Vinnaren av Samshieldhjälmen

 

Foto 2015-06-30 12 12 31

Den lyckliga vinnaren av Samshieldhjälmen i samband med Skara Hästsports kampanjhelg heter Jenny Glimster. Hennes beskrivning av ridbyxor som förvandlats till harmesbyxor gick hem plus att det låter som det är dags för en ny hjälm helt klart!

Jenny skrev: Jo jag skulle nog införskaffa mig ett par nya ridbraxor då dom har spruckit i sömmen mellan benen… Dom är även förstora i rumpan och benen och hänger som harems byxor haha! Eller en ny ridhjälm då min nuvarande hjälm är ärvd av min syrra, den är sisådär 6-7-8 år gammal! Kanske inte så super kul att studsa om kring med den på huvudet, men säkerheten först!
Skulle verkligen vara så jädrans kul att få vinna, samshield är lätt de snyggaste och bästa hjälmarna!

Grattis till dig!

 

Missa inte den andra grymma tävlingen just nu om valfria NAF-produkter för 1200kr

 

En kommentar

  • Har precis köpt NAF elektrolyter till vår ponny nu när värmen skall komma och stundande ridläger i hoppning i Varberg. Vore spännande att prova fler av NAF´s produkter. De ska ju vara de bästa på marknaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.