Tävling: ICE VIBE från Horseware

 

Tävlingen är avslutad, vinnare blev Matilda Krebs.

 
skaralogo

 

ice-vibetävling

Då var det dags för en ny Horsewaretävling igen från Skara Hästsport, denna gången är det de fantastiska ICE VIBE bootsen som du kan vinna.

 

För att delta, skriv en kommentar till detta inlägget där du berättar vilken din favoritprodukt från Horseware är och varför. Har du ingen så skriv vilken du helst skulle vilja ha och varför.

 

Ice-Vibe kombinerar kyla och vibrationer för att minska svullnad och stimulera blodcirkulation vilket hjälper läkningsprocessen. Blodcirkulationen i den nedre delen av hästens ben är svag. Vibrationer stimulerar blodflödet och ökar därmed tillförseln av näringsämnen samtidigt som slaggprodukter transporteras bort.

Förebygg skador genom att använda Ice-Vibe med vibration innan aktivitet för att värma upp hästens ben.

198 kommentarer

 • Mitt 100gr Rambotäcke med avtagbar hals! Köptes precis innan rambo duo kom så det är ett sånt täcke som rambo duo ”skalet” är fast utan fästen för liners. Perfekt till hela täckessäsongen då man kan ha det på höst och vår och under vinter lägger man bara ett stalltäcke under! Och sen håller det i evigheter, bästa investeringen någonsin! :)

 • Matilda Grönberg

  Min favoritprodukt är ute täcket Rambo Supreme Heavy 420 g. Det är världens bästa täcke! Håller hästen varm även ner mot – 30 grader, tål väta mycket bra och är riktigt stadigt. Något jag själv fått uppleva då min häst drog in hela täcket mellan boxgallren som var 10 cm breda och täcket var helt. Imponerande kvalitet!

 • Antonia Andersson

  Vi har ett transport täcke, amigo som vi bara älskar! Transporterar bort svett helt suveränt.

 • Från Horsewear är det klassikern deras AMIGO regntäcken, ligger som en smäck på min häst och håller tätt trotts ihärdigt regnande (bevisat de senaste dagarna!). Har de i olika tjocklekar för att variera och perfekt att de görs i strl 140 oxå om man har, som jag, en kort häst! Topp topp!

 • Hej,
  Jag har totalt fem stycken Horseware täcken (två mio & tre Amigo) och både jag och min häst ÄLSKAR dem. Passformen på dem är otroligt bra, och min häst älskar och gallopera i hagen även med täckerna på. Dom hålls på plats och trycker inte någonstans. Speciellt Amigos regntäcke får en stor tumme upp för bra vattentålighet :)

 • Rambo täcket med olika liners . Måste vara världens bästa täcke, har alltid en torr häst hur mycket det än öser ner!!

 • Min absoluta favoritprodukt är mitt Rambo regntäcke, det håller tätt, det andas jättebra vilket verkligen är en fördel när vädret är ombytligt och man inte ar möjligheter att byta täcke under dagen, passformen är outstanding och det är dessutom riktigt slitstarkt!
  Min drömprodukt från Horseware är självklart IceVibe!

 • Min favorit produkt från horsewear är just ice vibe skydden och har varit sugen på att köpa dem väldigt länge till båda mina hästar. Eftersom att min ena häst haft en skada för flera år sedan och lätt blir varm osv i benen och den andra har haft en väldigt svår skada sen i augusti och har även han lätt för att bli stel och varm i benen. Därför skulle jag vilja vinna ice vibe bootsen till mina hästar :)

 • Elvira Ramnér

  Min favorit produkt från Horseware är täckena, dels för bra kvalitet, passform och hållbarhet!

 • Sanna Gustafsson

  Helt klart företagets täcken, både snygga och funktionella.

 • Hade varit perfekt att ha denna produkt. Mina lite för stora och valpiga unghästar har lyckats med både gaffelbandsskador och ligamentskador. Att förebygga nya skador och ytterligare år av konvalescens är prio ett.

 • jenny edvardsson

  Rambo täckena från horsewear är mina favoriter med deras otroligt bra passform. Innan jag testade dom gled täckena runt och hästen fick skav.

 • Anna Carlsson

  Skulle jättegärna vinna denna och prova på våra hopphästar :).
  Favoritprodukterna i dagens läge är era täcken, speciellt Amigo. Bra passform, hållbarhet, ger inget skav, håller vatten, listan kan göras lång :)

 • Ingela olsson

  jag älskar alla deras töcken, hästarna torkar snabbt och deras yttertäcken håller nästan för allt! Jag skulle dock velat haft ett par icevibb för så att min häst senskada ska kunna läka snabbare och bättre.

 • Jessica Persson

  Älskar Rambotäckena. Bästa passformen och enda täcket som håller för busande kompisar i hagen. Lätt värt varenda krona.

 • alla täcken, olika modeller. Absolut de bästa täckena jag någonsin haft till mina hästar! Och kommer fortsätta att använda horsewear :)

 • Mina absoluta favoritprodukter från horseware är deras fantastiska täcken! Finns inga som slår dessa kvalitetsmässigt. I passform, hållbarhet och nöjd häst. Inga andra täcken läggs på hästarna jag haft genom åren.

 • Jag avgudar passformen och kvaliteten på mina täcke, hästen är alltid torr under täcket och det andas mycket bra den glansiga insidan förhindrar skav!
  Hälsningar Devil & Erika

 • Linn Jenegård

  Min häst är väldigt nätt i kroppen, horsewears täcken är de enda som sitter perfekt på henne. Jag kommer aldrig byta märke på hennes täcken, hållbara och perfekt passform i och med att de finns i halvstorlekar :)

 • Hanna Danewid

  Jag har ett flertal Horseware täcken och de är både mina och hästens absoluta favoriter, året om! Superpassform och slitstarka samt att utetäckena håller väta bort trots skyfall en hel dag.
  Ice Vibe har länge stått högt upp på önskelistan då min häst har överansträngt ena gaffelbandet men har man en studentplånbok så har man, trots tappra försök att överleva på nudlar… :-)

 • Marie Carlson

  Min bästa Horseware produkt är mitt Rambotäcke original lite.
  Helt oslagbart i alla väderlekar! Passformen är grym och bra med reflexer & 3 maggjordar!

 • ICE vibe skulle jag vilja ha! Skulle passa både min gamla tant efter hårda pass och vår tävlingstravare. Har länge velat pröva dem. Bara hört gott om dem från dom som prövat :)

 • Min favorit produkt är just ice vibe. Har flera vänner som har dom på sina hästar och som är mer än nöjda.
  Då jag själv har ett stort halvblod 180 som ibland behöver hjälp med cirkulationen i främst bakbenen pga sin storlek så hade jag gärna haft ett par ice vibe.
  Det hade hjälpt honom att få igång en bra cirkulation och rena ben. Samtidigt som det förebygger skador och förslitningsskador. :)

 • Min favoritprodukt från horseware är deras fantastiska täcken! Den bästa passformen man kan hitta och superkvalitet har de med. Jag och mina hästar har varit supernöjd varje gång. Jag skulle hemskt gärna vilja testa ice vibe, speciellt till min ena häst som lätt blir lite tjock i benen när hon står inne mycket. Är jättenyfiken! Kram Karro

 • Min favorit produkt från horseware är min hästs Rambo supreme heavy det har räddat henne ur många frusna stunder.

