“Riding is a sport. Dress like it!”

 

Detta citat kommer från Struck Apparel, ett kanadensiskt företag som tillverkar riktigt coola ridbyxor som verkar extremt sköna. De säger själva att de brinner för ridsporten, hoppning, dressyr, fälttävlan vad det än är för gren så kan de inte få nog av sporten och får ständig inspiration. De tillverkar ridbyxor som är gjorda för sport, det är hög kvalitet och komfort och alla deras produkter tillverkas i Kanada.

 

struck1 Charcoal up close 4.jpg struck3

struck4

 

These are NOT your mother’s breeches…

 You won’t find anything like them in an art gallery hunt print.  Nor in a video from the 1968 Mexico City Olympics.  Not even at the 2010 WEG in Kentucky.  Struck Breeches are designed for one thing and one thing only: Equestrian Sport.

 Whether you ride one horse per day or ten, Struck Breeches will help you achieve your best performance in the saddle during training and competition.  We re-imagined breeches to deliver on three fronts that are critical to top athletic performance: Fit, Function, and Style.

 

Besök Strucks webbsida för mer info!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.