Vinn ett Horsewaretäcke

 

Nu är det dags att fira att våren är här med en ny tävling. Denna gången är det det perfekta övergångstäcke från Horseware som lottas ut.

För att vara med ska du skriva en kommentar nedan där du berättar varför just din häst vill ha detta täcket. För dubbla vinstchanser ska du även dela denna bilden på Facebook.

Glöm inte att skriva med din emailadress i kommentaren samt att tala om i fall du har delat bilden på Facebook.

 

hwamigolite6plus
Amigo Hero 6 Turnout Lite från Horseware är det perfekta övergångstäcket eller täcket för regniga lite svalare sommardagar. 600D polyester, vattentätt, 50 grams fyllning och andasfunktion Dubbla bogspännen, extra rörelsefrihet för frambenen samt kryssgjordar. ”Sunshower”-yttermaterial.

 

Vinnaren dras den 26/3. Lycka till!

 

 

276 kommentarer

 • Susanne Johnsson

  Snygga hästar behöver snygga täcken!

 • Prinsessan skulle bocka och busa sig lycklig med ett välpassande övergångstäcke

 • Då kvalité och passform för mig är av största vikt hoppas jag på detta täcke som funkar idag och på sikt.

 • jag skulle vilja vinna ett täcke till min storhäst Surprice! Han är en riktig fryslort och väldigt känslig såhär när det är lite temperaturskillnad ute.. När det är varmt vill man ju inte kanske ha ett tjockt vintertäcke men regntäcke kan ibland bli lite för tunt så därför tror jag ett sånt här skulle passa perfekt!
  Jag har delat på fb

 • Min stackars Arrow är sjuk och jätteledsen. Han älskar att få nya saker så ett nytt fint täcke skulle pigg upp honom!
  Har delat på facebook också. :-)

 • att kunna få sätta på bästa hästen bästa täcket från bästa leverantören från bästa stället, Skara Hästsport vore en ära.

 • Skulle passat perfekt på min häst som fryser så fort det solen går i moln men blir för varm när solen är framme! Tror detta täcke skulle hjälpa mig med de eviga problemet med vilket täcke som ska vara på nu på våren och även början på hösten när vädret skiftar fortare än man hinner blinka! Håller alla tummar och tår för att vinna! Delade även bilden på fb!

 • Endast det bästa är gott nog åt det finaste jag har!
  Bilden är delat på Facebook så mina vänner också haren chans att få vinna.

  karsve_89@hotmail.com

 • Min häst vill ha det så jag slipper laga det gamla :P

 • jag önskar att jag vinner detta täcke då min häst älskar hw täckena och jag vill att min prins ska ha det bästa ❤️

 • Jag skulle verkligen vilja vinna detta till min ögonsten, han är extremt känslig mot allt så måste alltid ha täcken på sig för att inte få utslag när han är ute, rullar han sig utan täcke så får han knottriga utslag över hel kroppen. Han har dessutom lite problem med sin rygg så han behöver ett täcke som är svalt men ändå något som håller ryggen varm de dagar som det är lite kallt. så därför skulle ett svalt regntäcke passa perfekt till han som han kan på sig utan att bli för varm eller att frysa.

 • Sussi Bengtsson

  Vill vinna för min gamla pålla på 25 år behöver ha lite mer skydd nu på gamla dar, även sommartid. Då skulle detta täcke vara perfekt!

 • Melissa Oskarsson

  Egentligen skulle nog min häst gå naken, men då fryser hon, så långt inne vill hon ha ett lagom tunt täcke så hon inte blir för varm under dom blåsiga höstdagarna eller varma vinter dagarna :)

  Än har vi inget horsewear täcke så det skulle va kul och se hur det passade min Donna :)

 • Charlotte Alfvén

  Jag vill att min häst ska vinna detta täcket då hans matte (jag) är student och inte har råd att köpa mer täcken än vad som nödvändigast går åt! Vilken leder till att det ibland blir fel täcken vid fel väder osv.
  Han har även varit vanvårdad innan så jag gör allt för att han ska få bästa möjliga skötsel och vård hos mig!

  Jag har delat bilder på Facebook!

