Euro Horse

 

Nu börjar det dra ihop sig till årets hästmässa i Göteborg! Är ni taggade för lite crazy shopping? I år håller jag tummarna allt vad jag kan för att det är lite roliga utländska butiker som inte har samma som alla andra. Man kan lätt bli lite blasé när det är samma, samma överallt. Hoppas på överraskningar! :)
Har ni något speciellt på shoppinglistan?

 

ghs2015-2

 

2 kommentarer

  • Åh vad jag skulle ha shoppat om jag fick åka dit .. byxor , stövlar etc och så klart matchande till älskade hästen !

  • Jag är supertaggad! Behöver tunt innetäcke, stallskor och stigläder. Sen finns det en ganska lång jagvillha-lista också.. Hoppas på att hitta ett fint schabrak i brunt bland annat. Och jag skulle vilja ha en ny väst när våren snart är här :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.