Vinrött eller grönt? Eller svart?

 

Vinröd är en färg som alltid varit en favorit hos mig. Jag har massa vinröda kläder, hästprylar och så klart har min blogg nästan alltid varit någon form av vinröd. Problemet är att jag börjar få överdos av min egen favvofärg. Jag har faktiskt beställt en vinröd kavaj från Cavalleria Toscana men den kommer inte förrän till hösten, det tråkiga är att typ allt som kommer till hösten är vinrött. Verkligen alla märken, 50 shades of vinrött överallt.

Så dagens i-landsproblem är, ska man dra till med grönt? Ju mer jag tänker på det ju mer sugen blir jag på mörkgröna prylar. Jag har shoppat på mig lite grönt från Anna Scarpati och det känns fint. Eller ska man fortsätta med svart? Men det gick ju också till överdrift. Helt plötsligt hade varenda människa svart och guld. Jag får så lätt en överdos när saker blir överexponerade. Man kan ju bara hoppas att alla hatar vinrött så det försvinner snabbt. Annars kommer ni nog se mig och mina unghästar i 70-talsgrönt i framtiden. Ett tag i alla fall, tills det blir modernt igen. ;)

 

Foto 2014-11-10 15 22 02 Foto 2014-12-08 19 07 56Foto 2015-03-03 14 57 17

 

10 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.