  Mail: charlotte.alfven@me.com

 • Karin Lärnefjord

  fint täcke som skulle vara perfekt på vårkanten. Har delat och gillat. laernefjord@iname.com

 • Anna Eriksson

  Ponnyn vill gärna glänsa och vara fin i hagen så då skulle detta täcket vara perfekt för henne!
  Jag har delat på fb!
  erian_84@hotmail.com

 • Min häst vill vinna detta täcke för hennes högsta dröm är att få ha ett täcke på sig från horseware. Det vet jag, hennes ägare, eftersom jag vet allt om henne ;) Jag kan redan se hur min häst springer runt i hagen och stylar inför boysen för hon känner sig så snygg i horseware. Som den diva hon är vill hon ha det bästa av det bästa, alltså ett horseware täcke. Samt så vet jag att om hon vinner kommer hon bli stallets gudinna.

 • Nathalie Hansson

  Jonte hade blivit så glad om han fick ett nytt tunnare täcke, och man kan juh aldrig ha för många täcken

 • Majbritt Axelsson

  för att det är absolut bästa passformen till min bästa häst

 • Hästen jag rider är varm som en kamin och älskar att rulla sig… Vore guld värt att ha ett täcke som han inte blir för varm med men ändå kan hindra lite smuts från att fastna i pälsen. Delar på facebook!

 • empa_ma@hotmail.com
  Har delar på Facebook!

 • Annika Strömberg

  Gillat och delat. Mitt sto är allergisk mot både kvalster, gräs, insekter och behöver flera täcken byta med då de måste tvättas ofta. Inte alltid hon kan gå med eksemtäcket, tex vid regn osv.

 • Kristine Vörös

  Hej!

  Jag håller just nu på att lagar och lagar täcken som har gått sönder i och med busiga hästkompisar. Jättebra att ha den kunskapen också men just nu skulle jag vilja att hästen får ett rent, snyggt och framförallt HELT täcke. De här har jag hört ska vara av bra kvalitet men blir nog att byta hage ändå så han får ha det helt;)

  Mvh Kristine

 • Ann-Mari Svensson

  Självklart vill ÅsaTuva ha ett täcke från Sveriges bästa hästaffär!

  Delat på Facebook är också gjort.

 • Sofia Alvsommar

  Min fina lilla häst har nu vuxit upp och blivit stor.Men inte lika stor som sin mamma tyvärr…
  Hittills har hon ”badat” i mammsens begagnade täcken som är minst en storlek för långa. Men nu ska hon ut och erövra världen och skäms lite att inte ha kläder som passar henne

 • Anki kihlgård

  Detta täcke skulle passa så fint på min ena häst, de flesta pengar har gått till veterinärens faktura och nu är hästen frisk och villl gärna ut i hagen lura.
  Gillat och delat

 • Min häst förtjänar verkligen ett nytt täcke från Horseware. Dagligen ställer han upp för mig och gör mig glad. Ett riktigt lyckopiller!

 • Janina Anttila

  Hej! Jag heter Janina, är 18 år och studerande. Jag har flyttat hemifrån och har två egna hästar. Och därmed även en väldigt tunn plånbok…
  Mina hästar är världens gosigaste men busigaste kompisar. Dom busar i hagen från morgon till kväll, vilket resulterar i många sönderbitna täcken och alltså en ännu tunnare plånbok för matte då.
  Därför önskar sig min lite större häst (som har sönder flest täcken) just detta fina övergångstäcke! 90% av alla täcken jag köper är just från Horseware då jag och hästarna älskar dessa täcken!!
  Om han nu hade turen att vinna, så skulle han ju gå med finaste täcket ute i hagen och jag skulle slippa lägga ännu mer pengar på täcken till mina små monster. Så nu håller vi tre både tummar och hovar i vårvädret. Kramar från Janina och hästarna! :)

  (Har delat på fb)

 • Maria Holmén

  Delar på FB och hoppas på tur!
  Har haft vår c-ponny, Björnbusen, utlånad i väntan på att dottern skall växa i honom.
  Nu kommer han hem tidigare än väntat och inga täcken passar….
  Hoppas på tur!!

 • amanda Engström

  Jag skulle så himla gärna vilja vinna ett sånt täcke då jag precis köpt ny häst så det saknas lite täcken och detta skulle passa fint på min nya stjärna.

 • Madeleine Wallman

  Min häst skulle vilja vinna detta täcke då horsewares täcken har så bra passform på henne och hon har en känslig rygg och ganska ofta behöver ha på sig ett täcke för att inte bli öm. Och det täcket hon brukar ha som övergångstäcke sjunger på sista värsen men det tyvärr inte finns plats i min plånbok för ett nytt för tillfället.. :( har delat inlägget på Facebook! Min mailadress: Madeleine.wallman@hotmail.com

 • Gillat och delat på facebook.

