5 kommentarer

  • Om de vill att Falsterbo förknippas med vill du ligga med mig då istället för hästar. Men absolut alla ligger ju men behövs det en låt för det? Eller förknippad det med om du ligger med mig så sponsrar jag en hästlastbil till dig…

    • Jag tror inte att man behöver analysera den så hårt med tanke på originalet. Men alla uppfattar vi saker olika.
      Ska ni ner nåt i veckan?

  • Jag analyserade den väldigt hårt men snabb som jag är som vanligt och har lyssnat flera gånger nu och ja du har rätt Matilda jag var lite för hård. Skulle gärna vilja åka ner men väntat på att våran nya D- ponny kommer från Irland så får nog avstå i år tyvärr, tråkigt. Men hoppas du får trevligt och superkul.

    • Vad spännande!! Är den till I? Jag ska inte heller dit, jag brukar aldrig hinna med Falsterbo. :( Jobbar hela veckan.

  • Jobbet går ju alltid före nöjen. =) Ja tanken är att den ska bli I sen när hon blir äldre. Men just nu kommer den att vara min tills hon växer i den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.