 • Min favorit produkt från horsewaere är deras täcken för att de har BRA PASSFORM vilket är bra för att det finns många märken som inte satsar på det vilket gör att hästarna lätt får skav. Täckena har också bra hållbarhet vilket gör att man kan ha täcket under en lång tid vilket också gör att man får ett bra förtroende för horsewaeres täcken och andra produkter och nästa gång ens täcke går sönder så går man och köper ett horsewaere täcke för att man vet att det har både bra passform och bra hållbarhet vilket många hästägare söker efter

 • Alexandra Hyrynkangas

  Jag har alltid kört med Horseware Rambo Supreme till mina hästar, då detta täcke är helt fantastiskt! Jag älskar dess kvalitet och att jag än (peppar, peppar ta i trä) inte har behövt laga dem.
  Jag har alltid tyckt att kvalitet går före kvantitet, och har därför alltid köpt täcken från Horsewear då jag verkligen tycker att det är värt att lägga pengarna på dessa täcken. Hellre köpa ett dyrt täcke som håller än flera billiga som går sönder efter en månads användning… Tummen upp för Horsewear! <3

  Jag följer dessutom Skara Hästsport på Facebook och Instagram :)

 • Fanny Hallbwrg

  Hej!:)
  Mitt underbara 19åriga d-ponny sto som jag haft i snart 3 år ( hon var något av en problemhäst innan) har nu får fång och jag har då fått order av veterinär att kyla hennes framben och då skulle icevibe vara ett jättebra och smidigt sätt att göra detta.
  Jag har tidigare många tecken från hordewear

 • Elisabeth Adamsson

  Horsewares täcken är en absolut favorit! Slitstarka och tåliga. Dessutom genomtänkta för en bra passform.

  Hade varit perfekt med ett par ice-vibe boots till min fälttävlanshäst!

 • Horseware Rambo duo täcke är min favoritprodukt. Ett täcke sim passar i alla väder och så är det supersnyggt med.

 • Jag älskar alla horsewears täcken. Horsewear är det enda märket jag köper när det gäller täcke, då de alltid ligger på plats, ger inga skav, håller i så många år och de är dessutom extremt snygga .

 • Min bästa horseware-produkt är en piké som jag vann på ett meeting 2011. Den används fortfarande flitigt och har fortfarande bra passform efter mycket tvättar utan att bli urtvättad i färgen! Dessutom är den både röd och marinblå så den passar de flesta outfits ;)

 • Jenny Andersson

  Min absoluta favoritprodukt är mickelem träns. Helt plötsligt fungerade både broms och styrning när jag bytte till mickelem tränset:)

 • Jag skulle helst av allt vilja ha ett par ice-vibe, varför jo för att jag har tittat på dessa mer än en gång och speciellt nu på senaste då min fina häst åkt på en ligamentskada i ena benet efter en operation. Men då det har blivit en del utgifter så har inte pengarna funnits för dessa men det jag har läst på om dom här är att det är jätte bra att använda vid just sen-och ligamentskador då man får ner ”nytt” blod via vibrationerna och håller värmen ner med kylan och dessa skador läker då mycket snabbare. Därför vill jag helst av allt ha ett par ice-vibe i Apoteket för att hjälpa min häst och sen dessutom kunna förebygga skador när rehabiliteringen är klar :)

 • Julia Wadebäck

  Min favoritprodukt är mitt bruna regntäcke. Dels för att passformen är väldigt bra men också för att det ALDRIG läcker igenom! Det är verkligen toppen!!

 • Carina Stephan

  Hej! Jag har bla deras tjocka fleecetäcke med hals, det grå. Det är helt fantastiskt!!!
  Jag skulle gärna vinna ice vibe, rider fälttävlan och det skulle vara ett fantastiskt hjälpmedel för min hästs ben!

 • Gunilla Hägg

  åh, det är ju Rhino täcket, bästa som skapats. Har man haft ett sånt så vill man inte lägga på ngt annat sedan.

 • Martina zedendahl

  för ett år sen gick min häst omkull i hagen och skadade hasen väldigt allvarligt. Köpte då ett par Icevibe för hasen , precis efter skadan då det enda som skulle hjälpa att få ner den fotbollsliknande hasen var kyla. Nu ett år senare , med flitig användning av iceviben, helt otroligt – så är hästen frisk. Använder den fortfarande efter ridning då hasen fortfarande är väldigt svullen. När han gick omkull i hagen fick han även en senskada på ena frambenet, men har inte köpt några mer Icevibe då dem är ganska dyra. Så skulle gärna ha ett par till att kyla benen med i förebyggande syfte så att hästen fortsätter att vara frisk!

  Martina

 • Min favorit är mitt Rambo täcke med tillhörande liners! Som jag gör att jag alltid kan vara lugn med att min häst är varm och torr oavsett väder.

 • Älskar alla horseware-täcken! Bra kvalitet och passform. Håller i en evighet! Är så sugen på att testa ice-vibe men har faktiskt inte råd efter operation av häst :-)

 • Lovisa Edström

  Hej!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett par ice Vibe. Jag har ingen direkt favorit produkt från horseware men har under en tid kollat in ett par ice Vibe och skulle jätte gärna vilja ha ett par. Jag har bara hört bra saker om dom och skulle jätte gärna vilja ha ett par till min hopphäst, då jag tror de skulle vara till stor hjälp för att förebygga skador efter hårdare träningspass och tävling. :)
  Med vänliga hälsningar Lovisa

 • Maria Andersson

  Jag skulle vilja ha Ise-Vibe för det verkar vara en jätte bra produkt som skulle behövas till mitt fullblod.

 • Mia Kristiansson

  Min önskeprodukt måste bli denna ! Ice wibe måste vara årets bästa uppfinning !

 • Älskar horsewares täcken, de är i en klass för sig i passform och kvalité!

 • Min favorit produkt från Horse Ware är ICE VIBE. Vår häst fick en senskada för två år sedan och eftersom min dotter tävlar fälttävlan och precis hade lagt upp sin tävlingstermin inför säsongen då denna skada kom kändes det riktigt jobbigt. Då hörde jag av en tränare talas om ICE WIBE som nyligen lanserats och skulle vara jätte bra. Vi tänkte att det kan ivarje fall inte skada och letade upp dem på Webben och beställde. Det var det bästa vi gjort!!!!

  Nästa gång vi kom tillbaka till veterinären för återkontroll frågade han vad vi gjort!! Jag blev lite orolig att vi förstört något men svarade att vi har bara använt ICE WIBE. Veterinären svarar – Det måste vara en fantastisk produkt för så här fort har jag aldrig varit med om att en blödning i senan förbättrats.

  Vi använder nu vår ICE WIBE både vid skador och som förebyggande efter tuffa terrängpass. Tyvärr är de nu ganska slitna då de får följa med på alla tävlingar och träningar, men jag skulle aldrig kunna leva utan dem <3

  MVH Eva-Britt Bolin

 • Malin Nylander

  Jag bara älskar deras täcken för deras fantastiska kvalité och passform. Skulle verkligen behöva ett par Ice Vice då min häst har känsliga ben som lätt blir svullna.

 • Anne-Lie Holmer

  Då jag inga ICE-VIBES har,
  får jag med iskuber runt benen kämpa.
  Den anordningen vill inte stanna kvar,
  det vore en dröm att få ett par ICE-VIBES att tillämpa.
  Min häst skulle tycka att det vore kalas,
  framför allt minskar risken för stas!

 • Johanna Svärd

  Jag älskar framförallt horseware’s alla täcken. Tack vare dessa har mina hästar inte längre några fula skav eller andra problem. Har tidigare haft väldigt svårt att hitta täcken som verkligen passar, detta innan jag köpte mitt första horseware. Även alla andra produkter från horseware har varit av väldigt god kvalitet och passform så köper sällan något annat. Ice-vibe har sedan dom kom ut varit en dröm att ha i stallet, kanske den nu kan gå i uppfyllelse?

