Tävling!

 

Nu är det dags för en tävling igen. Denna gången kan du vinna ett presentkort på 1000kr hos Skara Hästsport.

För att delta ska du skriva en humoristisk kommentar nedan där du berättar vad du skulle handla hos Skara Hästsport om du fick 1000kr. 

Juryn väljer ut den kommentar de tycker är roligast. Lycka till! :)

Dela gärna denna bilden på Facebook också!

kh

 

PS: Eftersom kommentarerna ska vara roliga så betyder det givetvis att du inte måste handla det du skrivit om i fall du vinner 1000kr. Så det är lugnt att skriva om bajspåsar. ;)

Endast kommentarer till detta inägget räknas som tävlingsbidrag!

 

46 kommentarer

 • Skulle givetvis (som den dressyrtant jag är) köpa mig ett nytt vrålsnyggt schabrak, eller två, att hänga i samlingen. Rensade ut alla dåliga och fula och fick bara 23 kvar

 • Jag har väldiga problem men att ridbyxorna vill sitta uppe över rumpan när jag rider och även grejar i stallet. Jag Visar min raggarskåra för hela stallet. Så anledningen till att jag vill vinna är nog mest för att jag behöver hitta ett par ridbyxor som sitter fast över rumpan och sitter bekvämt :)

 • Jag skulle köpa 100 st tygelstroppar och två rullar mantejp för att stoppa ”öppna-handen” och ”fin-dricka-te fingret” vid ridning:)

 • Karin Lindeskov

  Då vintern är nära och jag behöver denna på min knopp då jag fryser om min topp :) alltså i stort behov av en skön och varm mössa

 • Oavsett om hästen hoppat 
  Eller om den kanske stoppat 
  Slipper vi till sjukhuset fara
  Om du använder denna skyddande vara
  Denna sluter sig perfekt runt ditt intelekts kärna
  och går att göra mindre för den med liten hjärna –
  En ny ridhjälm från er hade suttit fint :)

 • Utan tvekan skulle jag köpa ett par freejump stigbyglar, för visst innebär de att hästen hoppar fritt själv och jag kan stå på läktaren och titta på? ;) (hopprädd tant :) )

 • Erika Lorensson

  4 ”små” hästar bor i mitt stall. 1 bäbis, en mamma, en blivande mamma o en tävlingshäst. Eftersom alla vill ha lika mycket uppmärksamhet varje dag är det svårt att hinna med att täcka deras behov med nagellack och skinande borstning varje dag och tusen kg kärlek. Jag gör mitt bästa men räcker inte alltid till. Därav får hästarna alltid nya grejor så som täcken, benskydd, grimmor som slits sönder, borstar mm. Hade varit trevligt om matte någon gång kunde få lite extra pengar att köpa något varmt till vintern (väst, tröja, jacka) som gör att jag inte fryser och kan spendera ÄNNU mer tid med mina älskade hjärtan som förtjänar det bästa såklart<3 tack för världens bästa service i övriga köp skara ❤️

 • Med en dotter med häst vet man hur pengarna rullar bäst. Matchande outfits, tävling och träning finns inget viktigare som har någon mening. Hundar och katter vill också ha sin del då skulle leksak eller mat inte sitta fel.
  Själv kan jag nöja mig med något att ta på mig så man inte händer och fötter fryser av sig!

 • Om jag vann skulle jag beställa några saker som gynnar och genererar något bra, vara sköna vinterridvantar då mina händer ofta känner sig ledsna och bortglömda i kylan, och för rättvisans skull får händerna måste fötterna få så det blir ett par fodrade ridstrumpor. Ett par snygga ridbyxor för träning och vardagsridning för att göra benen glada och det viktigaste av allt är att min lilla hästis är glad så för överskottet blir det godis till honom

 • Nina Räisänen

  jag som högst medelmåtta ryttare gått och köpt mig en fin och duktig unghäst.
  Har insett att jag varken kan rida eller styra hästen på hinder, hinderstödet tyckte jag att vi skulle hoppa förra veckan!?
  Men hästen är ju snygg. Så med snygg utrustning så kanske vi i alla fall kan vara snyggast på träningarna??

