Vinn ett Horseware Amigo Bug Buster All In One Vamoose

 

Tävlingen är avslutad, vinnare blev Anne Marie Lantz! Stort grattis till dig.

 

hwtävling

Skara Hästsport drar igång en ny tävling där bästa motivering vinner ett Horseware Amigo Bug Buster All In One Vamoose (värde 1149kr)

 

För att vara med, skriv din motivering nedan.
Varför ska Skara Hästsport ge just din häst detta lyxiga flugtäcket? :)

 

Lycka till! Vinnaren utses om två veckor.

 

137 kommentarer

 • Vid slutet av förra sommaren gick min ena häst flugtäcke sönder efter 5 års trogen tjänst, såklart var detta täcke just från Horseware, ett amigo. Vi har letat efter ett nytt men inte hittat det vi söker. Gillar ideén med zebra färg på täcken men de är inget som tilltalar mig, det är här en mycket bättre ideé!

 • Johanna Skyttner

  Min häst är en sån där känslig liten stackare som lätt får klåda av knott och annat otyg. Dessutom är han känslig för skav och de enda täckena som passar är de från Horseware. Jag tror att han skulle bli väldigt glad om han fick ett sånt här snyggt och välsittande täcke!

 • Åh detta vore ju fantastiskt för mitt Lettiska sto som är extremt känslig för insekter och får stora bölder av minsta lilla mygga . :( har redan problem med de knott som kommit. Hoppas hoppas!!!

 • Alexandra Karlsson

  Jag vill vinna täcket för att jag har en häst som är känslig mot flugor och knott. Och den älskar att vara ute men det funkar inte utan täcke…. Och varför inte få ha ett snyggt täcke så han kan vara ute i sommar!

 • Hej, jag vill vinna detta ur snygga flugtäcke till min häst för, min häst har det jätte jobbigt på sommaren för hon är jätte känslig mot flugor. Hon kan springa runt och slå med huvudet hela dagarna bara för att bli av med flugorna. Man märker på henne hur jobbigt hon tycker det är när flugorna börjar komma och man som ägare vill bara att hon ska slippa dem helt. Med det här täcker kommer hon kunna njuta lite mer av gräset på sommaren och samtidigt vara snygg i detta täcket!
  Hoppas verkligen jag vinner!
  Mvh Emelie och Luba :)

 • Jessica Persson

  Hur mycket än Torsten buga
  blir han inte av med den envisa fluga.
  För att slippa blodförluster
  på med Bug Buster
  För att myggan knäcka
  vi vill med Amigo täcka.

 • Min kära häst skulle bli så glá

  och bära upp det snygga täcket så bra!

 • Jag behöver hjälp, Min häst är extremt känslig mot flygfän och tyvärr utsatt varje sommar. Han står inne mestadels av dagarna för att slippa springa dagarna i ända.
  Det vore en dröm att få prova detta flugtäcke och hoppas det kan hjälpa han.
  Han har 3hektar sommarhage men står vid grinden och gräver för att få komma in.

  HOPPAS han har tur och får hjälp:)

 • lindha svensson

  jag skulle gärna vilja vinna detta täcke till häst alias salto därför han är en mästare på att plocka av sig sina täcken. Jag tror och hoppas detta täcke ska ligga bra och stå emot hans envishet att gå naken i hagen :)

 • Ponnyn är endast värd det bästa och det bästa kommer ju från Horseware! Vi har mkt blinningar, flugor och bromsar i hagen så det skulle kännas bra att skydda henne mot dessa!

 • Vår fina irländare behöver skydd mot de svenska envisa flugorna

 • I för som min gamla tant går ute dygnet runt på sommaren och blir hårt biten av mygg och knott så önskar hon sig ett bra täcke för just de! Vi bor på ett inte så häst vänligt ställe egentligen då stallet ligger i en dal med både massa skog och vatten runt omkring. De blir mycket flygfän i luften!

 • Vår häst skrubbade av sig pannlugg, man o del av svansen förra sommaren

 • Jag vill så gärna vinna då vi bor vid myrmark och på sommaren kryllar det av otäcka blinningar. Sista sommaren kom det även styngflugor och irriterade mina hästar. Jag har satt upp flugfångare och de tar en hel del men ett riktigt bra täcke skulle vara pricken över i för min tävlingshäst.

 • Förra året hade vi problem med att en av våra topplistan led väldigt av alla myggbett trots att vi sprutade honom med alla tänk bara medel. Så ert snygga täcke hade varit hans räddning denna sommaren.

 • På min lortgris till skäck skulle fläckarna vara väck.
  Å vilken tid matten skulle spara, med detta täcke från Skara

 • Min fine Ralf gillar inte värme och blir hysterisk över spec styngflugan, springer som en tok. Vore gott om han kunde njuta av sommaren han med

 • Vår häst skrubbade av sig pannlugg, man o del av svansen förra sommaren..
  Behöver något som ligger bra o förvirrarde elaka småkrypen, so please!