 • Nina andersson

  Jag har inget just nu ifrån horseware, men skulle väldigt gärna villa ha ett par såna här ICE VIBE boots för att jag har en häst som har mycket problem men sinna ben och vi har fått från Vertinär att de kanske aldrig kommer att gå att rida han som en vanlig rid häst igen utan att de va bättre att han skulle få vandra vidare till dom gröna ängarna. Men de skulle vara roligt att prova ett par sånna här för att se om de kanske går att få ordning på han.

 • Jag gillar många av produkterna men har varit jättesugen att pröva ice vibe då jag läst mycket bra om dom och har även en bekant som använt dom och är mycket nöjd. Så jag hoppas jag kan ha chansen till ett par att använda på min fina stora kille :)

 • Jennifer Wensund

  Min favorit produkt från horseware är amigo regntäckena. Jag har 5 hästar och de sitter perfekt på alla (olika storlekar). Jag har i färgerna kornblå, lila, rosa, grå och brun. De har aldrig regnar igenom även om de spö regnat i några timmar. De är väldigt prisvärda också. Jag gillar dom skarpt!! :) Och jag skulle verkligen vilja vinna ett par Ice vibes till min ena storhäst. Han har en permanent galla på vänster fram och jag tror att Ice vibes skulle göra underverk för honom. Han skulle verkligen behöva ett par Ice vibes. :)

 • Linda Lindström

  Alla mina täcken. Det finns inga andra täcken som når upp till den standarden och passformen som horsewares täcken.

 • Nina Lehtonen

  Min favorit från Horseware är absolut Micklemtränset!! Ett fantastiskt bra träns som hästarna trivs med samt att det är väldigt snyggt!

 • Hej

  När jag såg den här tävlingen blev jag så glad! Jag är på väg hem från veterinären med min prinsessa där bak i transporten ,som precis har blivit friskförklarad efter 8 månader.

  Ett par Ice Vibe har jag kollat på länge för de skulle vara helt perfekta för att hjälpa läkningsprocessen, men veterinärkostnader har kommit i första hand.

  Därför skulle jag vilja vinna dessa skydd för att jag gör allt för min bästa vän som förtjänar det absolut bästa!

 • Stina Carlson

  Min absoluta favorit produkt är helt klart stalltäcket Horsware Rambo Stable Plus Vari-Layer
  Klarar mig inte utan det i mitt kall-stall med klippta tävlingshästar!

 • Jag älskar mitt rambo träns som jag har till min unghäst, efter han fick det blev han en helt annan häst att rida, helt harmonisk och arbetsvilig :) Fantastiskta produkter :) skulle vilja vinna för jag ha haft sån otur med min häst, fick en hovbensfraktur så vet inte ens om han kommer hålla hela livet som ridhäst, då skulle ice-vibe vara bra till han :) mvh jonna

 • Har faktiskt ingenting från Horseware (än) ;). Men har sneglat på ett Rambo Micklem Multibridle hur länge som helst.. Har hört jäkligt gott om det & jag älskar att det finns så många användningsområden i ETT träns! :D

 • Jag älskar Rambo-täckena.
  Jag köpte mitt första på Scandinavium Horse Show för ca 22 år sedan. Då var det ett okänt märke och de reade ut det för 400kr sista dagen. Ett grönt Rambo med röda kantband. Det hade jag nog i 18 år innan jag sålde det vidare då det är för litet för mina nuvarande hästar. Fick det dubbla jag gett.
  Jag skulle gärna testa ett pat ICE VIBE på min häst.
  Mvh Marie

 • linetta avota

  Alla horseware täcken, slitstarka och bra passform! :)

 • Amigo Bravo Heavy Plus, är vårar absolut bästa täcke. Kan inte vara utan.

 • Har Amigo täcken tycker dom är överlägsna i passform.

 • Marie Robertsson

  hoppas jag vinner för då ska ja ge dom till min dotter som rider EB dponny

 • Då vi precis startat ett rehabstall i liten skala skulle vi bli väldigt glada om vi vann ett par Ice-Vibe. De skulle vara en självklar produkt i det vardagliga arbete med att få hästarna friska. Vi får besök av trav-, dressyr- och hopphästar på hög nivå, att då kunna erbjuda våra kunder Ice-Vibe hade varit super. Vinner vi delar vi självklart med oss av vårt vardagliga arbete med hästarna och när Ice-Vibe används.

 • Jag älska alla täckena jag har! Bra passform, slit starka och ute täckena läcker inte igenom hur mycket det än regnar! Skulle jätte gärna vilja vinna åt min mamma som tog över min gamla ponny när jag börja med stor häst har är ”bara” 22 i år och är fortfarande pigg och glad som när jag börja rida han, men nu börjar han bli lite tjockare i sina gammla ben dagen efter ett hårdare pass. Så skulle passa jätte bra om jag kunde vinna ett par till henne.

 • Mack in a sack! Otroligt praktiskt både till regniga vardagar och på tävling =)

 • Jag köpte mitt första horsewaretäcke 2007, och sedan dess har jag enbart använt dessa täcken. Oftast Amigo då de är helt ok prismässigt då man har fler hästar! Men även Rambo! Gillar även micklem tränset :)

  Jag tror att Ice-vibe skulle passa min häst perfekt. Hon fastnade i ett boxgaller då hon var 5, och svullnaden kommer och går pga försämrad blodcirkulation i det benet. Så det skulle vara roligt att se om det skulle hjälpa med dessa :)

 • Hejsan!
  Jag heter My Sohlman, är 21 år och har en 14 årig valack som heter Up and Go. Ubbe, som han kallas, är en riktigt grym terrängmaskin med mycket hög kapacitet inom alla grenar. Min dröm har alltid varit att lyckas inom hoppsporten, men efter att jag hittade Ubbe har jag bytt intiktning. Vi har blivit ett riktigt bra team tillsammans då han ibland blir osäker inom hoppningen och behöver mycket guidning i dressyren och eftersom det är mina starka sidor så jag gör allt för att hjälpa honom där. I terrängen är han en klippa. Jag själv är inte så rutinerad och kan tycka att ett hinder ibland är väldigt knepigt eller konstigt, men eftersom det är hans absolut bästa gren, och som han verkligen älskar, behöver jag aldrig känna mig osäker.

  Till den här säsongen köpte jag nya Dalmar Eventing boots i carbon fibre från Horseware runt om och Dalmar overreach boots fram. Innan har han kunna bli lite lätt gallig efter en hård terrängträning eller tävling eftersom hans ben blivit såpass varma i skydden han haft tidigare och det har då inte riktigt hjälpt med att spola eller lägga på kylande produkter. Det var något jag ibland oroade mig för, om dom skulle bli för varma och att han skulle få problem tack vare det. Men med dom nya skydden från Horsewear har benen känts svalare ditrekt efter en träning och tävling tack vare luftgenomströmningen i skydden har han inte alls haft samma problem med varma och lite galliga ben. Att dom dessutom har rejäla skenor som skyddar min hästs senor från stötar och skador gör att det känns säkrare och jag vet att jag har det bästa till min häst! Bootsen sitter som en smäck utan att snurra eller skava, samma gäller benskydden. Dom är suveräna att ha på Ubbe som lätt får skavsår annars. Dom bästa skydden jag någonsin haft!

  Jag har funderat på att köpa ICE-VIBE skydden ett tag , just för att förhindra skador med att värma upp benen före och lyckas kyla ner benen efter terräng och annan hård träning. Det är något jag tycker han behöver, man kan inte vara för försiktig med sin häst och att i största mån förhindra att skador uppstår borde stå i fokus hos alla inom ridsporten. Det är vårat ansvar att hästen håller sig hel och frisk och då med dom bästa produkterna på marknaden.