 • Jag vill vinna presentkortet då jag behöver freejump stigbyglar eftersom jag alltid får hoppa utan stigbyglar efter halva banan och enda stigbyglarna som sitter kvar på mina små fötter är freejumps

 • På tävling fick Brunte skämmas som få,
  Ty han hade benskydd i färgerna två.
  Hans matte för jämnan i backen fick fara,
  Tills nya skydd inköpts från butiken i Skara
  Brunte sa tack på sitt lilla vis,
  Matte fick sitt livs första pris :-)

 • Hade ju använt det som ett bidrag till en klippmaskin så jag kan raka skäggmonstert med fyra ben som står i hagen. Han skrämmer ju de andra hästarna…

 • För 1000 kronor skulle ingen bli besviken för Skara Hästsport är butiken!
  Handla hos er är lätt
  för det blir ju alltid rätt!
  En utflykt innan jul
  skulle vara superkul!

 • Matilda Gustavsson

  Ett horseware täcke till min häst med svank,
  men kvalitetstäcken som dessa gör en pank.
  Han har blivit så hög och bred,
  Att det kändes som mina byxor skulle spricka senast jag red.
  :)

 • Jag skulle behöva en ny hjälm då min häst är en riktig gentleman. Varje gång vi ska hoppa ett hinder hävdar han bestämt: Damerna först!

 • Elin Mårtensson

  Rim är inte min grej men jag skall försöka så att det kan för er bli ett ståhej.
  En hjälm jag behöver då min nuvarande inte är jätte het och glöder.
  Ni vet alla hästtjejers dilemma att vi till vår omgivning måste försvara våra köp utan att det blir någon högre stämma.
  Ett presentkort kan ju hjälpa till i denna process så att sambon inte ska behöva uppleva någon stress.
  I vilket fall, är ju Skara en fullutrustad butik med mycket andra prylar om i fall att.
  Om jag nu tvingas avstå från denna produkt som är najs så får jag väl nöja mig med något som har och göra med bajs.
  Om jag nu detta presentkort kommer vinna så är det ytterligare ett skäl till att jag denna jul bör rimma.

 • Caroline Liljeblad

  Kan man köpa spray mot älgalus så vi slipper deras dagliga bus!?!?

 • Det finns bara två saker som hästar är rädda för, saker som rör sig och saker som inte rör sig. Därför skulle jag vilja köpa en ridväst då det är nödvändigt när hästen ser något farligt och den jag har inte går att andas i. Jag tror att det är en fördel om det går att andas i en ridväst!

 • Att ge hästen det bästa det gör jag för det mesta, Att mocka bajs är inte alltid så himla najs, men att jobba och slita för Smilla det är de jag gillar, men om Smilla råkar ge mig en smäll så kan jag iallafall köpa en ny hjälm!

 • Freejumps vore bra. Då kanske risken att ha, de gamla av rosten gick av.
  Snål som jag är, vore detta prefä

 • Men en hjälm vore ännu bättre på sin plats! Då nya regler har satts fast.
  Många hjälmar inte godkända kommer va. Ska jag rida helt bar???

 • För ett presentkort på 1000kr skulle vara ett bra bidrag till att köpa en rakmaskin. Just nu skulle nog många mer anse att min ponny ser ut som en långhårig kossa man kan göra gulliga flätor i, inte en ponny under all päls. Om jag skulle raka honom så skulle jag vilja få honom att se ut som en pudel istället. Pudlar är mycket elegantare en kossor;)

 • Katarina Eliasson

  Skulle behöva en pall skimmel schampo då vi flyttat in i ett stall där de står på torv får ju skämmas över min skitiga häst medan barnens svarta ponny är precis som vanligt. Barnen skulle ju kunna få lite borstar som straff och borsta mammas häst

 • Eftersom jag just passerat 30-sträcket har min kropp gjort revolt därefter.
  De tidigare små ”perky” brösten börjar likna tomma icakassar mer och mer för varje dag som går och rumpan man en gång kunde ställa ett vinglas på har fått en oerhörd dragningskraft nedåt. Lång och låg i dess sämsta form så att säga.
  Det obefintliga gäddhänget har plötsligt bosatt sig under mina armar och verkar inte ha några planera på att ge sig av och runt magen sitter det en volang som tyvärr inte tillhör någon gullig balettkjol.

