Monthly Archives: april 2016

Vinn Micklemträns i valfri modell.

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VI SÄGER GRATTIS TILL MATHILDA WENNBERG SOM VANN ETT TRÄNS! 

 

Nu kör Skara Hästsport igång en tävling igen. Du har chansen att vinna Rambo Micklem MultibridgeRambo Micklem Competition eller Rambo Micklem deluxe competition bridge.

 

micklemt

 

För att vara med så ska du svara på frågan ”Vad heter mannen som kommit på Micklemtränsen”? Svara i en kommentar till detta inlägget.

Vill du så får du hemskt gärna även gilla och dela denna bilden på Facebook.

Lycka till! :D

Lycka för skimmelägare

 

Detta schampot och balsamet från K9 har jag hört mycket bra om. Just nu har jag ingen skimmel alls (om man inte räknar ettåringen som är ”nästanskimmel” men han duschar inte så himla ofta än) men däremot har jag flera med ganska mycket vitt så jag tänkte köpa och testa. Har ni provat

 

k9silvershampo

Sterling Silver hästschampo är ett supereffektivt vitschampo utan blekmedel med överlägsen rengöring och viteffekt genom en revolutionerande formulering som har förmågan att rengöra och återfukta på samma gång, vilket ger en snövit och blank man, svans och päls utan torrhet. Avlägsnar urinfläckar, smuts och gulhet. Ger härlig fuktbalans och oöverträffad glans med K9’s optiska Keratin och D-panthenol komplex. Blandbar med vatten upp till 10:1. För extra hållbar vithet och pälskvalitet använd K9 Sterling Silver Conditioner.

Innehåller inget blekmedel därför går det att använda på flerfärgade raser.

INCI: aqua, laurylsulfate, mg-laurylsulfate, d-panthenol, glycerin, propyleneglycol, hydrolysed keratin, tetrasodium glutamate diacetate, peg-4 rapseedamide, optic brightner, cyclomethicone, potassium sorbate, perfume.

300 ml  / 10.14 oz
2,7 l  / 0,71 gal
5,7 l  / 1,5 gal

pH 6,0

 

 

 

k9silverbalsam

Sterling Silver hästbalsam är den enda vitförstärkande conditionern i sitt slag, denna revolutionerande formulering ger pälsen en strålande vit lyster och extrem återfuktning genom K9’s unika optical, keratin och D-panthenol complex. . Gör man,svans och päls lättborstad med ett långvarigt vitt resultat och extremt kort torktid. Passar alla hästar och raser. Blandbar upp till 1/20.

Innehåller inget blekmedel och går därför att använda på flerfärgade pälsar.

INCI: aqua, cetearyl alcohol, d-panthenol, glyceryl stearate, stearalkonium chloride, hydrolysed keratin, cetrimonium chloride, sodium PCA, cyclomethicone, optic brightner, potassium sorbate, perfume.

300 ml  / 10.14 oz
2,7 l  / 0,71 gal
5,7 l  / 1,5 gal

pH 4,5

I valet och kvalet

 

Jag har en stövelfundering, inga ridstövlar utan mer en snygg allvädersstövel att ha när man inte rider eller när man bara ska rida ut mm. Typ vattentäta och sköna men ändå inga gummistövlar. Både Ariat Windermere och Dubarry Galway uppfyller de kraven, dock är Dubarryn betydligt dyrare. Men det spelar ingen roll om det är så att den är mycket bättre.

Jag velar alltså mellan två stycken som ni ser nedan, Dubarry och Ariat. Ni som har dessa, bomba med för och nackdelar. Vilka är ”bäst”? Jag har aldrig provat någon av modellerna.

 

 

ariatw

 

 

 

 

 

dubarry-stovlar-galway-walnut-544

Viktig information!

 

Flera ridsportbutiker har gått ut med detta meddelandet på Facebook, glöm inte kolla din hjälm! Det gäller alltså BARA om det står 2015-04 i din hjälm.

 

VIKTIGT!

Vi måste tyvärr återkalla Samshieldhjälmar med CE-VG1-040-märkning, tillverkade 04/15 (står på klisterlappen inuti hjälmen under CE-märket). Denna hjälm uppfyller pga ett tillverkningsfel inte kraven för CE-VG1-040 som den är märkt med. Detta kan vara en säkerhetsrisk.
För Samshield är säkerheten väldigt viktig så vi ber er vänligen att kontrollera märkningen på Er hjälm och om den är märkt 04/15, ber vi Er komma in till butiken (eller skicka ihop med kvitto om ni har långt att åka) och lämna in Er Samshield så att vi kan skicka den och få innerskalet utbytt mot en ny.
Ni som inte köpt hjälmen hos oss, skall vända Er till den butik där ni köpt Er Samshield.
Detta gäller inte er som har köpt en Samshieldhjälm innan April 2015.
Klisterlappen på bilden är från en godkänd hjälm.
Tack för visad förståelse!

 

12321705_1131270186912559_1249881271392577831_n