Mer Kingsland

 

Dessa ridbyxorna kommer säkert bli en av vårens populäraste modeller. Alla som ser dem i verkligheten och som provar dem vill ha dem. De är superstretchiga och otroligt sköna! Byxan i mitten nedan, den i den grå/beiga färgen är min favorit.

keomiros1 keomiros2 klkeomi1 klkeomibe klkeominav klkeominav2

5 kommentarer

  • Har du hunnit prova KL ridtightsen ännu? :) funderar på om jag ska beställa eller vänta till GHS och prova där istället… :)

    • Hej! Ja jag har både de blå/vinröda och de svarta och har ridit i dem kanske tio gånger nu. Jag är positivt överraskad överlag. De är tjocka och rejäla med dubbelt tyg, de sitter ordentligt och har en bred linnig som inte kasar ner. De håller formen efter 10 timmar i stallet och flera ridpass.
      Det enda som jag ser som ett minus är att de inte har klisterskoning hela vägen som en helskoning. Jag rider oftast i oskodda ridbyxor men på ridfights vill jag ha mer grepp. Det är dock inget som drar ner betyget alltför mycket.

    • En annan sak också, gå absolut INTE efter deras ”ladies”storleksguide på deras sida. Jag har 36 i vanliga ridbyxor och började därför med att prova en medium. Det slutade med att jag köpte small till slut men jag ångrar lite att jag inte tog XS, enligt dem motsvarar en XS storlek 32 men det stämmer inte alls. XS-S är en 36a skulle jag säga som i deras unisexstorlekar.

  • Tack, det låter lovande! Synd att inte Skara tog hem XXS?! Om jag känner mig själv och min beslutsångest rätt så blir det nog ett par av varje. :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.