  Både jag och Ubbe skulle bli överlyckliga över ett par ICE-VIBE!

  Med vänlig hälsning, My Sohlman och Up and Go.

 • Helt oslagbara klassiska AMIGO-regntäckena. Hållbara, slitstarka, snygga och perfekt passform/modell till hästarna. Dom verkar tycka att dom är bekväma att ha på sig :)

 • Helt klart Rambo Ionic täcket! Min häst är mycket bättre i kroppen efter han har fått börja använda det! Så tänk va ett par ice-vibes kunde göra.. :D

 • Ice-vibsen såklart! Funkar super både i förebyggande syfte och vid skador, guldvärt!

 • emma sundling

  Horseware täckena är super! Slitstarka och riktigt bra passform! Oslagbara!

 • Då kvalitet och passform för mig är av största vikt väljer jag alltid rambotäcken till min häst- fungerar både idag och på längre sikt

 • Mitt 100 g täcke från amigo, marinblått med ljusblå kant, så snyggt!

 • Mitt Rambo skrittmaskinstäcke med 200 g fyllning! Älskar det, plus alla mina andra täcken! :)

 • Emy Kristensson

  Horsewares Micklem träns super bra träns! Fungerar väldigt bra på min ena häst.

 • Maria Karlsson

  Utetäckena såklart! Slitstarka och superbra passform.

 • Nora helletröm

  Min favorit produkt ifrån Horseware är mitt Rambo micklem träns, det bästa tränset jag har haft! Det har En super bra pass Form och så är det ju himla snyggt också.
  Både hästen och jag är jätte nöjda!

 • Hanna Norberg

  Ice vibe är ju den bästa produkten !!!! Läst väldigt mycket om dom och de låter ju som världens smartaste och smidigaste hjälpmedel!

 • Deras randiga stalltäcken, som tyvärr inte finns att köpa just nu!

 • Jag har faktist aldrig testat något från Horseware, tyvärr. Men jag har hört väldigt bra om deras produkter och dessa Ice wibe bootsen. Det skulle inte sitta helt fel med dessa efter alla timmar man lagt ner på att krypa på golvet för att kyla benen i vått och torrt.
  Jätterolig tävling!

 • madelein petersson

  Jag har ingen erfarenhet av några men kyl benskydd hade varit perfekt på hästarna att testa,då de lätt svullna på natten och efter träningen!

 • Emelia Frimodig

  Favoritprodukten är det ofodrade rambo- utetäcket med hals, sitter som ett smäck på olika hästar oavsett vilka täcken som är under, och håller i flera år! Önskeprodukten är ett excercise-sheet som kan användas både vid ridning och tömkörning/lingering!

 • Carl Eriksson

  Jag har kanske? 5 täcken från horseware och är supernöjd med kvalitén och passformen. Domhär kylskydden skulle vart JÄTTEBRA till min ponny Cabra Benji som går med mig 120 klasser idag :)

 • Min favorit är själva konceptet med liner-täckena. Att det räcker att man bara har ”skalet” o att man sen kan byta tjocklek på linertäcket efter väder o vind! Sen är passformen på alla Horseware täcken helt klart bäst på marknaden!

 • Mina horseware täcken är de absolut bästa med god passform. Skulle gärna ha ice vibe till min 22 åring, vore perfekt att ha efter träning då han har haft senskada nyligen och börjar komma upp i ålder.

 • Camilla Carlsson

  Horseware Rambo täckena är de absolut bästa jag någonsin köpt! Väl värda sina pengar eftersom de inte går sönder och håller funktionen år efter år. När andra köper nya utetäcken år efter år så kastar jag på mina gamla Rambo och hästarna är torra trots en hel dags regn eller snö.
  Mitt första har jag haft i så många år att jag inte ens kommer ihåg när jag köpte det. Köpte i vintras ett Rambo Duo till min andra häst.
  De ligger på plats och skaver inte.
  Det enda som gått sönder är ena gjorden på det ena täcket (det äldsta) men det gör inget för där finns ju tre från början så det funkar ändå. Har aldrig lagat dom som man får lov att göra med andra täcken.
  Rambo från Horseware RULES !!

 • Anna Svenlert

  Har inte provat mer än täckena och med dem är jag och hästarna mer än nöjda

 • Hej!
  Jag har ett Rambo vintertäcke som jag och min häst båda är väldigt nöjda med! Jag har kollat på dessa Ice Vibe boots innan denna tävling då jag har ett 13 årigt sto där lederna börjat knaka en del och de skulle passa väldigt bra till henne innan träning! Då hon är en hopphäst så tar benen ganska mycket stryk och på ålderns höst tror de behövs!
  Med vänlig hälsning, Anna

 • Bästa produkterna är täckena! Suverän passform!

 • Dessa skydd hjälper så bra! Vi lånade ett par när min häst hade senskada och hon blev frisk så snabbt! Så jag kom tillbaka ut på tävlingsbanorna fortare än vad veterinären hade kunnat tro! Så jag han med både SM och EM tack vare dessa. Så om jag vinner dessa skulle jag bli så himla glad :D

  • Min favoritprodukt är Horseware är Ice Vibe skydden, helt klart!! Finns inget bättre än att ha produkter som kan hjälpa hästen är förebygga skador! Ice Vibe är guld värt!

 • Min favorit är Horseware Rambo Lite, har både 0 gram och 200 gram. Köpte mitt första när nuvarande häst var 4 år, han blir 16 år till sommaren, och detta täcke höll fram till 2 år sedan och då köpte jag ett likadant igen. Köper endast Horseware täcken då hästen är 180 cm hög och de har så bra passform, har aldrig blivit besviken!

 • frida djurfeldt

  många täcken har genom åren rykt
  då pollen verkar gilla när det blir dyrt…

  men horsewear rambo original med olika liners till
  håller alltid trots att han är vild

  för min lilla herre gillar ju lek och bus
  var dag i hagen kör han fullt hus

  men detta ger ibland oturliga smällar
  vilket lett till många sena kyla-kvällar

  ett par ”ice” skulle verkligen göra susen
  för både mig och kusen

 • jag har handlat från eran webbshop ett par gånger och är otroligt nöjd! Fina, hållbara produkter och snabb leverans. Extra nöjd är jag med mina back on Track stallbandage som används flitigt på alla mina hästar. Tycker att de är otroligt smidiga, underlättar att inte behöva krångla med paddar och lindor utan kunna riva av och sätta på snabbt. Tex i transport eller före ridning. Blodcirkulationen ökar och lederna hålls varma och smidiga då minskar även skaderisken. ICE VIBE hade varit helt perfekt att Kunna ha efter träning!

 • Min tävlings häst har varit skadad sedan november 2014 och är i stort behov av ett par ice vibe från horseware

 • Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna ett par ice vibe då det enligt mig är den ultimata lösningen. Tack vare att jag kunde låna min stallkamrats ice vibes när min häst skadat sig i hagen kom jag till kylning direkt utan att behöva stå med vattenslangen. Så himla smidiga och något jag verkligen verkligen önskar att jag kunde ha i min stallutrustning!