  Jag vill vinna detta täcket till min fina vän som ställer upp för mig i vått och torrt. Han är värd det bästa och eftersom hans täcke gick sönder nyligen, så är han i behov av ett nytt fint täcke att inviga våren i. :)

 • Ett Amigo Hero 6 Turnout Lite från Horseware ser jag som ett supertäcke enligt innehållsförteckningen. Rörelsefriheten är så viktig så vi inte låser fast bogarna. Andasfunktionen är lika bra. Att ha täcke på sommaren reagerar många på men ibland måste man ha det.
  Vår ponny skulle må gott i det och endast det bästa är bra till Porter!

 • Efter att ha fastnat i ett täcke och blivit ståendes i 5 månader pga en skada i hasen hade ett nytt kvalitetstäcke suttit fint som plåster på såren och som en fin uppstart på våren

 • Susanna Engström

  Stlk 165

 • Helena Svensson

  Vilket täcke ska jag sätta på Mr Higgins idag? Det blå är för varmt….det gröna för kallt… solen värmer för mkt….. Ett övergångstäcke med 50gr och ”solskydd” vore ju perfekt!!!!!

 • Tänk va skönt att kunna få ett eget täcke! Just nu har jag övertagit mammas gamla täcken för jag vuxit ur mina. Delar på fb.

 • Matilda Gustavsson

  Min häst skulle behöva ett täcke som passar bra till de lite varmare vårdagarna :) hon är oklippt men har tunn päls så därför är ett övergångstäcke det perfekta valet :)
  Delat på Facebook :)
  gustavsson.matilda@hotmail.com

 • Olivia Jansson

  Min häst har överlevt en bukoperation så han förtjänar det allra bästa :) ❤️

 • Jeanette Wahlgren

  Detta skulle verkligen vår lilla Lova behöva eftersom hennes hästkompisar precis tuggat sönder hennes regntäcke.

  Netzz70@gmail.com
  Delat på fb

 • Christina Övgård Martinsson

  Vår ponny Monsun har svårt med alla täcken över bogen, han får alltid skav. Har hört att dessa ska vara bra! Vill gärna ge honom ett bra täcke så han mår som den prins han är :-)
  Delar på Facebook!!

 • den skulle våran prinsessa behöva!!! Hon fryser så hon skakar direkt en liten regndroppe landar på hennes rygg.
  Sarahegglund@hotmail.com
  Delar även på Facebook

 • Sanna Gustafsson

  för att min häst snart skall börja gå ut på natten. Då hade detta passat bra

 • Hedvig Melander

  Hej!
  Detta täcke i Strl 145 hade inte suttit fel till mitt känsliga fullblod till porslins häst. Så han slipper frysa, för pälsen finns det inte tillräckligt mycket av.

  //Matte Hedvig o hästen Hatherden (acka Herman)

 • Felicia Stolt Westling

  Empa tycker det är riktigt tråkigt att ha täcke på sig. Men när matte (jag) klippt av henne pälsen för att kunna hålla henne i full tävlingskondition måste faktiskt ett täcke vara på. Nu i vårtider skulle det vara spännande att se om ett täcke från Horseware skulle passa damen i fråga. Kanske kan det vara första täcket som hon verkligen gillar!

 • Min häst vill ha ett horsewear för det är det enda som passar på honom

 • Jenny benjaminsson

  Min häst är snart tjugoett
  Han har börjat frysa lite lätt
  Så att han ska kunna vara ute hela dagen
  Behöver han ett täcke som täcker ner till magen:)

 • Precis vad jag verkligen skulle behöva!!

 • För en månad sen idag slog min stora dröm i uppfyllelse. Jag blev hästägare och det är helt fantastiskt! Än har jag inte en hel garderob till min häst för alla årstider, så ett övergångstäcke skulle passa väldigt bra till min Stella i vår!

  Jag önskar att vinna ett täcke i storlek 145

 • Bengt Eriksson

  För att endast det bästa är gott nog åt Stella!

 • Hej.. min lille häst vill gärna ha detta täcket då det är en av dom täckes typer som passar hans kroppsform och han trivs dom fisken i vatten med hoswer täckerna :)

  Mvh sofia och rapppe

 • klart min Blomma ska vinna detta fina täcke.

