NAF Love the skin he’s in

 

Under två veckor har jag nu testat ett spray som ska vara bra mot klåda. Jag har två hästar som kliar sig i perioder och har gjort det ”typ alltid”, en kliar svansroten och en kliar manen. Inte så mycket så att pälsen ryker eller så att det blir sår men ändå tillräckligt mycket för att man ska reagera på det. Jag har självklart kollat upp så det inte är svamp eller parasiter eller liknande och det ska inte vara något ”fel” på dem.

Jag hade absolut inga förhoppningar, jag har testat hur mycket som helst, salvor, sprayer, aloeverablandingar mm och har nästan börjat tro mer och mer att de kliar sig när de har tråkigt och inte för att det egentligen kliar. Dock blev jag överraskad av denna produkten. Den som kliat svansroten har slutat klia helt. Den som kliar manen har inte slutat helt men kliar sig mindre än förut och förhoppningsvis kommer han också att sluta.

Jag kan alltså verkligen rekommendera denna produkten om någon har en häst som kliar sig. Det finns schampo och salva i samma serie. Jag har inte provat dem än men jag tänkte jag skulle införskaffa alla produkterna i serien inför sommaren, kan tänka mig att det hjälper mot insektsbett och annat som kliar och som kommer på köpet när värmen kommer.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

NAFs Love the skin he is in är bra till irriterade hudområden, utslag, klåda, bölder mm. Bidrar bl a till att minska klåda snabbt. Innehåller MSM och naturliga örtextrakt. I sprayflaska.

 

Jag har köpt detta spray till fullpris, inlägget är inte sponsrat.

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.