Smart flugskydd från Cashel

 

En sak som jag verkligen har saknat är vettiga flugskydd till hästarnas ben. Jag vet inte hur ofta jag har hästar med skramlande, lösa skor på sommaren för att de står och stampar med hovarna pga flugorna. Jag upplever att det är framförallt karleder och området mellan kotan och kronranden på benets framsida som verkar vara extra känsligt för flugor. Vanliga ben/senskydd hjälper dåligt och är ofta för varma tycker jag.

Jag har provat det mesta i flugspraysväg men inget hjälper riktigt bra så dessa nätskydden är mer än välkomna! Äntligen har någon tänkt till. Skydden har dessutom fått superbra kundrecensioner på olika webbshoppar.

Nu finns de är köpa i Sverige, mina är från All That Western.

 

IMG_4972

 

Complete the ultimate fly protection ensemble with the Cashel Crusader Leg Guard Fly Boots. Constructed from durable mesh material to prevent sagging and turning, these fly boots will eliminate stomping and discomfort caused by pesky flies, mosquitoes or other biting insects. Easily adjustable hook-and-loop closures provide a perfect fit for every horse! 

Features:

  • Durable Mesh Construction
  • Soft Nylon Trim Prevents Burrs and Grass from Sticking
  • Easily Adjustable Hook-and-Loop Closure
  • Easy Maintenance – Rinse Clean!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.