 • Maud Jönsson

  Nu när värmen kommer vill inte min fina guldklimp ha sitt tjocka vintertäcke, men hur var de nu? Hösten slet hårt på de gamla täcket och knäppena flög och tyget höll inte för regnet! Därför ska min häst Climpen få ett nytt Horsewear övergångstäcke för han är en riktig guldklimp som förtjänar de bästa!

 • Pirjo Kulmala

  Det täcket skulle passa perfekt till min dotters efterlängtade häst som kommer till oss idag

 • Bengt Eriksson

  För att endast det bästa är gott nog åt Stella!

  Delat och gillat på Facebook!

 • Elisabeth Warberg

  Hästen jag rider på stallet vill gärna ha ett nytt täcke stl,145!

 • Ett bra täcke med andnings funktion är inte fel att ha en sval sommar kväll med regn i luften. Täcket hade min ”lilla” Iza på 172 cm tyckt om då hon inte blir blöt och fuktig om ryggen.
  Ett sådant täcke är perfekt att slänga på henne efter ett tränings pass och ibland + dusch så att inte en förkylning kommer och hälsar på utan det är bra att hålla sig lagom varm. Det kan vara små kyligt tidigt på morgonen när Iza ska ut i hagen innan själva sommaren drar igång och då kan ett sådant täcke behövas just för att täcket inte är för varmt eller kallt.

  Jag har delat bilden på Facebook och hoppas på att få se Iza i täcket :)
  / Sara
  Sara-clara@hotmail.se

 • Madeleine hellman

  Min stora skimmelkille har ett amigo för alla tillfällen, förutom just detta övergångstäcke! Har innetäcken och tjockare utetäcken med hals. Det här täcket skulle vara pricken över i ET! Och är välbehövligt nu när våren börjar skina :) håller tummarna att vi blir lyckliga vinnare! Han har stl 155. Har delat och gillar på Facebook

 • Carina Bergström

  Jag tycker att Amigo täcken sitter bäst av alla täcken! Dessutom har hästen i hagen bredvid bitit hål i lera stycken..:(

  Delar på FB

  Vh Carina o Courtney Q

 • Lisa Esselius

  Mitt dräktiga sto som är frusen av sej skulle bli väldigt glad över att få bära detta fina täcke! Hon har haft problem med lättare kolikanfall i vinter och varit extra frusen efter det. Som nybliven mamma själv så hade en vinst lättat i den något tomma börsen.

  Har delat bilden på min Facebook Lisa Esselius
  Mail lisaesselius@hotmail.com

 • Skulle passa vår Bosse bra!

 • Malin Andersson

  För att vi kämpar efter att komma tillbaka o utvecklas mer efter en svår ridolycka vi hade i vintras. Som student är det inte lätt att ge henne allt jag vill så skulle vara super kul att vinna detta täcke till henne!

 • Felicia Gustavsson

  Gillat och delat!

 • Yvonne Oscarsson

  har provat många täcken på min quater och Horsewear är det enda som sitter bra och inte ge skav på bogen, tycker också det är kanon med så många möjligheter till olika val. Och kanonbra service till kunden kommer att dela detta på Facebook

 • Ett fint täcke i storlek 140 skulle klä min prinsessa

 • Malin Andersson

  För att vi kämpar efter att komma tillbaka o utvecklas mer efter en svår ridolycka vi hade i vintras. Som student är det inte lätt att ge henne allt jag vill så skulle vara super kul att vinna detta täcke till henne!
  Har delat bilden!

 • Lydia Östlund

  Min häst behöver verkligen ett övergångstäcke till våren. Jag pluggar till hippolog och har därmed som student inte ekonomi för att köpa bra täcken vilket gör att min häst går med dubbla täcken av sämre kvalitet. Både jag och hästen skulle bli väldigt glada över ett nytt täcke.

 • Min prinsessa är minst i gänget och får alltid ärva kläder☺ett nytt eget hade gjort hästen☺

 • Nina Svenningsson

  skulle gärna vilja vinna ett täcke då jag har en gamling som fryser så lätt och behöver ett täcke som funkar i vår då det är regniga men inte så kalla dagar .

  Nina_svenningsson@yahoo.se
  Delat på Facebook

 • Sophie Magnusson

  Min häst vill ha detta täcke för att Amigo och storlek 140 är det enda som passar henne utan att skava.

