Puts

 

Jag är lite av ett putsfreak när det gäller utrustning, men jag vill att det ska gå snabbt. Jag orkar inte stå med tvål och vatten och handduk och fett mm utan det ska vara smidigt att göra den dagliga snabbputsen av sakerna efter ridning. Sedan fettar jag gärna in träns, gjordar mm ordentligt då och då men inte allt för ofta. Det gör att jag behöver tvålspray som både rengör och vårdar. Hittills har jag inte hittat något bättre än Veredus Curium soap till rengöring och CWD Crème som läderbalsam/fett.

Nu har jag testst NAFs luxelinje i några veckor och jag är jättenöjd! Rengöringssprayen har en stor fördel gentemot Veredus Curium Soap och det är att den inte blir klibbig. Stort plus! Dock behöver man följa upp med leather food om man vill ha en mer vårdande känsla. Leather food kommer jag att använda varje dag, det är en ny favorit och den är helt grym! Lädret blir blankt, mjukt och känns återfuktat utan att ha den där klibbiga fetthinnan.

Läderbalsamet är ett bra komplement de gånger man vill fetta in sitt läder lite extra. Den luktar dessutom supergott och har en bra konsistens!

Jag kommer absolut att köpa och använda dessa produkter i framtiden, de är inte bara väldigt bra utan också snygga att ha framme på hyllan i sadelkammaren. :)

 

Foto 2015-07-08 19 38 49

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.