Lite shopping

 

Foto 2016-03-02 09 44 23

 

Det var faktiskt ganska länge sedan jag handlade några ridkläder, har mest blivit saker till hästarna som täcken, stigbyglar, schabrak, luvor mm. Men igår kunde jag inte hålla mig utan slog till på lite saker jag spanat på ett tag. Faktiskt kommer allt från Kingsland. Jag är väldigt förtjust i deras Classic-kollektion, jag tycker det är saker som verkligen är klassiska och som funkar år efter år. Den nya rosa pikén har jag kollat på sedan den kom för några veckor sedan. Vårens snyggaste! <3

 

dantef dantebKingsland Dante

 
 

cround

Kingsland Classic bomullströja dam

 
 

klrachel1

Kingsland Rachel dampiké

 
 

klclassicsweat1 klclassicsweat2

Kingsland Classic Sweat luvtröja

 
 

kelsey

Kingsland Kelsey

 
 

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.