 • Therese Bornström

  Glänser det gör hon redan. Men med ett snyggt täcke behåller hon glansen ännu lite längre även i regn och rusk

 • Ann-Sofie Johansson

  Min häst behöver ett nytt täcke för att hans lillebror har tuggat sönder flera stycken…
  Delat på fb. annsofiejo@hotmail.com

 • Gunvor Nilsson

  Beauty D-ponnysto storlek 125 fryser när det blåser och avskyr regn. Perfekt täcke som sluter tätt i halsen och tillräckligt långt för att slippa drag under magen. Funkar även perfekt över sadel på tävlingsplatsen

 • Malin Persson

  Min häst behöver detta för att han är skäck med massor av vitt och hans favorit sysselsättning i hagen är att rulla. Ju leriga desto bättre.. delad på Facebook såklart.

 • Hej :) Juppi heter jag och är en liten ponnygubbe på 21 år, detta täcke skulle passa mig perfekt då jag gärna blir lite frusen i vår och sommarregnet. Matte har precis fått nytt jobb så ekonomin till täcket har hon inte riktigt just nu alltså vore detta min perfekta chans :). Mulpuss Juppi

  Mattes mejl: egg_bla@hotmail.com
  Försökte med Facebook men provar igen.

 • Kajsa Andersson

  Jag och min ponny har flyttat från ett stall där det fanns en häst som inprencip åt upp alla mina täcken, skulle nu behöva nya fräscha som INTE läcker och står emot regn. Är studerande så skulle bli jätte glad om jag kunde vinna

 • Min häst vill ha detta fina Amigo Hero 6 Turnout Lite från Horseware för att täcken går alltid åt och man kan inte ha för många eller! Ett övergångs-täcke är perfekt för en klippt häst när det är vår-varmt nu här men man samtidigt inte vill ha dem helnakna. Denna sort av täcken har en helt annan passform än alla andra täcket och med många olika täckes varianter som vi provat är detta märket det som har bäst passform för vår häst. ~En gång Horseware-alltid Horseware.~
  -Gillat och delat på Facebook givetvis! :)

 • Caroline Liljeblad

  Detta täcket skulle passa perfekt på min lilla frusna primadonna som aldrig rullar sig om det är blött ute

 • Min nya häst skulle behöva ett nytt fint täcke som är lagom tjockt när vårsolen tittar fram!

 • Johanna Vikström

  Efter en vinter med en täckesätande hagkompis är matte (jag) pank, ruinerad, grå och matt.
  Därför förtjänar JAG att vinna detta täcke. Hästen, hon går aldrig lottlös, men matte önskar ett mindre hål i plånboken.
  Tack!

 • Camilla Ahlquist

  Amigos svala regntäcke är det enda täcket jag använder under övergångsperioderna och även under sommaren vid regniga dagar. De bästa som finns för båda mina D-ponnys.

 • Nathalie Jansson

  Då min hästs täcke börjar bli slitet efter 5 PR så vill han gärna ha ett nytt amigotäcke som minst ska hålla fler år!

 • Har problem att få täckena att passa ordentligt på mitt nätta halvblod och han får lätt skav. Har aldrig provat horsewaretäckena, men det skulle vara roligt att få chansen! Håller tummar och tår!

 • Anetth Persson

  Jag och min häst älskar horseware. De sitter så bra på min stora kille. Vi skulle behöva ha ett nytt täcke och byta med.
  Jag har delat bilden

 • Hej,

  Jag vill sååå gärna ha detta övergångstäcket då min lilla tyrann till hagkompis har halvt käkat upp mitt nuvarande täcke och morsan är alldeles för fattig som mammaledig för att köpa ett nytt, hon hotar till och med att jag ska behöva gå med den här trashögen till nästa säsong (!). ;) Mvh Zamiro

  // Delar även på facebook :D

 • Hej!
  Jag blev inget annat än glad när jag såg tävlingen! Min ponny har flera stycken täcken från horseware och kan inget annat än säga att de sitter superbra på honom med grym kvalité!

  Tycker det är svårt att motivera till att vinna ett täcke, men skall inte ljuga ihop en massa, som jag hoppas inga andra heller kör på, utan skriver utifrån mina tankar och åsikter.