  Min kropp är alltså inte vad den har varit så om jag vann skulle jag gå bananas på keepitup underkläder och underställ samt ett par Kingsland Kelly slim fit med förhoppningen att de skulle smacka ihop min lösa och lediga stuss till oigenkännlighet.
  Är man inte bäst kan man iaf vara snyggast!

 • Jag hade använt mitt presentkort till att köpa ett varmt och gosigt täcke till min lilla frysekylling.

 • Jag skulle köpa ett par nya ridbyxor till mamma då ponnyn bitit henne i rumpan alla gånger hon har dragit sadelgjorden ;)

 • Skulle köpa Stora Öronmuffar till mej, (slippa höra ”korta tygeln”) till min tränare en varm fleecefilt, eller 2, så hon slipper frysa när hon ungefär var 3,5 min ber mej korta tyglarna två gånger i veckan á 40 min. Till mitt träns, nya tyglar, så jag kan göra stora knutar där mina händer ska vara. Och en stor säck hästgodis till min lilla grå :) som är så duktig trots lååånga tyglar :)

 • Hej!

  Jag behöver två grejer, så det blir svårt att välja;

  1. Ett slowfeeding-nät…till mig själv…att lägga lördagsgodiset i…
  2: En rejäl klippmaskin, så att jag kan få bort raggen på ryggen på min karl.

  /Anna

 • Frågan är ju vad jag INTE hade köpt. ”Behöver” alltid något nytt. Hade köpt hela butiken om jag kunde hehe.

 • En ny hjälm skulle vara bra att ha
  för den jag har nu är inte bra.
  Trycker,gör ont och klämmer
  mitt huvud jag tillslut inte känner.
  Ett rött märke i pannan kan iof vara kul
  men det passar bara till jul.
  Blir det några pengar över
  ett par ridstrumpor jag också behöver.

 • Nu har både päls mössan och päls stövlarna åkt av på min rally Camaro. Skulle behöva en så kallad ”pimp my ride” styrsel på mitt vrålåk inför kommande hopptävlingar och gå på skattjakt hos er på Skara Hästsport. Kanske ett par nya veredus eller en mysse att dölja hans tre hårstråns pannlugg…..

 • Felicia Svensson

  Hallå där!
  Som den kortis på 155cm jag är skulle presentkortet vara bra för att kunna köpa ett par JW ridbyxor till då de är en bra längd på dem, kardborre knäppningen slipper sitta under foten liksom ;)
  Plus att jag verkar sitta i sadeln som klister med dem på för jag har aldrig ramlat av med JW ridbyxora på, kan kanske också vara att jag är så rädd om dem så jag vägrar låta de hamna på marken, lite dyrare ridbyxor ger motivation att sitta kvar på hästryggen! Ridbyxorna gör allt!

 • Ett snyggt schabrak för alla tävlingar skulle inte vara fel :-)

 • När jag sitter på den supersnabba havremoppen
  Vore en ny hjälm bra att knäppa fast på toppen
  Inte för att jag har så mycket innanför pannbenet att täcka
  Men det kanske vore bättre än att ramla av och däcka

  Hjälmen jag har nu är ful och sliten
  Bästa vore att dumpa den i hästskiten
  Hästen får nya grejer titt som tätt
  Och trots att hästen är som en Corvette
  Är jag inte smart nog att skydda min knopp
  Fast det händer att jag fortsätter när hästen tar stopp

  Så när hästen prövar min balans
  Och jag inte ramlar av med elegans
  Vill jag ändå veta att det finns en chans
  Att jag slipper åka ambulans

 • Hej! Jag skulle lätt använda pengarna till en ny jacka. Eftersom det bor en liten ”snål Ove” i mig så gick jag till rusta å köpte mig en ny jacka varför betala mer för en varm jacka som hästen ändå skitar ner? Men vad händer? Jo det är massa småhål i jackan så allt vitt foder sticker ut så jag ser ut som en igelkott. Nu måste jag ha en ny jacka.

 • Ett par Pikeur med grip så min man slipper tänka rip, när min häst gör sina tvära kast vill jag helst av allt sitta fast. I ett softshell material skulle jag klara av en mistral.
  Dressyr med längning hit, ökning dit tack Pikeur för att ni skräddarsyr, ett par byxor som håller in min mage utan hjälp av en stor krage.
  Med stretchmayerial i slutet känns benet inte längre brutet.

