hjälmar är mer rätt.
 • Glansiga västar och ridkläder i sportiga material får vila lite denna våren.
 • Flaggor som dekorationer. Vi chillar lite med Union Jack, Stars & Stripes & Co.not

Tips

Jag vill verkligen rekommenderas dagens kalendervara hos Skara Hästsport, både täcket och schabraket är riktigt bra.

Jag har haft dessa täcken i flera år och de är kanonbra att ha både under vanliga täcken eller när hästen duschat eller som pyjamas på sommarnätterna mm, ni fattar. Jag är verkligen väldigt förtjust i dem.

Schabraket har jag flera stycken av och jag använder dem flitigt, de har riktigt bra passform, inga störande fästen för sadelstroppar och våfflad undersida som håller hästen torr. Jag har bara hört positiva omdömen om dessa.

I dag kostar de 399kr tillsammans. FYND!

 

skarasetsh2

Cathrine Harcour

 

Det har kommit en ny kavaj som ser riktigt trevig ut och som kostar nada om man jämför med de flesta andra. Dessutom ska den sitta riktigt bra på enligt de som testat den och den finns i svart, marin, royal och en mörkröd färg som känns mycket fräschare än vanlig röd och vinröd som man fått en överdos av under det senaste året. :)

Kavajen finns att köpa här.

 

harcourröd harcourblå harcournavy

25% på alla benskydd

 
I dag har Skara Hästsport 25% på alla skydd i kategorin benskydd. Om ni vill ha ett tips på skydd som både har bra pris och är bra så kan jag verkligen rekommendera Veredus TR Pro senskydd fram och Veredus TR Pro strykkappa bak som är mina favoriter.

Jag går hela tiden tillbaka till kardborre fast jag köper skydd med andra knäppen så är det kardborre som är bäst i längden tycker jag.

Dessa skydden finns i svart och brunt och har superbra passform.

19241_BR_119242_BR

Chans till 5000 kr att shoppa hästsaker för

 

Skara Hästsport firar vecka nummer två i julkalendern med att erbjuda en tävling varje dag där en person har chansen att vinna ett presentkort på julafton, värt 5000 kr!

För att vara med ska man svara på en enkel fråga på Facebook varje dag i samband med deras julkalenderinlägg. Du kan alltså vara med och tävla varje dag fram till julafton! Ju fler gånger du svarar rätt, desto fler chanser har du att vinna!

I dag erbjuder de dessutom en helt grym grej i kalendern. Horseware Amigo Bravo Plus 250 g för endast 999kr, ordinariepriset är 1799kr!

 

bravoplus

1 2