Svar på en kommentar

 

Jag fick en kommentar här om dagen från Charlotta ”Hej. Först av allt tack för en bra blogg. Kan inte du berätta lite mer om dig själv? Rider du (jag antar att du gör det), har du egna hästar? Ridsportbutik? Gård? Hur ser det ut hos dig i så fall, är du en äkta sadelkammarnörd som vårdar dina prylar ömt eller har du egen affär så du kan fotografera allt fint där. Tusen frågor. Kram från Charlotta. ”

Jag tar ju nästan för givet att de som läser här inne har följt med från den gamla bloggen så jag har inte ens funderat närmare på en presentation.

Men ja, jag rider, jag har för närvarande åtta egna hästar men rider bara två då de andra är avelston, ettåringar och föl. Jag föder upp hästar och siktar på att få fram egna fina tävlingshästar. Jag har två fina ston som jag tycker ger mycket trevliga avkommor.

Förr arbetade jag heltid med utbildning och försäljning av hästar. Jag är även utbildad ridinstruktör och hopptränare men har väldigt få elever nu och tar inte heller emot några hästar pga tidsbrist. Jag har valt att fokusera helt på mitt jobb och ha ridning och elever som en hobby och det känns underbart faktiskt. Att sitta inne på ett varmt kontor hela dagarna och sedan gå ut och pyssla och rida på sina egna hästar har gjort underverk för min motivation.

Jag bor på gård med allt vad man kan tänkas behöva, det är nästan ett måste om man ska kunna föda upp och utbilda sina hästar, annars hade det blivit galet dyra stallhyror. ;) Jag har ingen ridsportbutik men arbetar mycket med häst och ryttarprodukter.

Jag är definitivt en utrustningsnörd och fixar jättemycket med mina och hästarnas saker och med stallet och ridhuset osv. Jag älskar att inreda och dona! Jag vill ha det fint i stallet också, inte bara inne i huset.

Lite blandade bilder på stall mm och på några av hästarna.

stall1stall2stall5stall4stall3

 

 

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.