 • elin björndahl

  Aprilia skulle behöva ett nytt så kanske hon slipper alla varbölder hon får och dessutom skavet på mankammen hon får av det hon har nu. ☺

 • Hej, denna flugtäcke skulle vara perfekt till en av våra ridskoleponnyer, när dom går på bete på sommaren. Hon får en väldigt stor allergisk reaktion av alla mygg här uppe i Norrbotten. Så en bra flugtäcke skulle inte vara helt fel åt våran fina ponny!

 • Caroline martinsen

  Min häst är tyvärr superkänslig i huden och regerar snabbt redan nu i april på de få knott och mygg som kommit.
  För att han ska få en lång och ostörd vila på betet i sommar så skulle detta täcket underlätta väldigt mycket för honom.

  Horseware amigo täcken i övrigt brukar leverera superkvalitet.
  Jag skulle spara pengar genom att slippa köpa nytt flugtäcke stup i kvarten, min lekfulla unghäst slipper ha ont av alla jobbiga insekter och kan istället njuta av det gröna gräset.
  Winwin för båda! :)

 • Min röda prins hade blivit så glad om han hade fått detta täcke. Han passar i stor sett enbart i amigotäckena då han får skav av allt. Och speciellt av flugtäcken.

  Han hade verkligen behövt ett bra flugtäcken då han är så känslig för insekter och behöver slappna av ordentligt på sommaren för att kunna lägga på sig.

  En mycket glad och lycklig häst väntar om han skulle få vinna.

 • Skulle behöva ett till min islandshäst!

 • Hej!
  Min häst behöver ert Horseware Amigo Bug Buster All In One Vamoose, för att hon lätt får sår under betesperioden där det är mycket knott, broms och andra insekter som biter sönder henne. Flugmedel är dyrt och flugtäcken är överlag dyrare. Som arbetslös just nu så har jag inte råd att köpa saker utöver mat och hovslagare till henne. Vi skulle verkligen bli jätteglada om vi vann detta täcket och det skulle verkligen komma till nödvändig användning!

  Kram, Maria och Sita.

 • Så att min häst kanske äntligen kan få en lugn sommar utan all stress hon har för insekterna/flugorna. Norrland är hemskt!! (i det avseendet)

 • Min bruna springare är så känslig för insekter, och med detta supertäcke så skulle hon kunna va ute och njuta hela sommaren på betet utan att jag blir hyperstressad för att hon har panik i hagen. Vem vill inte ge sin bruna springare ett sånt här i present :)

 • Sanna Jardstam

  Min häst älskar att vara ute men hatar alla flugor och bromsar så han måste så inne större delen av sommaren :(
  Han skulle bli överlycklig om han fick detta täcke så att han kan vara ute i lugn och ro :)

 • Elise Zetterberg

  Jag önskar vinna tävlingen, då min söta häst är känslig mot myggen och kan inte gå i sin stora gräshage där det kryllar av dem utan ett skyddande täcke! Med en tajt budget som studerande har jag inte för tillfället råd att köpa ett utan jag får spara ett tag för att få ihop till ett och medan får hon inte gå i gräshagen… Skulle vara underbart om hon kunde få börja gå ute i den tidigare:)

 • Hej, min ponny har sommareksem och de vanliga eksemtäckena är extremt fula och tråkiga. Eftersom det var ett bra skydd för magen, runt halsen, vid svansen och vid bakbenen (hela täcket var bra konstruerat) på det här flugtäcket och även insektsmedel på så skulle det här räcka för honom. Han kommer ju bli en pärla i hagen :D

 • Jennifer Pettersson

  Jag vill gärna vinna detta super snygga flugtäcke! min häst är extremt överkänslig mot flugor/mygg och så fort det börjar bli vår måste han bo i sitt flugtäcke. Skulle vara kul om han då fick bo i ett riktigt snyggt sådant i sommar! :)

 • Min häst är mitt allt, min skatt och mitt hjärta,
  hans glädje är min glädje och hans smärta är min smärta.
  Snart bjuds det på både värme och fluga,
  där endast det bästa åt min vän kan duga.
  Därför ställer jag nu en liten fråga,
  vill ni skydda min skatt mot sommarens plåga?

 • Hade varit underbart att få vinna detta fina täcket till min häst.
  Hon är superkänslig mot flugor och de enda flugtäckena som hon inte får skav av är horseware.
  Jag och min häst håller tummar och hovar att vi kan få vinna detta fina täcke!:)

 • Jag vill hela sommaren ha den långa manen kvar på min ”Frisian Mare”, därför behöver hon ett Bug Buster från Horseware.

 • Oj vad snyggt det var!

  Jag vill ha det för att min gamle ståtliga herre skulle vara stolt som en tupp i ett nytt, snyggt täcke istället för sitt gamla trasiga som håller på att ge upp.

  Håller tummen!

 • Jag skulle vilja vinna detta till min bästa vän, som alltid ställer upp och helt enkelt är en av de finaste människorna i hela världen!

 • Min älskade lilla primadonna till häst avskyr verkligen alla bitande och stickande insekter och skulle bli superglad av att få ett nytt och riktigt coolt täcke att styla runt i hagen med. Extra passande vore det att vinna detta då det nuvarande täcket behöver bytas ut!

 • Maria Andersson

  Jag skulle vilja vinna täcket för jag har en häst som avskyr smådjur , den får riktigt panik så det här täcket verkar vara ett riktigt bra flugtäcket och snyggt är det också.

