Muck Boots igen

 

Jag skrev ju för ett tag sedan om hur himla nöjd jag är med mina Muck Boots som jag köpte tidigare i höst. Det är ju helt sjukt att jag inte köpt sådana tidigare. De är helt perfekta, lätta, vattentäta och framförallt varma!

Det känns nästan självklart att börja titta på Muck Boots ridstövelmodeller inför vintern. Jag menar, så himla praktiskt att både kunna gå till och från hagar samt rida i en varm och vattentät stövel när det är regn och snö, utan att behöva dras med de klassiska klumpiga vinterridstövlarna som man haft tidigare.

Nu undrar jag, är det någon som har deras ridstövlar? Vilken modell har du i så fall? Kanske har du denna nedan som jag kikat på?

 

muck

Pacy II är en högpresterande ridstövel för kallt väder som är lika praktisk under ridturen som i stallet. Det är viktigt att ta de grundläggande säkerhetsegenskaperna i beräkningen när man ska välja ett par bra ridstövlar. De 100% vattentäta Pacy II-stövlarna skyddar dig helt med den ytligt ribbade sulan för ett bra grepp i stigbygeln och den avsmalnande tån för smidig och enkelt uppstigning i sadeln. Denna allvädersridstövel är även försedd med ett varmt fleecefoder, hälförstärkning och etc®-sula mot friktionvärme i stöveln.

 

3 kommentarer

  • Jag har inga stövlar men ser fram mot att se vad andra har att säga om dem. Efter ditt förra inlägg om Muck boots så köpte jag också ett par men jodphurvarianten. Hur bra som helst så tack för tipset! :)

  • Intressant. Dom låter perfekta och är snygga också. Hoppas att någon kan gen utvärdering! På bild ser de ut att vara lite för korta bara…

  • Åh… just precis dom jag vill ha !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.