Nytt från John Whitaker

jwflag
Setet med schabrak och luva plus den nya grimman kan vara det snyggaste från JW på länge. De små flaggorna på schabrak plus luva glittrar supermycket i solen och när de inte blingar ser det ut som helt vanliga flaggor. Det känns väldigt smakfullt och varken för lite eller för mycket åt något håll. Dessutom finns det enligt mig ingen snyggare färgkombination i längden än blått, vitt och rött tillsammans! :) Klassiskt!

Här kommer länkar, John Whitaker Crystal Flag luvaJohn Whitaker Crystal Flag schabrak  John Whitaker Union Jack grimma.

 

jwluvajwflag2jwflag1jwgrimmafrukt

 

2 kommentarer

  • Fin hon e:) du har ju x antal kommande modeller också;)

  • Hej Matilda! Hoppas allt är väl med dig! Går det bra med hästar och allt :) Kan du inte slänga upp lite roliga föl- och unghäst-prylar :) Vore kul! Fast det kanske inte finns så himla mycket, nu när jag tänker efter :) Ha det så gott! Kram Liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.