 • Sofia Alvsommar

  Nu när sommaren kommer med stormsteg och alla täcken till min gamla häst aldrig växtes i saknas detta fantastiska skyddstäcke i vår sommarkollektion. Att vinna ett vore nästan som att vinna på lotto för mig och min häst eftersom jag är hemma och är mammaledig med nästa generation ryttare i vår familj

 • För att min Prinsessa är värd absolut det bästa! För att hon alltid ställer upp, för att hon aldrig gör mig besviken och för hon är a dream come true! #ponnyärlektillenstorhäst

 • Anetth Persson

  Min stilige herre behöver ett nytt fint täcke så han kan njuta i solen utan en massa knott

 • Helena Persson

  Min Sanur vill gärna ha det då vi har mkt flugor och insekter i våran by

 • Med mycket motgångar i bagaget och plånboken tömd efter x-antal veterinärbesök så kommer detta komma som en stor underlättning i sommar då jag vill ha det absolut bästa till min häst och vi kommer slippa jobbiga dagar med flugor och fä.

 • Jag tycker att skara hästsport ska ge just mig å min häst detta täcke för att min häst hade blivit skit snygg i detta och för att horsewear har såå bra täcken med perfekt passform och kvalité

 • Då jag ska flytta till värmen med hästen så är det en massa saker som ska köpas!! Hade varit överlycklig om man kunde få ”något” sponsrat. Med ett sådant här fint täcke hade hästen varit lycklig i den franska hettan.

 • Lina Södergren

  för att hästen skrotade sitt flugtäcke det sista han gjorde förra sommaren

 • Med en häst som är både skavkänslig och allergisk mot diverse flygfän så skulle ett riktigt lyxtäcke sitta på sin plats så att lilla hästen skulle kunna få sig en så skav- och flugfri sommar som möjligt! Passformen är ofta inte speciellt optimal på de flesta billigare täcken som vi testat, speciellt inte när det är ett täcke som nästan sitter på dygnet runt nu sommartid. Därför skulle det vara så roligt att vinna detta och få lyxa till det för damen. Håller alla tummarna nu för att det är just min prinsessa som får gå runt med detta i sommar :)
  Mvh Simona

 • Mygg, flugor o alla dessa fän, jag springer som tokig o ger mig hän men nu orkar jag inte mer och då Skara hästsport har ett sådant eminent täcke med bra passform och egenskaper gör jag ett extra skutt för min önskan om ett sådant

 • Fredrike Jensen

  Min röda känsliga fuxflicka skulle väldigt gärna bära detta lyxiga flugtäcke från Skara Hästsport! Önskar vi vinner ett

 • Agnes Claesson

  Jag vill vinna detta täcke för att jag inte har något heltäckande och min ponny tycker verkligen inte om dessa irriterande flugor.
  Flugsprayerna jag har köpt har inte alls funkat som dom ska och därför hade det varit skönt med ett bra täcke!
  De täcken jag har från Amigo sitter grymt bra och har bra kvalite! Så det skulle vara jättekul att vinna ett. Just nu kan vi inte köpa några mer saker till min ponny, för nu har han fått väldigt mycket saker på sistone. Då skulle det vara ännu roligare att vinna- för att jag behöver ett flugtäcke och vi kan inte köpa ett just nu!

 • Matilda Grönberg

  Jag bor uppe i Norrland utanför Luleå. Som alla vet så desto högre upp i Sverige man kommer desto mer mygg har vi… Något som är väldigt besvärligt för hästarna på sommaren.
  Jag har ett tyskt halvblod som jag tävlar och tränar i hoppning. Efter månader hårdträning under vintern följt av några månader intensiv tävling mot våren så är hästarna värd några veckor på grönbete.

  Varje år tar vi hästarna från ridklubben och släpper dem i gräshage för att äta och må bra dygnet runt. Problemet är bara alla insekter, nattetid är det myggor och dagtid bräms och andra bitska insekter. Det blir snarare en plåga för hästarna att sova ute än en ”semester” som det var menat att vara. OM man inte har ett bra flugtäcke som skyddar mot insekter.

  Om Franziska (som min häst heter) skulle vinna täcket så skulle hon kunna stå ute dygnet runt på sin ”semester” utan att besväras av flygfän. Någonting som jag tycker att hon är värd!

 • Min kära lille man har varje år sådana problem med blinningar, bromsar, mygg och flugor att han får stå inne på dagarna. Täcken han har och haft har antingen gått sönder eller inte passat. Han skulle älska ett nytt fint täcke.

 • För att vår fina ponny ska få senaste flugan inom flugtäcken ;)

 • Felicia Johansson

  Jag vill vinna då våran nya häst blir så hemskt irrererad på flugor och knott och små grejer på
  Sommaren. Och vi har inte haft någon sådan häst förut och ett bra flugtäcke kostar!

 • Cecilia Thorsen

  Vår stora lille B – ponny, 23 år gammal! Han har blivit så överkänslig mot flygfän på äldre dagar så han skulle behöva ett riktigt skydd. Det är han verkligen värd då han har lärt många små tjejer att rida och han har tagit många rosetter på hoppbanan. Svarta faran som vi kallar honom är värd det bästa!

