Lorenzini titanbett

 

Jag har köpt ett nytt bett som jag har börjat testa lite. Det känns väldigt bra faktiskt. Jag är ju jäkligt orkånglig när det kommer till bett, vanliga tvådelade är det jag trivs allra bäst med och det enda jag rider med i dagsläget.

Jag brukar ha tvådelat Sprenger eller Trust men blev nyfiken på Lorenzini då jag gillar tanken på et titanbett, det är allergivänligt, superlätt och blir aldrig varmare än hästens mun.

So far så fungerar det i alla fall utmärkt, jag ska byta tillbaka till Sprenger i slutet av veckan och se om det känns bättre eller sämre då innan jag kan uttala mig helt. :)

 

lor

 

1. Made 100% titanimum, which makes the bits very light.
2. 100% biokompatible, which means the bits can’t be attacked by acid, base or solvents.
3. The bits can’t become hotter than the horse’ normal mouth temperature, which mean that the bits can’t create burn wounds.
4. Because of the titanium there can’t live bacteria on the bits.
Här nedan kan du läsa mer.

2 kommentarer

  • Carolina Boström

    Hur var bettet? ☺

    • Jag är nöjd! Det var likvärdigt med Sprengerbettet som jag brukar ha på den hästen så jag tycker det funkade perfekt. :D Jag var lite skeptiskt till ett så lätt bett, men hästen verkade gilla det. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.