 • Med grip I baken jag fixar saken
  Hopp och skutt ingen drutt
  Med grip I byxan jag fixar
  Sitta säkert på hästakräket
  Ingen vore gladare än jag
  Slippa köpa tårta var dag
  Stallkompisar suckar och stönar
  Skara hästsport jag bönar
  Klä min bak med grip, jag ber
  Tårtor min plånbok orkar ej mer!

 • Nu ska ni få höra,vad denna tant ska göra! Det börjar vankas tävling,och inte på en grävling utan på en häst,det tror jag passar bäst! Efter ett uppehåll på 20 år kan en ny kavaj på sin plats vara och det tror jag finns snygga hos er i Skara!

 • På vintern blir mitt hår mörkt och trist så det skulle piggas upp med lite skimmelschampoo och dreamcoat glansspray, hästen min stinker och skulle behöva stöveltvål både i munnen och svansen.

 • Om nu min pojkvän ska börja rida, passar inte mina byxor som är gjorda för att inte glida.
  Han med hjälm och stövlar står redo, allt för att det inte ska bli rodeo.
  Men inga byxor han har, då han får gå med rumpan bar.
  Det passar ej på damsadeln jag har, då jag gärna vill ha hans ägodelar kvar.
  Ett par ridbyxor i modellen herr skulle sitta fint på honom när han rider min märr.

  ;)

 • Keepitup gör ju så bra trosor, då slipper mitt skinn vid sittbenen se ut som jag suttit i en buske med rosor. Skav är varken vackert eller skönt, kanske blir det bättre att klä baken i neonfärgat grönt!
  Även en väst skulle ju sitta så bra, ibland tycker tydligen inte hästen att jag är något att ha..
  Oj vad glamoröst mitt stora intresse låter, att man ibland blir frustrerad så man gråter.
  NAF Magic vore då en tredje sak på min önskelista, för jag fastnar ju tydligen aldrig för hästar som är trista;)
  Ja visst finns det mycket en behöver ha, innan jag har råd att kunna rida runt med bling på grejer någon da’.
  Men jag är tacksam jag ändå, ni ger ju faktiskt ett hopp som få
  Att kanske få dras som en lycklig vinnare i tävlingen ni har- det gör ju iallafall att ens bak kanske får se på lyckligare dar’!

 • Jag skulle shoppa en snygg stalljacka och ett par varma och snygga jodphurs till sambon! För att kunna ta med honom till stallet mycket oftare, det stora bestyret i att följa med till stallet är ju att man blir smutsig.
  De smutsiga kläderna hamnar i tvättkorgen och där ligger de mycket länge…. Man kan ju undra varför? Schabraken tvättar sig ju i ett naffs?! ;)

 • Ännu ett ridpass avverkat i regn och sörja och utan mening,
  När ska hon börja rida som mr Ehning?
  I många år har hon tragglat på,
  och visst har vi ganska roligt vi två.
  Lite ny utrustning och godis skulle dock ge mig hopp,
  om att vi ska kunna prestera på topp
  Med de senaste prylarna borde hon få lite assistans,
  att mot hindret kunna se någon typ av distans.
  / Molly

 • Ååååh, en Helite Air Jacket hade inte suttit dumt! En vit tack (som jag inte hittar såklart så där rök min dröm..) Tänk dig den och en sprillans ny glansig, vit hjälm, vita ridstövlar, vita ridbyxor samt tröja? Då kan jag iallafall försöka lirka mig ifrån en eventuellt flygtur utan vingar med lite humor i form av en Michelingubbe! Inget ont som har något gott med sig om alla skrattar med mig istället åt mig?

 • Då jag och min sambo har kommit överens,
  att när de gäller våra hobbys ska de inte vara någon konkurrens.
  Han är fiskare och jag har egen häst,
  fast självklart tycker man sin egen hobby är bäst.
  I månaden kostar min märr mer,
  men fiskespön min sambo har allt fler.
  Då jag har följt med ut på fisketurer och bott i tält,
  tycker jag inte han har rätt att på min hobby gnällt.
  Att jag spenderar mycket tid i stallet går inte att dölja,
  därför borde han medfölja.
  För att locka med honom till ett stall, får han inte bli kall.
  Därför skulle en mössa och vantar till honom passa bra,
  så kan vi umgås i stallet, hurra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.