Tips

Jag vill verkligen rekommenderas dagens kalendervara hos Skara Hästsport, både täcket och schabraket är riktigt bra.

Jag har haft dessa täcken i flera år och de är kanonbra att ha både under vanliga täcken eller när hästen duschat eller som pyjamas på sommarnätterna mm, ni fattar. Jag är verkligen väldigt förtjust i dem.

Schabraket har jag flera stycken av och jag använder dem flitigt, de har riktigt bra passform, inga störande fästen för sadelstroppar och våfflad undersida som håller hästen torr. Jag har bara hört positiva omdömen om dessa.

I dag kostar de 399kr tillsammans. FYND!

 

skarasetsh2

4 kommentarer

  • Jackan, som fanns förra veckan var ett riktigt fynd! Har aldrig haft en så skön jacka. Varm, vattentät och riktigt genomtänkt!

    • Menar du den Canuk/Skara Hästsportjackan som jag också har? Jag ÄLSKAR den! Vad kul att du också gör det (om det var den du menade haha).

  • Håller med om jackan! De flesta varma jackor är så tunga att jag får ont i axlarna och inte kan röra mig, men denna är både varm, lätt och smidig fastän den är alldeles för stor. Hade önskat att den fanns i XS, men står ut med att det ser lite roligt ut när den är så skön.
    Gillar schabraket supermkt också, för dom anledningarna du skrev.

    • Kul att det är fler som gillar det! Jag skulle också vilja ha XS i min men det funkar ändå, men håller med om att det borde finnas mindre också, när det är unisex. I Kingslands unisexvästar får man ju ha xxxs haha. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.