 • Ponnyn vi har
  kan ej gå med ”rumpan bar”
  Mot hennes kliande vi sliter
  när insekterna henne biter
  Sprayer och medel vi har provat på
  men ett insektstäcke kan inget slå

 • Sommaren är en besvärlig tid med flugor och andra insekter som irriterar min häst. Han skulle klä sig fint i detta täcke samtidigt som han skulle slippa de jobbiga djuren och slippa sår av dem.

 • Louise Karlsson

  Med oändligt antal knott, mygg, blinningar och bromsar som avlöser varann dygnet runt, är det inte konstigt att ponnyn är i behov av ett riktigt bra täcke! Det är synd och skam att hon ska behöva stå i mörklagt stall pga insektsinvasion på hemmaplan. Att Amigo-täckena dessutom har en fantastisk passform gör att det kan användas flitigt. Oj vad vi vore glada om vi lyckades vinna detta lyxiga täcke!

 • Min häst har precis blivit halt och jag upptäckte igår att insekterna har börjat bita honom och han tycker det är riktigt jobbigt. Med ett täcke hade han kunnat slippa odjuren och slippa springa runt på sitt onda ben.

 • Malin svensson

  Vi vill vinna det för våra ponny hatar småkryp. Hon har haft fästingsjuka så det vill vi inte ha igen.

 • Lycklig är jag som sedan barnsben haft
  Hästar fått hålla i grimskaft
  Mor och far dom slet sitt hår
  För att pengar tjäna år efter år
  Tillslut dom sa
  ”18 år och häst du själv nu får ha”
  Stora vackra Kalle jag såg
  Det skulle inte bara bli en tår
  I gruset jag låg med blodsmak i mun
  Genom alla år jag ej vikit en tum
  Jag satsade på och älskade dig
  Jag vågar tro att du också älskade mig
  Hinder höga, rosetter och slit
  Jag ej på veckor åt, pengarna gick åt till att bli en elit
  Inget gnäll för en 60 timmars arbetsvecka,
  Stallet var och är alla flickors mecka.
  Men så,
  I somras min älskade Kalle dog
  Jag kände att nej, nu får det vara nog
  Ingen häst och ingen ro,
  Sorgen den bara gror och gror
  Jag nu sparar och vänder slantar
  För att en dag linne lägga mina vantar
  På en ny Kalle

 • Lycklig är jag som sedan barnsben haft
  Hästar att få hålla i grimskaft
  Mor och far dom slet sitt hår
  För att pengar tjäna år efter år
  Tillslut dom sa
  ”18 år och häst du själv nu får ha”
  Stora vackra Kalle jag såg
  Det skulle inte bara bli en tår
  I gruset jag låg med blodsmak i mun
  Genom alla år jag ej vikit en tum
  Jag satsade på och älskade dig
  Jag vågar tro att du också älskade mig
  Hinder höga, rosetter och slit
  Jag ej på veckor åt, pengarna gick åt till att bli en elit
  Inget gnäll för en 60 timmars arbetsvecka,
  Stallet var och är alla flickors mecka.
  Men så,
  I somras min älskade Kalle dog
  Jag kände att nej, nu får det vara nog
  Ingen häst och ingen ro,
  Sorgen den bara gror och gror
  Jag nu sparar och vänder slantar
  För att en dag kunna lägga mina vantar
  På en ny Kalle
  Jag kvalitetsaker nu köper
  Så min nästa Kalle ej behöver
  Vänta på mattes pengar
  Jag skulle bli så glad
  Om detta horsewaretäcke
  i min garderob får ruva
  Tills nästa häst får sätta tänderna i en grästuva ❤️

 • Jag skulle väldigt gärna vinna flugtäcket för att jag inte har något till en av mina hästar men vill inte köpa ett för att min andra häst bara tar sönder täckena!
  Skulle bli väldigt glad om jag vinner!

 • Min nya fina häst vore supersnygg i detta fodral

 • Varför jag skulle vinna det här täcket är att det skulle passa perfekt till min ponny. När alla flygfän kommer och vill äta upp honom!
  Täcket är verkligen urläckert!

 • Maria Ceder Andersson

  Min Diva HATAR flugor, blinningar och alla småkryp och eftersom hon är det hon heter så skulle det fina täcket passa henne som handen i handsken :)

 • josefine beckman

  För att det är ett super bra täcke som min häst skulle passa bra i sommar så hon trivs att vara ute bland insekter önskar stl 145

 • Annika Jonshede

  Att skydda vår Bounty för varenda fluga
  med detta täcke det skulle verkligen duga
  En vinst från hästsportsbutiken i Skara
  Det skulle verkligen lycka vara

 • det snygga täcket hade suttit fint på min snygga pålle ❤️

 • Inga-Lill Olsson

  Jag vill gärna ge till min dotterdotter som tävlar på stor häst.

 • Det vore verkligen super till våran nya häst som fått flytta från Småland till Ångermanland och skulle nog hjälpa henne väldigt mot knott brems och svemygg till sommaren

 • Hej! Ett snyggt flugtäcke till en snygg häst het enkelt! Har varit på jakt på flugtäcke länge men har inte hittat något som passar min lilla snygging ;) Detta täcke är både snyggt och väldigt bra har jag hört så det passar min häst precis! Man måste ju vara snygg när man ska visa upp sig i sommar! ;D
  Min prins skulle bli jätteglad om han fick ett så snyggt täcke!

