Euro Horse

 

Ska ni besöka mässan i år under Göteborg Horse Show? Vad jag har hört hittills så är det proppat med utställare med välfyllda montrar. Jag ska givetvis spana loss ordentligt. :)

Självklart ska även Skara Hästsport dit och som vanligt har de en massa bra mässerbjudande och fina nyheter med sig.

 

ghs16

5 kommentarer

 • Hej!
  Du verkar ha stor kunskap inom det mesta ;)
  Har du något tips på kraftfoder/tillskott till
  mycket het häst?
  Fri tillgång på bra grovfoder.
  Mvh

  • Hej Emma, vad kul att du skriver. Det jag använder till hästar som är som din är Magic från NAF samt Oestress (också från NAF) till ston som är lite ojämna i humöret.
   Jag, mina elever och kompisar som använder Magic har märkt extremt bra resultat! Är du på mässan i Göteborg idag så ska du absolut gå och prata med de som har NAF, de finns i Svensk Ridsports monter. Annars har du deras sortiment hos bla Skara Hästsport. Du kan även kolla in NAF Sweden på Facebook. :)

 • Jag som ville ha ridleggingsen men de var slut i varenda monter :*(

 • Throughout the generations, there were a lot of informal forms of boxing, but now it is carried out in a many regulative way together with one to three minute intervals called rounds.e.Any financial system devoid of inflation is guaranteed to be the target for property purchase as well as Australian financial system is no exception.This Spiderman exercise is made to be made use of in the deterrence or in the rehabilitation of RSI injuries such as carpal passage disorder, tennis elbow, golfers el

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.