Kavajnytt från Scarpati

 

För den som liksom jag är inne på plagg som inte känns så överarbetade så är dessa två kavajer från Anna Scarpati perfekta. En som är helt plain och klassisk och en med lite bling för den som tycker att den andra blir för tråkig. Tummen upp för dessa! Dessutom till helt okej pris.

Kavajerna finns i svart och marinblått. Klicka på bilderna för att komma till shoppen.

 

VILNIUS_CAMBERRA_MALDIVE

BAIRIKI_CAMBERRA_MALDIVE
 

2 kommentarer

  • Elin Andersson

    Du som är så duktig på allt! Jag har en häst som har väldigt ovårdad man och jag ska nu göra min debut på tävlingsbanorna i helgen, hur gör man för att få den jämn & på samma sida?

    Btw, älskar bloggen!

    • Haha oooh det är INTE min starka sida, måste själv knoppa i helgen och det är grav ångest! Men, om du inte ska ha knoppar utan bara vill ha manen på samma sida så är mitt tips att göra små, små tofsar i manen så att den hamnar på en sida. Typ såhär http://www.horsedeals.com.au/photos/162440.JPG
      Om manen är väldigt ovårdad och tjock så är det ju bäst att rycka den så den tunnas ut lite men själv klipper jag i princip alltid. Det blir dock superfult om manen är för tjock. Så mitt tips är, tunna ur den, klipp eller ryck till önskad längd och sätt små, små tofsar så att den håller sig på en sida. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.