  Inte sett denna bloggen innan jag fick se tävlingen och kunde inte riktigt slita mig från att skrolla bland inläggen. Himla, himla roligt med inspirerande inlägg om fina saker, speciellt för en person som jag som älskar shopping och att leta efter nya saker hela tiden! Lätt en blogg jag sparar ner till min telefon :D

 • Maria Ceder Andersson

  Delat

 • Annika Andersson

  Min häst vill vinna detta täcke eftersom det är det ända täcket som ligger perfekt. Superbra passform ger inga skav. Alla deras täcken är super

 • Amigo klart bästa täcket vad gäller passform och kvalitet. Alltid nöjd häst.

 • Jag vill överraska min dotter på hennes födelsedag den 28 mars, med ett fin täcke till hennes häst

 • Petra Wedlund

  Skulle vara perfekt till vår 19års quarterhingst som e väldigt frusen av sig

 • malin sjöström

  delat

  våran fina Woody skulle såååå gärna vilja ha ett sånt här fint täcke <3<3

 • hoppas :-)

 • Min häst skulle vilja ha ett övergångstäcke från horsewear då han är en känslig kille och behöver hållas varm, hans hagkompisar är elaka och biter sönder hans täcken så han får gå med för tunna täcken medans matte lagar de andra. Han skulle då behöva ha ett till övergångstäcke som han kan ha när de andra lagas! Hans matte har heller inte råd att köpa ett nytt horseweartäcke då de är de enda täcken han kan ha utan att få skav och de kostar ju en hel del vilket matte inte har råd med just nu. Och vad skulle inte passa bättre än att vinna ett nytt täcke?

  Håller tummar och tår att jag kan få chansen att vinna ett nytt täcke till min häst!
  / Lovisa

 • Maria Nordenberg

  vi är precis nyblivna ponny ägare, våran lilla pärla är en dam på 17 år och hon förtjänar det bästa! Hon är en sådan superponny så det finns liksom inte ord för att beskriva hur nöjda vi är med henne. ❤️ Jag har gillat å delat bilden! mianordenberg@hotmail.com

 • Annika Malmqvist

  Vår häst, Sarma, är en riktig prinsesshäst! Man ser på henne när hon får något tjusigt på sig!
  Med detta härliga täcke, är jag övertygad om att hon kommer att känna sig fin, och att hon kommer att visa det!

  Jag delar även på FB!

 • Christina Ryrberg

  Perfekt täcke! Just vad min Calle skulle behöva nu när vi äntligen kan tvätta och hänga undan vintertäcken.

 • Yvonne Dahlgren

  Vår lilla Elegance vill gärna ha ett täcke eftersom hon nu ska bli tävlingshäst efter att ”bara”gått i hagen utan täcke, och vem vill inte ha ett så fint täcke?

 • Min häst skulle vara superfin i ett nytt Amigo täcke, den bästa ska såklart ha det bästa :) Han behöver verkligen ett nytt övergångstäcke, då de gamla (också Horseware såklart :D) har börjat ge upp nu efter femte hästen ;)

 • Skulle vara en underbar födelsedagspresent till mig och min häst!

 • Ingela Carlsson

  Hej!
  Vill gärna vinna täcke i st.135

 • Ja, Jag vet inte hur jag ska böja eller sluta är dåligt att formulera mig..
  Men min häst har stått i ett kvarka stall nu sen i December och alla täcken jag har använt är tyvärr helt urtvättade och håller inte nederbörd ute trots att dom är impregnerade… Så ett nytt täcke skulle vara toppen till att kunna fräscha upp efter nu kvarkan är borta! Det skulle också vara bra för en students plånbok att slippa köpa alla nya täcken!

 • Horsewares täcke skyddar bra då regnet strila,
  hästen kan njuta under tiden och vila.
  Rena och torra kommer de in från hagen
  bra skydd för både kropp och mage.

  Delat på facebook.

 • Matilda Nilsson

  Jag skulle jättegärna vilja vinna detta täcket. Älskar verkligen horsewares täcken men plånboken säger tyvärr stopp till alla fina modeller. Har precis köpt en unghäst som hade varit så fin i detta täcket! Perfekt med 50g fyllnad nu till övergångsperioden och även med sunshower materialet så hon inte överhettas om solen kommer fram. Både jag och Finesse håller tummar och hovar! Delat bilden på Facebook också så klart :)!

 • Marie Carlson

  För att undvika att se ut som en korsning mellan åsna och ett träsktroll så ber jag på mina bara knän att låta oss vinna detta fantastiska täcke. Har provat mängder med täcken men inga sitter så bra som Amigo. Andra täcken skaver av manen (därav åsna) och utan täcke så är han fullkomligt täckt av lera.
  Nu när tävlingssäsongen drar igång måste han få ha kvar som man så den kan knoppas fint.

