Fråga & svar

 

Jag fick en fråga för ett tag sedan och tänkte svara på den, jag skriver i princip aldrig sådana här inlägg men kanske är det fler som undrat! :)

Varför gjorde du om konceptet på din blogg som varit så stor och populär i många år? Jag tycker den är jätte bra nu också men vet inte om jag läst varför du ändrade. Rider du fortfarande? Ha’t bra! //Hannis

Det var ett beslut som växte fram efter att ha bloggat i sju år, jag är inte och har aldrig varit en person som älskar att ösa ur mig milslånga inlägg om mig själv och det är bara att inse att den egenskapen är en stor nackdel när man har en blogg som handlar om en själv. Om något bra eller dåligt hände var min tanke aldrig att skriva om det på bloggen utan att prata med mina vänner i stället.

Jag orkar inte med att hamna i samma fack som de få hästbloggar som finns, alla de läsvärda har lagt ner eller ändrat koncept och de som finns kvar är en enda lång orgie i att ”klappa sig själv på axeln”, att fördöma andras val angående hästar/jobb/resor mm eller så har de helt enkelt förvandlats till galningar på sina bloggar. Inte så himla spännande om man är över 14 år.

Häst och ryttarutrustning  är ett stort intresse så därför var steget ganska lätt när jag bestämde mig för att ändra koncept då jag fortfarande vill ha en blogg samt kunna anordna tävlingar tillsammans med butiker osv. Det är inga direkta krav på att uppdatera dagligen och jag behöver inte skriva om mig själv hela tiden. :)

PS: Ja jag rider! Du kan läsa mer om det HÄR då jag fick en sådan fråga för en tid sen.

Tack för att du läser.

3 kommentarer

  • Alltså jag håller med så mycket. Jag läser nästan bara nischade bloggar nuförtiden eftersom jag ock har tröttnat på alla experter som ser det om en PRESTATION eller en RESA att göra sånt som vi andra har sett som något helt naturligt som alla borde klara. Jag har läst vid universitet samtidigt som jag utbildat två hästar till svår hoppning och jobbat extra på krogen på nätterna. Herregud det är väl inget märkvärdigt. Man blir trött på att läsa bloggar nu när personer framstår som elitidrottare för att de lyckats orka rida tre hästar på en dag. Jeeeez.

  • Jag följde din förra blogg och även denna. Gillar ditt sätt att blogga på. Du skulle kunna göra lite mer inlägg om ”vanliga” saker också. Typ kläder, inredning och bra låtar :) :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.