Hypofekt dragkedjespray

 

Detta kan vara en av de billigaste sätten att ge dina ridastövlar ett långt liv. Oftast är det just dragkedjorna som går sönder först vilket inte är så konstigt med tanke på all smuts och stöv som stövlarna eller chapsen utsätts för. Hypofekt rengör, smörjer och vårdar – och det håller länge! Utan fett och olja, smetar inte, smutsar ej ned varken läder eller kläder.

För 109kr kan du köpa en burk Hypofekt dragkedjespray.

 

32585-32585

 

4 kommentarer

  • Hej Matilda.
    För ett tag sedan skrev du att du hade köpt gelunderlägg. Jag undrar vad du tyckte om dom? Är dom bättre eller sämre än vanliga underlägg för benlindor?
    Mvh Marie

    • Hej! Jag tror du tänker på gelunderläggen från Acavallo? De är jättebra tycker jag men jag vet egentligen inte om jag tycker det är någon superstor skillnad mot vanliga förutom att det är helt briljant att bara kunna skölja av dem efter man ridit. Det är den stora fördelen! De är så himla lätta att hålla rena. :)

  • .. man kan också köra budgetvarianten genom att stänga dragkedjan och dra upp och ner med änden av ett stearinljus. Då blir den vaxad och det håller länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.