  Marie-carlson@live.se

 • Anna Svedberg

  Hej!
  Min häst vill ha täcket för att hans elaka matte ska raka av honom all björnpäls. Matte är trött på att bli täckt av 10 kilo damm varje gång hon klappar eller borstar på björnpälsen. Matte håller inte riktigt med sin häst att det är bra för björnpälsen att doppas i lera var och varannan dag. Så min häst vill jättegärna ha ett nytt täcke, så att han slipper frysa efter rakningen.
  Mvh
  ”Matte” (Anna Svedberg, svedberg.anna@yahoo.com)

  Har gillat och delat bilden på Facebook.

 • Gunilla Hägg

  Ett bra täcke till en bra häst, syrrans Kung Minos trimmas nu inför premielopp. Då behöver han klippas och snyggas till, kan ju inte se ut som en bonnhäst , och då måste han ju ha ett snyggt täcke också. Vi får hoppas han springer in pengar frampå så han kan betala sina egna täcken.

 • Sara Petersson

  mitt fullblod Göransson och hans kompisar är täckesmarodörer av stora mått,

 • Cecilia Karlsson

  Min dam är en liten marodör o skitgris

 • Linn Jenegård

  Min häst har strl 140 och är väldigt nätt. Horswears täcken är de enda som passar henne, sitter som ett smäck, aldrig något skav eller åker på sniskan.
  Hoppas vi kan få vinna ett :)

 • Ulrika Lövgren

  Min dotter som är 9år nu i juni har tagit sina spar pengar til att köpa sin första egna ponny. Så det hade varit kul att vinna detta täcke och ge henne det som ett litet bevis på hur duktig hon är. Har delat bilden på FB.

 • Felicia Johansson

  jag vill gärna vinna för att min häst är en riktig smuts gris och att hon fryrer så

  Snuttan_19@live.se

 • Jättefint och perfekt täcke till mitt lilla sto. Hon älskar Horsewaretäcken, men har inget sånt här täcke. Smart med sunshower yttermaterial som reflekterar bort solstrålarna och gör täcket svalt. Vi vill gärna vinna ett sånt här täcke i storlek 130 :)

 • Hej. Det hade varit kanon att få vinna detta täcke, då kanaljerna leker hårt med varandra och ett nytt täcke hade varit bra då det nu börjar ta slut på täcken att ha på dom. Så det kommer bli tvunget med ett storköp av täcken. Så kan man få vinna detta så blir det iaf ett mindre att köpa :)

 • Jonna Runnälv

  Det vore alldeles perfekt att vinna ett sånt här snyggt täcke till min nya unghäst som inte har så många täcken på lager ännu!

 • Min häst skulle bli jätte tacksam om han fick ett sånt täcke.
  Han har en känslig rygg och spänner sig lätt över ryggmusklaturen även vid vår/sommar regn/vindar. Men trots att han är dressyrhäst/tävlingshäst vill jag att han ska kunna vara häst och gå i stor hage ute på natten på sommaren och då behöver jag inte vara orolig att han spänner sig. Dessutom behöver jag inte oroa mig för fula skav för horseware har en underbar passform!

  Gillat o delat

 • Jonna Runnälv

  Har självklart gillat och delat på FB oxå! ☺️

 • Maria Rönnemark

  Delat bilden, bästa täcket ,sitter som en smäck, behöver faktiskt ett nytt precis just nu för hag kompisen har lyckats göra en reva i Bellas nuvarande Amigo 50 g täcke , så jag håller tummarna :-)

 • Malin Andersson

  Min häst är ännu inte så gammal men i höst när det är dags för inridning så vill han ha ett sånt här snyggt täcke som han kan ha på sig så han är torr, ren o fin innan o efter passen :)

 • Gerda Johansson

  Eftersom jag fyller år idag den 16/3 så skulle jag vilja vinna detta täcke till min prins. Strl 135.

 • det vore perfekt att ha på tävlingshästarna nu i vår/sommar. Framförallt här i Växjö som är känt för sina få soltimmar.
  Delat på FB :)

 • Ellinor Persson

  Jag vill vinna täcket för att min häst är en primadonna som förtjänar att bli vårigt vacker i detta undersköna horsewaretäcke. Jag har även gillat och delat bilden på facebook!!

 • Skulle verkligen behöva det täcket till min häst och Amigo är det täcke som sitter bäst på henne och ger inte något skav.