 • Hästen ica är inte gammal, men har haft otur för hundra mannar 

  i regn och rusk har hon i sin sjukhage stått
  men tack vare rhino-regn har det alltid gått

  både ben o mage är nu bra och som de ska
  därför tycker hon horsewear är mer än bra!

  ett par ”ice” skulle göra både häst och matte glada
  så att vi nu får slippa mer skada

  //Clara och Ica

 • Hej, jag har både regn och vintertäcke, och dem är riktigt bra, jag skulle vilja vinna dessa skydd för dem verkar bra till min hästs ben just för att han har blivit opererad så vi har tagit bort ett litet ben i benet så det kan lätt bli varmt och ömma när jag ridit, han är även en häst som brukar slå på sig i hagen så han får tjocka ben, dessa skydd hade vart bra att testa ifall dem är bra för honom så han slipper att få tjocka och varma ben efter ridpassen! Med vänlig hälsning, emelie

 • Älskar Amigo täckena. Då min häst är väldigt speciell så har hon såklart 140 i alla täcke o då är jag så glad att horseware finns. Slitstarka o väldigt fina täcken o inget skav på bogen.

 • Madelene Kvarnrud

  Det är ett jersey ”Cooler” (svettäcke).
  Inköptes 1993, grönt med röda band/spännen!
  Det har varit fantastiskt i alla år!
  Tror att HorseWear var rätt nytt i Sverige då.
  IceWibe vore en välsignelse.

 • Sandra Bäckström

  Jag tycker om alla horseware’s täcken. Slitstarka och super bra passform. Även väldigt intresserad av dessa ice vibe skydden :)

 • Johanna Andersson

  Älskar horsewares produkter! Jag har täcken i alla former och jag älskar dom, perfekt passform, håller hästen torr och varm i alla väder! Men min absoluta favorit just nu är ändå micklem tränset! Wow! Hoppas verkligen på att få vinna ett par ice wibe till min lilla hopphäst :)

 • Har nyligen köpt ett 100 gram rambo utetäcke som ja bara älskar. Perfekt passform, slitstark å snygg blå färg som matchar min skimmel himla snyggt :) En gång Horseware alltid Horseware.

 • Mikaela Martinsson

  Bara det att horseware tagit fram denna enastående produkt gör dem till mitt favorit företag. Deras täcken är fantastiska i kvalitén och dessutom ser de inte alls så tokiga ut. Men ice-vibes toppar allt. Det perfekta sättet för hobbyryttaren att förebygga skador lika bra som världseliten. Det är så enkelt och så otroligt bra! Fantastisk innovation på ett område som är oerhört viktigt när det kommer till hästars välmående. Helt enkelt, en fantastisk uppfinning och det är just därför jag skulle vilja vinna dessa.

 • Mina täcken från horsewear är mina absoluta favoriter. Nu senast mina rhino regntäcken, trots att mina två hästar är som natt o dag i kroppsformen sitter de perfekt på båda två. Så nu håller sig båda två torra utan att få skav

 • Deras täcken är fantastiska!! Ligger alltid som en smäck!

 • Älskar verkligen Rambo Sweetitch vamoose och fly buster vamoose. Sitter bra, skyddar mina känsliga pållar och ger inget skav!
  Jag skulle verkligen behöva ice vibe för att förebygga skador och ge mina hästar bästa möjliga förutsättningar att hålla länge och må bra mååååånga år.

 • Nelina Jönsson

  Mina Rambo täcken!! Är helt suveräna. Tåliga och vädertäta.

 • Jenny Ruotsalainen

  Min favorit från Horseware är mitt dubbelfleece, perfekt att ha i transporten på vägen hem från träningen när det är för kallt att bara åka i ett enkelfleece.
  Skulle väldigt gärna vilja prova ice-vibe till min hopphäst men har inte riktigt råd

 • Jag är väldigt förtjust i Rambos Quartertäcken som tyvärr inte säljs längre. Som tur är har vi bunkrat upp med ett litet lager med quartertäcken till vår valack. Mitt sto är några storlekar mindre så hon kan inte ha dom, men hon är glad ändå för hon har Rambo Supreme 420 g att mysa i när den Norrländska vintern slår till :)

 • Favorit produkten är horseware´s fantastiska snygga täcken med dess exklusiva kvalitét och pass form. Räddar mig och hästen alla dagar som det regnar, likväl som dessa ICE VIBE skulle hjälpa mig och hästen alla dagar i veckan! ;)

 • Tycker alla horsewares produkter är så himla bra! Har bara era täcken till mina hästar. Skulle jättegärna vilka testa era ice vibes, har hört mycket gott om dem :)

 • Jag har bara horsewear täcken till min häst och jag vet faktiskt inga andra täcken som ligger så bra på hästen.De skaver inte och åker inte snett något av dem. Min favorit är amigo innetäcken. Jag har två olika tjocklekar och det bästa är att de är så lätta och lägger sig på plats direkt och åker inte snett över natten.

  ICE VIBE skulle vara perfekt för min häst då hon åkte på lymfangit i vintras på ett bakben. Det svullnar fortfarande upp och svalkar det med vatten nu och lindar varje dag. Så ett par sådana här skulle verkligen behövas.

 • Köpte ett Rambo Wug medium vilket är i särklass det bästa täcke mina hästar någonsin haft. Skriver mina hästar då det nu är inne på TREDJE hästen! Första som hade den var en fluffig ponny av haflingermodell, andra var min smäckra travare och nu tredje ägaren en travare av köttbullemodell och fantastiskt nog har det suttit som en smäck på alla tre hästarna!

 • Jag, som många andra, älskar Horsewares täcken! De har perfekt passform, är slittåliga och regnar ALDRIG igenom! Hur som helst, så har jag spanat in ICE-VIBE skydden ett bra tag nu och jag skulle såå gärna vilja ha dem till min fina hopphäst som tyvärr drog på sig en senskada i höstas. Det vore verkligen guld värt att vinna dem ❤

 • Spelar ingen roll om det är amigo, rambo eller mio. Alla täckerna är helt fantastiska med lika grym kvalite varje gång. Det finns verkligen inga andra täcken som uppnår samma standard som dom. :)

 • Min bästa produkt från horseware är min kavaj! Den är i softshell vilket gör att den är mycket stretchig samt vattentät! Så skönt att slippa ha regnjacka på sig när man tävlar. Den ser så lyxig ut trots sitt låga pris. Passformen är helt otrolig även den med tanke på priset. Produkten jag är mest sugen på är lätt Ice Vibe. Vore helt perfekt nu när jag och min unghäst äntligen börjat ta oss ut på tävlingar. Ice Vibe är ju även en produkt som förebygger skador, och vem tackar nej till det liksom :)

 • Min favorit från horseware är mitt tävlingstäcke! Bra matrial, snyggt & bra passform.

 • Har både Mio, amigo & Rambo och det finns verkligen inte bättre täcken! Favoriten är nog mitt Rambo supreme heavy som håller hästen riktigt varm och go alla kalla dagar! Samt mitt dubbelsydda newmarket flecce som hästen torkar snabbt i samtidigt som den hålls varm. Täcket torkar fort efteråt med! Horseware alla dagar i veckan!

 • Alla täcken. Bra passform och prisvärd kvalité. Oslagbart när man har stall med många hästar.

 • anna isaksson

  Till vår lille Prins finns bara ett märke på täcke som passar och inte nyper honom i manken. Nu hoppas vi på ett par ice vibe från samma märke för hans kungliga ben.

 • Min favoritprodukt är utan tvekan Micklem-tränset! Min häst blev som en annan häst att rida efter att jag bytte träns. Mycket mjukare, rundare och mer lyhörd. Tummen upp!

 • Har alltid gillat HWs täcken men senaste favoriten är Rambo Supreme Vari-layer 250 gram. Min häst roar sig gärna med att ta av sig sina täcken i hagen men med Rambos (för honom) komplicerade knäppning fram får han inte upp dem och låter därmed täckena sitta på. Det krävs även en del både på kvaliteten och slitstyrkan för att hålla från en del slit och riv från min kära vän, men Rambos täcken håller utan minsta skråma :) Sen så är ju passformen toppenbra!

