Äntligen sommar

 

 

Hello-Summer-626x230

 

Nu känns det som att sommaren äntligen har kommit på riktigt. Det är varmt och skönt ute och regntäckena behövs inte längre. Däremot får man oftast de trista insekterna på köpet med värmen. Här kommer tre tips för en behagligare hästsommar.

 

horseguardzebra

Horse Guards populära zebratäcke finns just nu för endast 450kr här! Zebratäckena har gjort stor succé då fugor av någon anledning inte gillar det mönstret.

 
 

naf-citronella-tag-twin-pack-600x600

 

NAF’s citronella-tags använde jag flitigt förra sommaren och jag har redan börjat sätta fast dem på grimmor och täcken. Hjälper riktigt, riktigt bra, dock håller de inte en hel sommar så man bör byta ut dem med jämna mellanrum för att få bästa effekt. Du hittar dem här.

 
 

bucasbuzzrid

 

Riktigt smart ridtäcke från Bucas. Du väljer själv om du vill ha täcke fram, bak eller eller både och. Perfekt för de hästar som störs så mycket av insekter att man knappt kan rida på sommaren. Täcket finns här.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.