 • Liselotte Andersson

  För att han är BÄST!

 • Hej hur gör jag för att tävla om täcket? :)

 • Jag vill att min härliga gamla pålle på 22 år ska få ett Flugtäcke då han inte har något sen tidigare, och då han är fruktansvärt överkänslig skulle detta hjälpa otroligt mycket!

 • Mina hästar går på bete från maj till september. Självklart vill jag ge dom ett riktigt bra insektsskydd !

 • Lena Wansölin

  Min stora halvblodsvalack, Aktuell, är så känslig mot alla slags flygfän att han ständigt måste gå med flugtäcke under sommaren och en stor del av hösten. Inget eksem i sikte men det KLIAR säger han. Att klä honom i ett riktigt bra flugtäcke är ett måste då han måste ha det 24 timmar om dygnet. Därför skulle det här täcket komma som en skyddande ängel för min Kung!
  Med vänlig hälsning, Lena Wansölin

 • Min Joker (Like a Joke SWB) har varit i min ägo sedan han var bara några dagar gammal, han är nu en nybliven 6åring och är lika känslig som han är stor – en gigant! Han har det inte lätt på sommaren (inte våren eller hösten heller för den delen) med alla dessa insekter och värmen som dem kommer med. Samma visa varje år..

  Han blir inpaketerad i en ful kostym, vanligtvis en Isländsk folkdräkt (eksemtäcke) tillsammans med en rymdmössa (flughuva), från tidig vår för att slippa de stora utslag/ömhet han får när insekterna är på honom i hagen.. :(

  De Isländska folkdräkterna behåller väldigt sällan färgen hela sommaren utan bleks väldigt lätt, är gräsligt fula rent allmänt och är inte så praktiskt utan blir väldigt elektriskt när täcket väl ska dras av/på över huvudet – ingen gillar väl att få en massa stötar?! Inte Joker i alla fall.

  Både jag och Joker skulle alltså bli överlyckliga över att vinna detta fantastiska Amigo Bug Buster All In One Vamoose-täcket, som både täcker väl på utsatta områden, är enkelt att ta av och på utan risk för att Joker får en massa stötar, då man slipper dra det över huvudet för att få av/på det – med extra plus för att det innehåller insektsskyddsmedel(!), då borde insekterna avsky Joker mer än han avskyr dem, för att inte tala om hur snyggt det är! :D *fingers crossed*

 • Hedvig Melander

  Hej!

  Mitt känsliga fullblod skulle vilja ha ett sånt coolt flugtäcke. Hans värsta mardröm är alla dessa otäcka odjur som gör att hans sommar inte blir lika behaglig som alla andras.
  Och jag skulle bli evigt tacksam om jag slapp se han plågas o även kunna rida honom på sommaren.

  Med vänliga hälsningar
  Hedvig Melander

 • louise ridelberg

  Min häst har headshaking som eskalerar på sommaren, ett flugtäcke från Horsware skulle hjälpa honom i hagen så att han kan få gå ute mer!

 • Pernilla Gambe

  Fick ett samtal från däckfirman där jag ställde min låsta trailer igår kväll för att de skulle sätta på nya sommardäck + fälgar som jag beställt av dem, de säger att min trailer har blivit stulen inatt. Trodde det var ett dåligt skämt först, men tyvärr sant :'( Har inte ens haft den 1 år!! Och har flera träningar och tävlingar planerade nu i april/maj/juni som jag inte kommer att kunna åka iväg på.. Försäkringsbolaget kan inget göra förrän efter 30 dagar har gått, men oavsett, så kommer jag ju inte att kunna få tillbaka min fina pärla :'( Denna tävlingen kom väldigt lägligt.. min nya häst är gjord av porslin (tror jag!) och superkänslig för det mesta hade verkligen behövt det här. Det här täcket skulle lätta upp mitt liv lite och min häst skulle nog vara allra mest tacksam för en vinst. Håller mina tummar att efter ett hittills rent ut sagt skit-år få vända resterande av året till något bättre. :)

 • Skulle behövas då jag har en häst som inte kan vara ute ihop med de andra

 • Till min svarta vackra häst som jag gillar allra mest.
  Uppfödd av ädelt tyskt blod och besitter ett mycket stort mod.
  Hon är het, tuff och djärv och har massor av nerv.
  På karriären fick hon en dålig start men nu rusar hon fram i utvecklingen med en superfart.
  Snart är sommaren äntligen här, men mygg, knott och broms och allt vad det innebär.
  Till henne vill jag alltid ge det bästa så låt oss ett flugtäcke från Horseware testa!

 • Jenny benjaminsson

  Med ett täcke från Skara, får min häst flugfri vara. Ett stort tack för en bra vara önskar en nöjd skara:)

 • Cecilia Angshed

  Vår sockersöta vita ponny skulle må toppen av ett väl fungerande flugtäcke med bra passform.