 • Amigo svett/stalltäcke. Sitter väldigt bra, ser snyggt och stiligt ut och är superbra. Så nöjd!
  Min häst ser alltid ut som en stjärna )

 • maria Claesson

  Hoppas på tur för en gångs skull.:)

 • Jag älskar mina transportskydd från Horseware. Dvs Amigo travel boots. Dom är slitstarka och hur bra passform på som helst!

 • Min favoritprodukt är micklemtränset! Använder det till alla mina hästar och tycker det har blivit skillnad i ridningen. Jag har multibriddle och kan därför variera med de bettlösa alternativen, vilka också fungerar hur bra som helst!

 • Min absoluta favoritprodukt från Horseware är Amigo täckena. Absolut suverän passform och regntäckena står grymt bra emot nederbörd.
  Har 3 olika regntecken med olika fyllning och 2 coolertäcken, ett i fleece och ett i ”nät”. Coolertäckena är minst lika suveräna. Det i nät brukar jag ha på varma sommardagar på tävling. Det är så bra för det är svalt och täcker lite mot insekter också.
  Fantastiskt bra är de även för att de finns i 130,140 osv också!

  De är helt enkelt jättebra och kan inte hitta några nackdelar. Jag skulle ALDRIG lägga pengar på några andra täcken än dessa.

  Mvh

 • Johanna Kullenberg

  Micklemtränset är helt klart bäst.
  Har hittills funkat på varenda häst!
  ICE VIBE vill jag sedan länge ha.
  Vill att min fina häst ska få allt bra!

 • Önskar mig ett Rambo supreme varilayer, så när ekonomin tillåter blir det ett, är verkligen superkvalitet på alla Rambo täcken!

 • Jag har inget från horseware, men jag skulle vilja ha ett par ICE VIBE. Just för att min häst lätt blir svullen om benen och ICE VIBE skulle kunna dämpa svullnader och hjälpa till med läkningsprocessen just nu när min häst har blivit skadad och är mycket svullen på ett bakben. Eftersom det är min tävlingshäst så stoppar svullnaderna oss inför tävling och träning, vilket är mycket tråkigt.

 • Deras tqäcken är överlägsna. Har slutat köpa täcken från andra tillverkare, blir bara besviken. Horsewares täcken har bästa passformen, ger inget skav och håller länge, även på den klantigaste av hästar. Mina egna horseware kläder är inte heller så dumma ;-)

 • Jag skulle hemst gärna vinna Ice vibe-arna, då jag har hört väldigt mycket bra om dem. Skulle nog vara bra till min tävlingshäst, som svullnar mycket i benen.

 • Min absoluta favorit från horsewear är deras rambo micklem competition bridle. Oslagbar passform,hästarna trivs utmärkt på det och blir stabilare i formen. Extra bonus är att de passar flertalet hästar så jag kan använda samma träns till flera.

 • Mitt sto är alltid fylld i sina bakben trots div försök att få bort det. Nu skulle jag vilja göra ett nytt försök med ICE- WIBE för att få perfekta bakben.

 • Madeleine Johansson

  Horseware täcken har den bästa passformen slitstarkt. Snyggast! Bäst helt enkelt!! Favorit är Amigo Regntäcken utan fyllning !

 • Det bästa är absolut era täcken som räddat mig från kvantiteten jag hade innan. Köpte en häst där alla täcken gav skav alternativt inte passade hans breda bog/hals. Sedan jag provade Horseware är det det enda som finns i hans täckesgarderob. Dessutom är linersystemet super. Nu har jag mindre än hälften så många täcken men de är superbra och behöver inte bytas :D

 • Moa Andrén Johansson

  Äger för tillfället ingen horseware-produkt, men har länge suktat över deras ICE-Vibe. Då jag är noga med att framförallt kyla benen efter ansträning skulle de underlätta mycket att äga ett par ICE-vibe istället för att kladda med kyllera och liknande.

 • Den produkt jag helst skulle vilja ha från Horseware är ice webb skydden. Jag tränar hårt och presterar högt med mina hästar och vill att dom ska vara friska och må bra, om pengarna hade räckt så skulle jag redan ha köpt dessa skydd för länge sedan.

 • Jag har inte nån produkt alls därifrån men jag skulle verkligen vilja ha ett par ice vibe. Har kollat på dem innan men har inte pengar till dom nu. Min häst får väldigt mycket vätska i benen då det är varmt så dom skulle verkligen behövas! :)

 • Jag avgudar horsewares täcken! Det är de enda täckena som passar min häst och som inte ger han skav! Sen även tränset. Även de passar han bäst och han trivs lika bra som jag!

 • Rambotäckena, de är dyra, men det bästa jag har provat. Slitstarka och läcker inte. Jag ångrar bara att jag inte investerade i Rambo tidigare! Kommer inte köpa något annat i fortsättningen.

 • Eftersom jag har en frusen häst med tunn päls måste jag nog säga att mitt 200g amigotäcke (ett av mina många amigotäcken) med avtagbar hals är absolut bäst. I det täcket kan hon vara ute regniga, kalla och blåsiga dagar utan att frysa det minsta. Och det regnar aldrig igenom!

 • Har ett Amigo regntäcke, ligger super bra och håller tätt,
  Skulle vara super att få äga ett par ICE VIBE
  Håller tummarna :)
  /Bella

 • Cecilia Thorsen

  Alla Horseware – produkter är mina favoriter. Riktigt bra täcken med bra passform. Ice-vibe skulle vara perfekt till mitt känsliga sto.

 • Det är svårt att bara välja en. Deras täcken är outstanding! En gång horseware, alltid horseware. Är väldigt nöjd med mitt amigo 200g utetäcke med avtagbar hals. Det kan användas större delen av höst, vinter och vår, under vintern kan det enkelt kombineras med ett inne täcke under. Det står emot väta väldigt bra och har bra passform. Är också väldigt nöjd med deras micklem träns och övriga täcken, samt transportskydd. Just ICE vibe har jag länge varit sugen på att köpa pga häst som lätt drar på sig skador, men inte riktigt tyckt att jag haft råd. Skulle vara intressant att prova! :)

 • Mina Ice vibe skydd är bäst från Horsewear, men eftersom hästen har fyra ben och jag bara två skydd behöver vi vinna ett par till!

 • Jag har ett flugtäcke från horseware Amigo som jag älskar. Jättebra passform och inget skav, som tidigare flugtäcken har orsakat. Har hemska mängder insekter här under sommaren men med täcket kan min häst stå ute hela dagarna utan besvär. Glad häst och ägare:) mitt drömköp är ice vibes så blev jätteglad över denna tävling.

 • Hej, ice vibe skulle lätt bli min o mina hästars nya favorit, efter terräng så skulle det vara så skönt o få sätta på ett par ice vibe :) nuvarande favorit är sommartäcket :)

 • Alla täcken egentligen. Men min favorit är cotton cooler som jag har haft till alla mina hästar! 24-år är äldsta hästen och han fick sitt som 3-åring, men det hänger med än idag.
  Perfekt att slänga på efter dusch, som transporttäcke, eller ”gå-täcke” på tävling. Snyggt och praktiskt och skönt!

 • Marieanne Östling

  Amigo täcken passar perfekt

 • Älskar mitt amigo regntäcke med avtagbar hals som jag tar på vid extra regniga perioder. Täcket håller pållen torr i ur och skur! Och så sitter det som en smäck med. Tummen upp!

