I valet och kvalet

 

Jag har en stövelfundering, inga ridstövlar utan mer en snygg allvädersstövel att ha när man inte rider eller när man bara ska rida ut mm. Typ vattentäta och sköna men ändå inga gummistövlar. Både Ariat Windermere och Dubarry Galway uppfyller de kraven, dock är Dubarryn betydligt dyrare. Men det spelar ingen roll om det är så att den är mycket bättre.

Jag velar alltså mellan två stycken som ni ser nedan, Dubarry och Ariat. Ni som har dessa, bomba med för och nackdelar. Vilka är ”bäst”? Jag har aldrig provat någon av modellerna.

 

 

ariatw

 

 

 

 

 

dubarry-stovlar-galway-walnut-544

9 kommentarer

 • Jag kan bara rekommendera typen av stövel , har ett annat märke. Tycker att Ariat är snyggast, !

  • Åh vad bra, jag är väldigt sugen på ett par som sagt, har bara hört bra av de som har liknande.

 • Jag har ariaten, är supernöjd! Varma med bara ett par enkla strumpor i och bra sula.

 • Har ju inte provat Ariat (vilket ju inte brukar svika i kvalitet) men jag vet HUR bra Dubarryn är!
  OCH Dubarryn är ju ändå originalet, jag hade nog kört på Dubarry ;-)

  • Bah! Jag som nästan precis bestämt mig för Ariat, jag vill ju ha Dubarry just för att de är Dubarry, de är ju EXTREMT bra enligt de om har dem, fast de från Ariat är ju snyggare tycker jag. Fast om man får den välklädda mannen i vattenlådan på köpet så tar jag Dubarry!

 • Jag älskar mina Dubarry men har fått reklamera de en gång pga att de började läcka. Det andra paret är fortfarande hela efter 1 års användning.

 • Go Ariat! Inte för att jag provat Dubarryn men jag är en kräsen jäkel som är nöjd med mina Ariat + att de, som du skriver, är snyggare!

  Ps. Gubben/mannen ingår ändå inte, ingen ide ;9 Ds.

 • Mina dubarrys är rejält slitna nu efter 6 års dagligt användas men hela! Still going Strong! De är värda varenda en krona!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.