Julklappstips

 

Det finns massor utav fina hästiga saker att ge bort i julklapp. Här kommer det att komma upp tips ett par gånger i veckan för den som behöver lite extra inspiration.

 

julklappstips1

Till partnern. Denna kudden är både söt och rolig och visst är det ganska sant? Du hittar kudden här och den kostar 399 kr.

 

 

julklappstips3

Till hästen. Självklart måste ju hästarna också få klappar! Detta fina Amigotäcket från Horseware är en finfin julklapp. I dag kostar täcket endast 699 kr här.

 

julklappstips2

Till mamma. Den perfekta hästinspirerade weekendbagen. Vem skulle inte vilja packa i en sådan när man ska ut och resa? Bagen kostar 359 kr och finns här.

 

 

julklappstips4

Till pappa. Detta lyxiga paraplyet från Barbour passar som handen i handsken under regniga tävlingsdagar. Det är nästan så att man hade längtat efter en skur om man var ägare till det.  Priset är ca 930 kr och du hittar det här.

 
 

julklappstips5

Till bästa vännen. Kan man ha för många pannband? Jag tror inte det faktiskt och vem hade inte blivit superglad för detta stilrena klassiska pannbandet från Pariani, som dessutom har ett schysst pris. Du hittar det här och priset är 399 kr.
 
 

3 kommentarer

  • Åh, vilket fint paraply! Perfekt också att det är svart på utsidan ifall man tycker att det blir lite too much med så mycket färg och mönster men ändå vill något fint :)

  • Ja det vore det :) Önskar att jag skulle hitta mer i den här stilen, men det finns, konstigt nog, mest i USA som det verkar. (Känns ju så engelskt.) Verkar lite krångligt och dyrt att importera därifrån, men man vet ju aldrig ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.