 • Min favorit är Ice-vibe skydden.
  Har velat ha sådana väldigt länge då dem enligt mina andra vänner ska vara väldigt bra på att föra bort slaggprodukter.
  Jag har en ponny som har fått kotledsinflamation ex antal gånger och varit nära på att bli utdömd, så jag skulle vilja se hur dessa påverkar honom och hans leder och se om det är något som faktiskt fungerar.
  Tror starkt på produkten och vill bara få svar på tal om det jag tror stämmer:)

 • Heléne Johansson

  Då jag endast testat Horsewares täcken är de det enda jag kan tycka till om, och de är de enda täckerna jag äger nu för tiden! De håller länge (har haft samma täcken i flera år) har mycket bra kvalitet (blir inte blöta igenom om det regnar osv) och har den bästa passformen som passar till alla olika hästtyper, är värda varenda krona!

  Jag har hört rekommendationer av dessa skydd och skulle gärna testa dem till mina hästar!

 • Julia Lorentzson

  Jag älskar horsewears täcken eftersom deras passform är perfekt och mycket slitstarka täcken. Dessutom supersnygga och man får väldigt bra hjälp om man har frågor och funderingar vilket gör att man får det allra bästa till sin häst!

  Skulle gärna vilja ha ett vary layer då jag har hört mycket gott! Har bara täcken från horsewear eftersom man blir kräsen när man väl köpt sitt första!

 • Jag fullkomligt älskar och avgudar horsewear täckena!! De är av högsta kvalité från topp till tå! Att få vinna ice vibe skydden vore en dröm för mig och min seskadade tjej.. :D

 • Johanna Axelsson

  Jag använder bara horsewears täcken absolut den bästa passformen och bra kvalitet då sömmar etc är bra sydda och ett rejält material som håller väta och skador borta utan att bli hårt och otympligt! Jag skulle vilja ha ett par icevibes då min häst som presterar inom hoppning ofta och mycket. Skulle älska att slippa stå i spolspiltan och kyla benen efter passen (värsta som finns) och istället få det optimala kombinationen av vibration och kyla för hans ben! :)

 • Har många täcken från hw och älskar då dom alltid ligger bra på min häst vilket inte alls täcken gör:)

 • Lena Karlsson

  Älskar Horsewares täcken. Finns inga bättre. Just nu är Amigo regntäcke 1200 D favoriten. Men har tittat så länge på Ice Vibe för våran häst är stor och tung samt haft en allvarlig senskada så skulle vilja ha sådana till henne.

 • Sara Malmborg

  Min favoritprodukt är det ofodrade Rambotäcket med liners till. Har i flera år köpt billigare täcken som bara läckt och blivit strimlade av busiga hagkompisar. Ledsnade och slog till på ett Rambo i höstas och hästen har aldrig varit blöt även om det vräkt ner ett helt dygn och det har inte en skråma i tyget!

 • Min favoritprodukt från horseware är rambo flugluvan, min häst har tagit av alla jag provat, skavt av den lilla pannluggen han har och till slut fått ögoninflammation i slutet på varje sommar för att han kliade sina ögon mot nätet i luvan. Tack vare den eminenta bågen och passformen så slipper han plågas och jag behöver inte oroa mig att han går utan när flugorna är som värst ☺

 • Rambo wug täcken är mina favoriter flera av mina har hängt med i mer än 15 år och fortfarande håller de mina hästar varma och torra.

 • Hanna brusell

  Jag älskar min ridkavaj från horseware, den har perfekt passform och är den absolut skönaste och mest bekväma kavaj jag utan tvekan haft !

 • Horsewares täcken passar bäst, av alla märken jag provat på min häst.
  Regntäta, varma och tåliga i alla väder, gör att min häst alltid bär deras kläder.
  Köpa något annat är bortkastat kapital, i alla fall när jag har Horseware som val. ;-)

  //Bodil

 • Annie Svensson

  Använder deras täcken som det är super kvalitet på! Går inte sönder i första taget och håller alltid bra mot regn och snö!
  Använder mig även av Rambo micklem som mina hästar älskar! Det trycker inte på några känsliga områden och är perfekt för känsliga unghästar.
  Har länge velat ha ett par ice vibe för att minska skaderisken på mina hästar. Skulle bli överlycklig om jag vann ett par!
  Mvh Annie

 • Min favorit är micklem competition bridle som är det bästa tränset jag använt. Kvalité på lädret men framförallt att tränset är anatomiskt utformat och inte sitter och trycker på hästens känsliga nerver vilket mitt känsliga sto gillar. En av de bästa investeringarna jag gjort för min häst.

 • Hej!
  Mitt Rambo regntäcke med tillhörande liner är min favorit från Horseware. Det är perfekt passform, perfekt storlek då det finns i 140 cm och skaver ingenstans. Jag kommer inte att köpa täcken från någon annan tillverkare i fortsättningen då jag är så nöjd.
  Något jag verkligen skulle vilja prova är Ice Vibe, då min häst vid olika tillfällen blivit sparkad i hagen och fått inflammation i sträcksenorna på frambenen. Det hade varit perfekt med Ice Vibe vid dessa tillfällen, då jag i akuta skedet fick kyla benen mycket. Jag tror också att just Ice Vibe kan hjälpa till att förebygga skador efter träning. Jag är väldigt noga med benen på min häst, så dessa skulle jag verkligen önska mig!

 • Förra sommaren skadade sig min dressyrvalack och skulle därefter stå så stilla under sin rehabilitering. Det var så svårt att skydda honom från insekter så att han inte skulle springa i hagen och vi provade säkert 15 olika insektstäcken men inget fungerade. Sen hittade vi Horseware Amigo Bug Buster och problemen var lösta. Det är ett täcke med bra passform som faktiskt skyddar mot insekter och hjälpte till att hålla honom stilla så att skadan kunde läka, så därför är det min favoritprodukt! Nu är vi i träning igen och jag har därför funderat på ett par Ice Vibe för att hålla honom så fräsch som möjligt. Det vore en dröm att vinna dessa!

 • Linda Gustafson

  Hej. Jag skulle vilja vinna skydden då jag tävlar Team Chasing med min häst och det vore toppen att kunna använda skydden både innan och efter loppen för att minska risken för skador.

 • Har ett jättegammalt grönt stalltäcke från Horsewear. Urgammalt och outslitligt. Egentligen dags att byta ut men jag gillar det och passformen är så bra på hästen.

 • Jag har en rosa väst från HW som är supersnygg och funktionell. Jag önskar att även min häst som jag börjat tävla fälttävlan med även ska få prova hur bra HWs produkter är.
  Min häst ställer upp för mig i vått och torrt och är den bästa kompis man kan ha. Självklart förtjänar han ett par ICE-VIBE så att han kan fortsätta prestera och återhämta sig mellan tävlingarna.

 • Min absoluta favorit är mitt Micklem Multibridle. Det har förändrat min häst till det bästa möjliga och jag har fått nya ögon för hur mycket ett träns faktiskt påverkar!

 • Köpte ett Rambo 100gr täcke till vår första ponny. Använde det enormt mycket och nu, 5 år senare, ser det exakt likadant ut. Inte en repa, håller tätt och ligger lika bra på vår nästa ponny som är en kat större. Bästa täcket ever!! Köper hellre ett beg Horseware än ett nytt vilket som helst.

 • Min absoluta favoritprodukt från horseware är mitt Amigi regntäcke med avtagbar hals och mitt Amigo 200g utetäcke med avtagbar hals. De är slitstarka och har en väldigt bra passform till hästen då de inte skapar något obehag och även är ”breda” i spännet framtill. De ända täckena jag köper! Tycker verkligen om dessa produkterna.

