Bästa NAF – bra erbjudande

 
Finns det någonting som jag verkligen önskar att jag kunde övertala alla hästägare att prova så är det produkter från NAF. Jag är en sådan som i grund och botten är rätt skeptiskt mot alla typer av tillskott. Både till djur och mig själv, jag tycker aldrig att det märks någon skillnad. Med NAF gör det dock det, jag har nog provat det mesta i sera sortiment och vissa av produkterna använder jag alltid. Som tex Superflex, Magic, M PowerLuxe Leather FoodProFeet Rock HardSilky D-Tangler mf.

Superflex har jag använt sedan 2012 tror jag och det är helt grymt bra, det har verkligen gjort skillnad. Magic är en fantastisk produkt för hästar som har lite mycket huvudet ;).

NAFs läderserie Luxe är GRYMT och deras pälsglans är bäst.  Ja ni fattar, NAF är storfavoriter hos mig. Om ni söker här i bloggen så hittar ni nog en hel del om NAF.

Nu har Skara Hästsport 15% på hela NAFS sortiment, Gäller idag torsdag tom söndag. Ni hittar deras fodertillskott här och deras lädervård mm här. Personalen drar rabatten när din order hanteras.

 

naf

 

Med över 25 års erfarenhet av framställning och tillverkning av fodertillskott, är NAF Storbritanniens största och mest respekterade tillverkare av fodertillskott idag.

NAF använder endast de bästa naturliga ingredienserna, med full spårbarhet. Dessa unika framställningar skapas av NAFs eget team bestående av veterinärer, forskare och dietister. Resultatet är ett omfattande sortiment av produkter som är utformade för att kunna erbjuda produkter för din hästs alla behov.

NAF är officiell leverantör till Brittiska landslaget, vilket gör det möjligt för alla ryttare i brittiska landslaget i samtliga discipliner, att använda NAFs fodertillskott, under ledning av deras veterinär. Detta för att stödja både hälsa och välmående för hästarna inom landslaget.

NAFs tillskottsprodukter är registrerade via Jordbruksverket och har svenska etiketter. NAFs produkter är helt naturliga produkter, samtliga fria från drogsubstanser.

Tävlingskarens
NAF följer Svensk Travsports och Svenska Ridsportförbundets riktlinjer gällande karens där det är applicerbart. Eventuell tävlingskarens är tydligt uppmärkt på produktens etikettens baksida. Samtliga NAF produkter är karensfria enligt FEI regler.

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.