 • Sanna Gustafsson

  Jag skulle vinna det till min ridklubb vilken jag nu ridit på i 20 år och sålt min förra häst medans jag studerar. Eftersom min ekonomi är knaper och ridskolor inte har råd å unna sina hästar det där extra skulle detta ge stjärnglans till min förra häst Tangos sommar :)

 • Sommarvärmen med de olika insektsplågorna som tyvärr hör till kan vara oerhört plågsamt för hästen. Min lilla islandshäst som är importerad från Island är extra känslig för knott och insekter och har det riktigt jobbigt under denna tid. Då matte är student räcker inte plånboken till för att köpa detta lyxiga flugtäcket. Så därför håller vi tummar och hovar att vi kanske har tur att vinna denna tävling! :)

 • För att jag har världens bästa häst! En äkta fuxmärr som skulle behöva lite glädje i tillvaron i ett nytt flugtäcke

 • Madelene Richardsson

  min fina dam e utlånad till fodervärden då jag har fullt upp med min lille som på 4 månader,,,,hon åkte till fodervärden slutet av sommaren förra året pga komplikationer i min graviditet å tjejen som har henne sköter henne toppen bra! Kunde inte önska mer!

  Dock tog hon sönder sitt flugtäcke hon fick med lätt hänt å till denna sommaren behövs ju ett nytt… Å skulle gärna vinna ett å lämna till henne så hon slipper bekosta detta då de annars blir hon som får göra de enligt överenskommelser sen innan å då de inte e billigt som nybliven första gångs mamma mkt som bebis behövde ,….

 • Då mitt studiebidrag inte räcker till detta täcke så skulle gärna vilja vinna för min stackars häst som får stora sår under magen på grund av flugbetten, trots att jag tvättar och smörjer dagligen.. Han är väldigt känslig för flugorna och har svårt för att gå ute mitt på dagen när det är som mest flugor, vilket känns hemskt eftersom han i övrigt älskar att vara ute. Det skulle därför underlätta med ett täcke som har mycket bättre passform än det jag för nuvarande har.

  Håller mina tummar och tår för att jag blir vinnaren!

 • Beatrice Granath

  Flyg och fän måste jag ta ”dän”,
  För min lilla polle, annars blir ho stollig.

  Hoppas på tur :-)

 • Maria Jakobsson

  en ljus skimmel från Holland som redan nu är känslig mot allt när hon är ute, vill inte ens fundera över hur det kommer bli i sommar med alla broms vi har. Och varför bara ett vitt täcke när hon redan är vit? Klart hon skulle vilja ha ett snyggt mönstrat Horseware Amigo Bug Buster All in One Vamoose på sej i sommar

 • maddelene Rauhala

  Min madam skulle vilja slippa jumbo bromsarna å inte något som verkar ligga bra på henne med detta ser mer utformat och täcker mer ultimat även på en Net travare :)

 • Carina Karlsson

  Hej!
  Min häst vill gärna ha ett sådant täcke eftersom vårt lilla stall med foderlada just har brunnit ner i en stor brand..många saker är borta…. Skulle kännas som en liten tröst i bedrövelsen :)

 • Skara Hästsport en tävling har, en hästägares önskedröm så rar.
  En Bug Buster mot flygfän och knott, så förnämligt och flott.
  Nu hålls tummar och tå,r så att jag och min Ninnie det får.

 • Vi lever och mår i norr bland flugor och småkryp. Nog vore det härligt för lillkillen med ett skyddande lager.

 • Eva Ogando-Zampana

  Lyx kräver lyx !! Ett delux täcke till en fräsch häst som inte kan gå med vilka attirajler som helst

 • Annica Högeryd

  Vår häst ser ut som ett luggslitet välanvänt gosedjur på sommaren när insekter (och hagkompisar) tuggat på henne. Hjälp oss att få en fin häst i sommar!

 • Cecilia Karlsson

  Min dam är otroligt känslig för bett från insekter. Jag själv har varit sjukskriven en längre tid pga olika skador

 • Min stickkänsliga lilla häst skulle se ut som ett vandrande konstverk i hagen i sommar!

 • Min 3 åriga fullblodsvalack skulle älska detta täcke. Tunnhudad kille som redan blir tokig över mygg som kommit med vårsolen. Har innan bara haft taskiga hagkompisar som strimlat alla hans täcken. Nu är han bästis med en professor på 28 år som inte strimlar täcken..! Hur underbart vore det inte att vinna detta fina flugtäcke från den bästa tillverkaren och att få behålla det helt och fint hela sommaren utan täckesätande pirayor i hagen ;) Hoppas, hoppas :D

 • För att få en riktig test om täcket inte bara är snyggt utan fungerar i riktig tuff miljö skall ni ge täcket till mig. Har nämligen en häst som är mycket känslig för insekter samtidigt som vi på sommaren har mycket blinningar och även bromsar.

 • Jag skulle gärna vilja vinna flugtäcket till min häst för att han är väldigt känslig mot flugor och knott. Det skulle därför vara skönt att veta att han har ett täcke som skyddar honom mot det. Att flugtäcket var väldigt coolt gör att jag ännu mer vill vinna det, jag tror dessutom att det skulle passa honom väldigt bra med hans färg!