 • De verkar smidiga och lätt att ta på. Användbara och snabba att få på.

 • man kan ju hoppas på lite tur ;)
  Mitt/min ponnys favorit täcke är Rambo duo från horseware. Perfekt som lite varmare regntäcke, övergångstäcke, vintertäcke (med liner). Ja listan kan göras lång. Bästa täcket helt klart!

 • Bästa täcket är Amigo, perfekt passform och ger aldrig några skav! Vill gärna testa Ice-vibe på pållens gallor men tyvärr sätter plånboken stopp :-(

 • Nathalie Kristiansson

  Herregud hela horseware sortimentet är min favorit❤️ träns, täcke, tröjor ❤️ har dock aldrig testat ice vibe tyvärr så vill gärna vinna dom !!! Håller tummarna

 • Alexandra Bäck

  Gillar alla produkter från horsewear. Har massor därifrån och tackar inte nej till mer.
  Jag skulle vilja vinne ice vibe till min älskade ponny som ofta har mycket gallor och liknande kring senorna och blir lätt ansträngd. Hon skulle må så bra av dessa och håller tummarna :)

 • Vilka fantastiska tävlingar du fixar!
  Måste nog säga att just Ice Vibe tror jag skulle bli min favorit. Har inte testat själv men sneglat på dem länge så de ligger helt klart på önskelistan.
  Anledningen till att just jag skulle vilja vinna dem är helt enkelt att jag tror de skulle vara perfekta till min häst! För ett år sedan drog han på sig en skada på ytliga böjsenan. Skadan är nu läkt men det vore drömmen att ha dessa som förebyggande och vårdande så han inte slår upp skadan på nytt. Han är ändå 18 år så lite hjälp på traven är nog inte fel. Håller tummarna! :)

 • Maria Cederström

  Horseware står såklart för mina utrustningspassioner,
  nu finns ett benskydd för min fyrbenta vän med både kyla och vibrationer!
  Har länge letat efter en cirkulationsstimulerande grej, den blir min favorit,
  för jag är en skadeförebyggande tjej!

 • Har två HW täcken (minns ej namnen men ett tunt transporttäcke och ett vintertäcke med avtagbar hals 400 g tror jag) och är väldigt nöjd med dom båda, framförallt pga passformen framtill, att skärningen är ganska hög där så de inte ”åker ner”, dessutom fick hästen behålla sin man denna vinter med detta halstäcke, inte vanligt här inte, haha! Men annars måste jag faktiskt säga att ICE VIBE är vad jag verkligen vill ha från HW, har velat ha dom sen de först kom ut på marknaden då de låter väldigt bra och nuvarande hästen skulle nog ha god nytta av dom!

 • Gillar alla horsewares Rambotäcken, men den överlägsna favoriten är Rambos Dustbuster. Spar så sjukt mycket tid.

 • Åsa Stenberg

  ICE VIBE-OM MIN HÄST SJÄLV FICK VÄLJA. Med återkommande ömma gaffelband kanske han kan fortsätta tävla dressyr utan att få ont, om han använder Ice Vibe.

 • Min favorit är Rambos stalltäcke med 400 grams fyllning, håller hästarna varma under vintern och är i så härligt material! :) perfect att ha under ett tunnare utetäcken på dagarna!

 • Har ett amigotäcke som är helt fantastiskt. Fodrat stalltäcke med blank insida. Lägger sig rätt på en gång och har aldrig skavt trots att jag använt det på två olika hästar med olika kroppsform. Dessutom håller det sig snyggt fast det är mycket använt och tvättat

 • Micklem multibridel är min favorit från horseware. Det har gjort underverk med min häst som efter tränsbytet är helt lugn och stilla med sitt huvud och mycket mer harmonisk i ridningen.

 • Mitt Rambo Optimo stalltäcke som jag köpte från skara hästsport i år. Bra passform – inget bogskav på min känsliga häst och hållbart i 1000 denier (!). Mycket mycket nöjd!

 • Horsewares täcken är helt fantastiska. Min favorite är Rambo vamoose flugtäcke. Bra passform och inga insektsbett. ❤️

 • De två produkter som jag har provat ur horsewares sortiment är regntäcket Amigo Bravo och en man och svansborste. Täcket är riktigt bra eftersom det alltid håller torrt och tål att hagkompisen biter och drar i det. Dessutom sitter det riktigt bra på min häst, även om det blåser ordentligt sitter det kvar som det ska trots att det inte är några bensnören på täcket. Man och svansborsten är bra för att den reder ut utan att slita på manen/svansen. För mig är horseware kvalité och det skulle verkligen vara kul att vinna ett par ice-vibe!

 • Jag tycker att den bästa produkten som horseware har gjort är Rambo micklemträns. Tränset sitter jättebra på min häst och han blir direkt mjukare i munnen och känns tillfreds i ridningen.

 • Min favorit är de klassiska Rambo Wug täckena. Hållbara, mitt äldsta köpte jag för tretton år sedan och det är lika helt och vattentätt som de nyare wugtäckena jag har. Har dessutom hållt samma häst varm och torr nu i tretton år. Outstanding passform, alla mina har ett, fullbloden, mitt gigantiska halvblod och dotterns shettis.

 • Rebecka andersson

  Jag är en sucker för horseware produkter! Vi har bara täcken från horseware, bra kvalitet och superbra passform. Micklemtränset används flitigt och många gånger har ögonen fallit på Icevibe, för att förebygga och påskynda läkning på de mindre ligamentskador min unghäst haft problem med på frambenen i ett år nu till och från. Hade varit mycket intressant att se om Icewibe kan bidra med en positiv effekt då stötvågsbehandling varit överraskande positivt när hästen varit som sämst. Håller tummar och tår!

 • Rebecca Wickström

  Har ingen speciell favoritprodukt då samtliga Amigotäcken har en fantastisk passform och tål hårda tag och tuffa väder. Detta till ett riktigt bra pris, gör att det är super!

 • Isabelle franzetti

  Hade varit jätte kul att vinna och min favorit product från er är min tjock jacka. Den står emot regn och blåst jätte bra och är jätte varm och skön

 • Matilda Krebs

  Hej,
  Jag har ingen favorit och säger därför att Ice Vibe bootsen är en spännande produkt. Jag vill få chansen att testa bootsen då jag gillar idén om ett par boots som kyler benen innan ridning för att stimulera blodflödet och förhindra uppkomsten av skador. Jag fick nys om Ice Vibe hos ryttaren Lina Dolk som höjde produkten och blev såklart väldigt nyfiken av mig så när jag såg att ni lottar ut ett par ville jag givetvis vara med i utlottningen. Chansen är ju en på 196 men kanske blir nummer 197 mitt turnummer?
  Varma hälsningar, Matilda

 • Min favvo produkt från just horsewear är Micklem Tränset. Mitt sto köptes som 4’åring, hon var nervig, het, slängde huvudet, bet sig fast på bettet och drog.. listan är oändlig. Hon klassades som farlig och jag fick massvis med elaka kommentarer om henne. Vi upptäckte senare en svår mun med dåliga tänder samt vågbett vilket var förklaring till beteendet. MEN, när vi köpte tränset till henne blev det verkligen skillnad, ingen tryck från nosgrimman. Tränset fallar kanske inte alla i smaken, men syftet är hästens komfort och det har verkligen gjort skillnad för oss och för våran utveckling. Hon är lugn och slappnar av och är en nöjd och glad häst vilket är prio nr 1. Jag har verkligen horseware (samt min hästtandläkare) att tacka och är en äkta horseware fan, produkterna är gjorda för hästens komfort, inga konstigheter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.