Kingsland Relief Pad

 
kingsland-sattelpad-relief-black-det2-101-00851_600x600 kingsland-relief-pad-black-1

För några veckor sedan så fick jag syn på Kingsland Relief Pad. Det var första gången jag kände på den i verkligheten och jag är jättenyfiken på den.

Jag brukar mest använda vanliga hederliga fårskinnspaddar eller gelépaddar men när unghästarna ska ridas in eller man har en häst som kanske är väldigt smal över ryggen så har jag använt Acavallos eller Ogilvys memory foam-paddar, och de är jättebra MEN de är lite för tjocka faktiskt. Jag vill ha något mellanting och denna padden från Kingsland verkar riktigt lovande. Jag ska definitivt skaffa mig en.

Den är inte alls så tjock som memory foam-paddarna men den är ändå inte för tunn. Överdraget går att ta av och tvätta och innehållet kan man nog bara spola av.

Här finns en video om padden!
 

Kingsland Relief Pad from Kingsland Equestrian on Vimeo.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.