 • Hejsan
  Jag blev genast intresserad efter den första meningen,-limited edition, efter tredje raden var jag såld! Detta täcket kan vara en kandidat för årets mest genomtänka och behövliga produkt i min mening. Det är så otroligt frustrerande med alla dessa bett hit och dit och självklart vill man göra allt i sin makt för att skydda djuren från alla möjliga bett och irritation. Sommaren är en underbar årstid och min personliga favorit, men denna känslan avtar sakta men säkert i takt med att småkrypen tittar fram och det är verkligen synd att vi inte ska kunna njuta av sommaren till fullo tack vare dessa små kryp till odågor. jag vill avsluta med att säga att jag hade blivit otroligt glad över erat,-Horseware Amigo Bug Buster All In One Vamoose!
  – och igen, en super bra produkt :D
  Med vänliga hälsningar, Matilda

 • Malin Axelsson

  Får snart hem ett franskt sto som är van vid Haute Couture och behöver skyddas mot våra svenska insekter innan hon vant sig! Tror bestämt hon skulle känna sig hemma i detta täcket utan att behöva skämmas!

 • Åh, såklart behöver min häst Millyard täcket då han förra året blev sönderbiten över en natt av insekter på betet vid bogen. Därefter väntade två veckors behandling med Biolight för att få såren att läka.

 • Kristin Rådström

  Detta fantastiskt snygga täcke kombinerar funktion med design och min svarta lilla kille skulle skrämma bort varenda otäck fluga iklädd detta och glänsa i hagen helt klart! Wow!

 • Clara Fritzsche

  Jag skulle, precis som alla andra, bli överlycklig om jag vann detta täcket! Inte bara för att det är ett otroligt snyggt täcke, utan också för att det verkligen skulle komma till användning. Jag har precis köpt häst och det är ju som alla vet mycket som ska inhandlas då… Det hade känts så skönt att veta att hon får spendera sommaren i ett riktigt kvalitetstäcke!

 • försvinn fula fluga
  Försvinn blodande mygga!
  I sommar vill min häst kunna vara ute!
  Utan att bada i flugmedel och dåliga flygtäcken med dålig passform.
  Så låt mig nu få vinna detta snygga täcke så min häst kan styla i hagen med årets kollektion av amigo bug Buster

  Mvh Kia o hästen Raffe :)

 • Liselotte Rånnäng

  Bromsen biter,myggan sticker,knotten svider! Maydee springer för glatta livet,svetten rinner,betten brinner, HJÄLP!!

 • Jag behöver ett horseware amigo bug buster all in one vamoose för att det är ett slittåligt täcke. Jag köpte ett amigo vintertäcke till vintern som har så bra kvalité. Trots att hans hagkompis biter i täcket så går det inte sönder. Nu behöver jag ett lika bra flugtäcke!

 • Skulle sitta fint på mitt söta sto i strl 145

 • Louise Lundberg

  Skulle verkligen vilja vinna ett täcke, har en häst som är jätte känslig mot flugorna. Såpass att hon kliar sönder ett täcke varje sommar så att vinna ett och på så vis kunna klara student ekonomin vore underbart :D

 • Min islandshäst är en modemedveten blondin. Gul hårrem med lång och tjock vit man och svans. Hon vet att hon är den vackraste hösten utav stallets alla 27 islänningar och hon visar görna upp sig och ser till att Alla tittar på henne. Med detta täcke får den uppmärksamhet och de blickar hon vill ha i sommar när flugfäna är som värst.

 • Förra sommaren fick min häst en skada på djupa böjsenans förstärkningsband efter att ha sprungit i hagen och därefter fick han spendera resten av sin sommar i sjukhage, ståendes i princip helt stilla. Nu är han friskförklarad och piggare än någonsin, så jag hoppas och tror att hans sommar kommer att bli roligare i år! Det skulle då passa perfekt med ett sånt här lyxigt täcke som sitter bra även när man får röra på sig, för det kommer ju han få göra!

 • Fä överallt, på halsen och ryggen,
  De suger mitt blod de där jäkla myggen,
  Nu är det en fluga mitt upp på häcken,
  För tusan kära matte, skaffa fler täcken

  Obegränsat med pengar har dock inte hans lilla matte,
  Knappt råd att unna sig en latte,
  Trött på att laga täcken med tejp och lim,
  Så nu försöker hon med ett litet rim

 • Susanne Johnsson

  Lady Gaga är jättekänslig mot det mesta… Pollen,damm och småkryp. Hon är en prinsessa som idag har ett zebra-täcke (flugtäcket fr förra året). En prinsessa ska ha det bästa och skulle passa oroligt fint i detta täcket som skulle ge henne ordentligt skydd så hon slipper alla otäcka småkryp som biter henne.

 • Sara petersson

  Å vad jag hoppas jag vinner ett skydd
  Så fullblodet slipper va brydd
  Att myggor och knott ska av blodet suga
  Så pållen endast som halvblod duga

 • Jag vill vinna detta täcket till min mamma.
  Hennes häst har bara ett gammalt flugtäcke som glider och skaver.
  + att hon ger mig så mycket och detta hade varit perfekt att ge henne något tillbaka.
  Och sedan är ju Skara hästsport en otroligt bra butik också ;)

 • Josefine Johansson

  Jag skulle vilja vinna detta täcke till min bäste vän och tappra häst. Hon har haft ett par jobbiga år med skador som vägrat läka men är nu äntligen frisk och i full tävlingskondition mot alla odds. Hon om någon skulle förtjäna ett HW flugtäcke för att slippa plågan som insekterna ger henne under sommaren!

