Monthly Archives: juli 2016

Rea

 
Skara Hästsport börjar få ut mer och mer trevliga saker på sin rea.

Här är är några av sakerna jag skulle kunna tänka mig.

 

ariatbromontvinter

Ariats vinterridstövel. För det första är den ju jäkligt bra och skön och för det andra så står vi snart där och fryser tårna av oss (tyvärr).

 

favored

Pikéer kan jag inte ha för många av, just nu är det bra pris på denna klassiska HV Polopikén.

 

 

jwpeter

Fyndpris på detta stalltäcket från John Whitaker. Jag har det redan till två hästar men funderar på att köpa fler nu när det är så billigt.

 

 

photo2012-05-03160416

En riktigt bra sadelgjord till grymt bra pris!

 

 

 

Fluginvasion – era bästa tips

 
I år är det verkligen helt galet på insektsfronten. Jag har aldrig varit med om ett år med så mycket flugor, bromsar, knott och annan skit. Här har det varit varmt och otroligt kvavt hela sommaren så jag antar att det beror på det. Hästarna lider verkligen av insekterna och man får försöka så gott man kan att rida tidigt, packa in dem i skyddande täcken och masker och dränka in dem i flugmedel. Fast det där med flugmedel verkar vara lite att slänga pengarna i sjön för jag tycker inte att de man köper fungerar alls. Jag vet inte hur många tusenlappar jag lägger varje sommar på sprayer mm som flugorna inte ens verkar märka.

Har ni några tips på flugmedel som man kan göra själv och som fungerar (!)?

 

IMG_7701

Outstanding flugmask från Cashel och flugtäcke från Horseware.

 

NAF!

 

naf2 naf1

 

Ska du till Falsterbo så får du inte missa NAFs supersnygga monter fullproppad med deras grymma produkter. Jag älskar verkligen NAF, allt från deras Magic & Superflex till läderputs och pälsglans.

 

erbjudandenaf

 

Just nu finns det dessutom ett erbjudande på den nya karensfria Like Magic. De som testat nya Like Magic säger att resultatet är ännu bättre än den vanliga Magic. Det är en ny uppdaterad formula, anpassad för svenska och norska marknaden, helt utan tävlingskarens.

Efter Rio kommer NAF successivt att lägga över hela produktionen till nya Like Magic.