Vinn NAF-produkter

 

Tävlingen är avslutad, vinnare är Betty-Ann Wahlborg

naftävling
Här kommer en kanonbra tävling från NAF Sweden. För att vara med gör du så här.

-Skriv en kommentar till detta inlägget om varför din häst / dina hästar vill vinna NAF-produkter. Det kan vara allt från pälsglans till Superflex, du väljer själv!

– Gilla gärna NAF Sweden på Facebook för att ta del av alla nyheter först av alla och dela denna bilden.

Klart!

Vill du ha lite koll på vad NAF har i sitt sortiment så kolla här.

 

 

21 kommentarer

 • Jag har använt mig av era produkter under ca 1,5 års tid.
  NAF Magic är det enda som verkligen fungerat av de liknade produkterna jag testat. Rekommenderar det till alla som frågar.
  Skulle bli väldigt glad om jag vann eftersom att det är en produkt jag ger dagligen :)

  Gillar redan NAF Sweden på FB

 • Jag skulle vilja vinna produkter från NAF för att kunna erbjuda min häst de bästa produkterna för att få honom i form till tävlingarna.

  Utan en bra balans i kroppen så håller aldrig en bra häst, rätt träning tillsammans med rätt foder och omvårdnad gör rätt resultat!

 • Vi har blivit helt beroende av Naf glansspray! Finns ingen bättre
  Även mycket nöjd med andra produkter vi använt från Naf, man blir inte besviken!
  Skulle bli väldigt glad om vi vann!

 • Rolig tävling! Har gillat på FB och delat bild.
  Jag skulle gärna prova NAF:s produkter på våra äldre hästar. Både Superflex och Rock hard hade varit spännande att prova. Superflex då vår ena grabb har haft endel problem med lederna, och Rock hard då båda två har väldigt dålig hovkvalitet. Vi har tappat räkningen på antal stengallor och hovbölder de haft under åren till följd av små stentramp under uteritterna. Det hade varit intressant att se ifall vi kan märka någon skillnad :)

 • Jag har alltid varit intresserad av era produkter men aldrig köpt några.. Så att vinna tävlingen hade varit ett perfekt tillfälle för mig att äntligen få testa dom!! Har bara hört gott om dom så det skulle vara spännande att testa lite olika tillskott på de olika hästarna i stallet. Det skulle vara extra intressant att prova erat lugnande tillskott till mitt sto som är väldigt nervig och stressad av sig eftersom jag har hört att det verkligen fungerar!

  Och självklart gillar jag er på sociala medier! :)

 • Utan NAF magic/Instant magic hade vi fortfarande haft problem med lastning och övertändning på banorna!
  NAF citronella-tags gör att livet på bete för unghästarna blev så mycket lättare när de slipper bli nedsprayade varje dag för att slippa flygfän!

 • Lina Lindberg

  Min häst äter NAF Ensilage Balans och det är det ända som har funkat på hans dåliga mage, utan det så blir magen helt paj med koblajor som resultat

  Tack för en jätte bra produkt

 • Min Filip vill gärna superflex, det håller hans leder igång efter många år på tävlingsbanorna.

  Gulan skulle även kunna tänka sig mer pälsglans till den supertjocka svansen, finns ingen bättre än NAF.

 • Jag har använt pälsglans från NAF på min Frieser inför tävlingar, och det är den bästa pälsglansen jag använt! Därför vill jag gärna vinna detta pris så jag får möjlighet att prova NAFs andra produkter.

 • Betty Wahlborg

  Skulle vara intressant att prova Superflex på vårt 19-åriga dressyrsto, och Rock Hard till en av de andra. Spännande produkter, som vi ont provat innan. Gillat o delat.

 • Jag har länge velat prova Superflex på min gamla vän. <3 Har bara hört bra om det.

 • Pingback: Vinnaren av Samshieldhjälmen | The Tack Room

 • Jag har aldrig provat NAF-produkter men nu har jag kollat runt lite och hittat ett tillskott som heter ”oestress”, som ska vara bra för ston som blir påverkade av deras brunst. Min ponny, ett sto, har väldiga problem med sin brunst. Hon blir grinig, orkar inte arbeta rätt i ridningen, blir gul på bakbenen av allt skvättande, ja allmänt påverkad negativt av sin brunst. Så skulle jag vinna oestress skulle jag bli väldigt glad för då tror jag att jag skulle märka skillnad. Jag tror min ponny också skulle må bättre då jag inte hon egentligen heller tycker det är så kul att vara på det sättet.

 • Har nu provat ”Love the skin he´s in” och det är verkligen så bra som det sägs! Min häst har blivit så otroligt mycket bättre i svansen som han tidigare kliat sönder. Är väldigt nyfiken på andra produkter av NAF då jag tror och förväntar mig att de håller samma kvalitet!

 • Jag önskar att få vinna NAF -produkter så min häst får hjälp med sin brunst så hon slipper sparka mina andra hästar håller tummar , hovar och tassar för vinst o hjälp

 • Frida Jonsson

  Hej jag påbörjade en kur oestress eftersom min häst har mycket stora brunstbesvär. Vårarna brukar bli helt förstörda och tävlingarna fungerar inte alls. Efter jag använt oestress en månad så gick tävlingen förvånatsvärt bra för att vara vår. Jag köpte två kurer vid tillfället och la mycket pengar tråkigt nog visar det sig, strax efter tävlingen att en import stallägarna köpt dragit med sig kvarka till stallet. Jag fick avbryta kuren då det tyvärr va lite för dyrt eftersom vi nu varit insolerade i 4 månader utan träning och tävling så skulle det vara en härlig morot att vinna en ny kur till höstens tävlingar och träningar.

 • Karolina Järvholm

  Hej!
  Jag använder både tillskotten Magic och superflex och glanssprayen dagligen, hade varit så himla kul om jag fick vinna, då jag älskar nafs produkter och verkligen är i behov av dem.

  Gillar redan naf på Facebook :) tack för en grym blogg, stor inspiration till många bra inköp.

 • annica sundström

  Då min hästs välmående är av största vikt använder jag alltid NAF:s produkter , då mår han bra idag och på längre sikt.

 • Jag har bara provat Nafs shine spray men vill prova allt typ för det var det bästa jag testat. :)

 • Catharina Berggren

  Läste om Superflex som jag gärna skulle vilja pröva till min otursfågel till valack som är 19 år. Han är väldigt knackig i benen och behöver lite hjälp på vägen.

 • Viktoria persson

  Använde superflex på mitt gamla fullblod för många år sen. Han blev mycket bättre i sina leder. Tyvärr finns han inte kvar här pga en fraktur däremot har jag kvar hans bästa vän som hunnit bli 23 år och som skulle vilja prova superflex. Blev så glad när jag såg att det säljes i Sverige nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.