 • Matilda Gustavsson

  Vår 4 åring som har extrem svankrygg är väldigt svår att hitta täcke med bra passform till då han är ganska grov men kort i ryggen. Vi har provat flertalet märken men Horseware sitter bäst. Detta täcke skulle passa utmärkt till honom så han slipper alla blinningar i sommar :)

 • Nuvarande täcke är, förutom ganska litet,
  10 år gammalt och nu rätt så slitet.
  Flugor är en plåga och ger ingen ro,
  Stackars hästen vill helst stå och glo.
  Softa och chilla lite bara,
  I sitt nya täcke från Skara!

 • Får hem min nya häst nästa vecka. Det är en shire och dom är ju kända för att vara känsliga mot ohyra. Så det vore bra att få välkomna min nya livskamrat med detta för att underlätta mot sommarplågorna.

 • Tänk att få komma utspringandes i hagen i ett täcke med stil, och mina häst vänner skulle tycka jag var så fin. Oh då kan jag stå där med ett stort flin, oberörd av dessa hemska varelser när de andra får lida pin..

 • Go och gla’ vill jag att min häst ska va var da’
  Ståtlig och stilig som en prins
  Ska jag alltid veta vart han finns

  Jag vill vinna för att skämma bort min pålle med ett supernsyggt täcke, och för att jag ska kunna se vart han tar vägen om han rymmer!! :D

 • Mia Kristiansson

  Åhh men jisses vilket fräckt täcke!!! Detta skulle jag vilja lägga på vår fina häst som är jätte känslig för insekter och kan inte sova utomhus om han inte har massor av skydd !! Våra andra hästar skulle bli så avundsjuka;=)))

 • Så fort det kommer en mygga så börjar min häst att rygga.
  Det där täcket är så snyggt att ingen mygga längre kan bete sig styggt och det känns tryggt!
  Tänk om drömmen blir sann så vi täcket vann <3

 • Anne Marie Lantz

  Hej.
  Jag köpte min superfina isländare förra året.
  Det var hennes 3e sommar här (import från Island). Det sa Bang och hon fick sommareksem!
  Hon går inpackad som en liten baby om sommaren med täcke/myffspray mm. Jag ville bli så glad om det här täcket skulle kunna göra allt lite lättare för henne denna sommar.

 • Susanne Nejdeberg

  Skulle önska ett så fint täcke till mitt halvblodssto, då slipper hon bli irriterad på alla flygfän…..

 • Hej!
  Är en fattig student som lägger alla pengarna på mina tre hästar istället för mat och andra livsnödvändiga nöjen. Vore toppen att vinna det här kalasfina täcket så jag slipper sno hästarnas fodermorötter till middag nästa månad också.. :D

 • Maria Cederström

  Med sin mörka lekamen,
  faller hon klart inom ramen.
  Som bromsarnas, myggens och knottens favorit,
  häststackarn önskar såklart att hon varit helt vit.
  Denna hästtjej en flugsäker variant söker finna,
  till sin vän och ett lyxigt paket från Skara få vinna.
  Billiga täcken var ingen garant, det ska vara
  kvalitet som bekant!

 • Efter en tuff vinter med skador och motgång,
  hoppas jag på en vår med lite framgång.

  En få vinna hade varit en fin vändning
  och täcket hade definitivt kommit till användning!

  Eftersom min isländska häst går på lösdrift,
  så skulle ett flugtäcket verkligen fylla en uppgift.

  Jag är övertygad att täcke skulle göra min häst nöjd
  Att ge honom en möjlighet att slippa alla jobbiga flugor vore en fröjd!

 • Min lovande 5-åriga dressyrhäst har precis blivit opererad för chip i båda bakhasorna och en tråkig konvalecens i sjukhage väntar. Han är jättekänslig för knott och mygg så ett lyxigt flugtäcke skulle vara guld värt för att han ska ta det lungt i hagen och kunna tillfriskna!

 • Helena Sjögren

  Jag skulle vilja vinna ett åt min dotters fina sportponny, så Daisy får ett flugtäcke som matchar hennes personlighet.

 • Madeleine Engborg

  Skulle jättegärna vilja vinna detta supercoola täcke till min häst. Hon är världens coolaste häst
  i alla lägen, men något som kan få henne att tappa förståndet helt är alla varianter av flygfän – hon hatar dem. Det är täcket skulle hjälpa henne att få en skön och avslappnande sommar utan att förlora titeln som världens coolaste häst.

 • Ett nytt flugtäcke min häst verkligen behöver,
  Så varför inte ett läckert med mönster som går tvärsöver?
  Med detta vi insektsproblemen slipper,
  Då jag denna vinsten klipper.
  jag tycker detta täcke skulle bli en perfekt rekvisita
  det skulle dessutom hjälpa till att hålla ryggens vita fläckar vita.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.