Välkomna hit

 

Hej!

Nu har det äntligen blivit dags att skriva första inlägget i denna nya bloggen.  Idén om The Tack Room föddes egentligen för ganska längesedan men har inte blivit verklighet förrän nu. Det är många som har sagt sig sakna en sida på nätet fylld med mode för hästar och ryttare samt tips på inredning till både hem och stall. Eftersom detta är något jag till viss del jobbar med och som jag dessutom ser som ett av mina största intressen så har jag känt mer och mer att ja, varför inte? Vi kör väl då!
Här kommer ni alltså kunna ta del av allt från lyxiga saker som man nästan bara kan drömma om till små smarta tips som man lätt kan fixa själv, fin stallinredning, hästig heminredning, fodertips, bästa pälsglanset eller hur du lättast håller dig varm i sadeln i vinter. Som en modesajt fast för hästintresserade kan man kanske säga.

Jag hoppas att ni kommer att fortsätta titta in här och förhoppningsvis inspireras lite grann.

 

Foto 2014-11-11 14 40 28

 

 

15 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.