 • Ellinor Persson

  Jag vill vinna täcket för att min häst är en primadonna som förtjänar att bli vårigt vacker i detta undersköna horsewaretäcke. Jag har även gillat och delat bilden på facebook!!

  Emailadress: elliper@gmail.com

 • Hej!
  Jag har ett svenskt halvblod vid namn Diva som skulle vilja ha ett nytt täcke! Jag har varit uppe i eran affär i skara i våras där jag köpt schabrak och träns, men aldrig ett täcke! Det är en av mina favoritaffärer gällande hästprylar. Skulle vara jättekul att se henne bli fin nu när graderna skiftar och hon måste hålla sig varm!

  Jag fyller 18 år den 26/3, samma dag som utlottningen, skulle vara en praktisk och rolig 18 års present för både mig och Diva!

  Med vänlig hälsning, Anna 17 år, Västerås

 • Sandra Nyström

  Min häst vill vinna det här täcket eftersom att hon älskar horseware, hon har bara Amigotäcken. Jag har precis beställt ett lika täcke, men man kan inte ha för många täcken. Ett är att hon är svart och blir då super snygg i detta täcke.

 • Min perla som är en kallblodig travare hade trivts som fisken i vattnet med detta fina täcke.
  Täcken med massa fyllning blir lätt för varma.
  Hon är svart å hade blivit så jäkla snygg i detta.
  Har delat.

 • Min perla som är en kallblodig travare hade trivts som fisken i vattnet med detta fina täcke.
  Täcken med massa fyllning blir lätt för varma.
  Hon är svart å hade blivit så jäkla snygg i detta.
  Har delat. Lilla_bumbi@hotmail.com
  Storlek 145 :)

 • Anna Jarnhede

  Enkel, ren och snygg design.

 • Min häst behöver verkligen ett nytt täcke! Han fick ett fint vinrött förra året – som han tog in i boxen, stampade på samt drog i. Resultatet är att hela innefodret sitter löst! Så han är i stort behov av nytt täcke – och som föräldraledig finns det inte direkt utrymme för nya täcken i budgeten :-) Har delat på FB!

 • Hej min häst ska vinna just det täcket för han behöver ett nytt och den färgen skulle passa honom då han Aldrig någonsin har rullat sig i hagen! Annars är ju den färgen inte den perfekta för en lortis ;) han har strl 155! Hoppas just jag kan få chansen att ge min fina 5 åring ett nytt täcke :) jag har delat detta på fb självklart mvh Jonna

 • Madelene Richardsson

  medans jag sitter hemma med min som på 3 månader å njuter av livet som mamma till mer första barn får min häst mer än första klassif skötsel hos världens bästa fodervärd som kämpar på i ur å skur med henne å sköter henne tipp topp!

  Så skulle gärna vinna å ge detta till henne då hon va helt förstörd över att min dam tog sönder regntäcket jag skickade med trots att jag sa de e lugnt!

  Gillar å delar även självklart på Facebook ❤️

 • Hoppas på vinst då min nya häst behöver täcket :-) Bara Amigo som sitter bra och inte skaver på henne!

 • Vi förlorade sorgligt nog en av våra hästar i tarmvred i slutet av förra året. Vi hade tur och hittade en ny stjärna som fyller tomrummet, men hon är betydligt större och ryms inte i några av våra gamla täcken som finns kvar efter vår förra häst. Detta övergångstäcke är ju det bästa som finns, användbart större delen av året och med perfekt passform. Därför skulle det kännas fantastiskt att få ge våran nya stjärna detta täcke, så hon slipper visa rumpan i våra gamla (för små) täcken!

 • Har ett friesersto som är bred över bogen och har hört att Era täcken kan passa sådana hästar så detta skulle jag vilja testa då vi har problem att hitta täcken.

  ulrika.holst@bredband.net
  Delat på FB

 • Anna Olofsson

  Hoppas på vinst☺gillar täcken från Horseware.

 • Isa Thornberg

  Ett sådant täcke skulle min häst bli glad att få bära :)

 • Isa Thornberg

  Delat på fb

 • Bodil Herrmann

  Min häst bör vinna då han är värd det bästa. Matte har inte alltid råd med det dock

 • Hej!
  Min häst vinner gärna detta, då hans täcken aldrig håller och min ekonomi som student inte riktigt håller för Horsewares täcken. Med vänlig hälsning, Josefine

 • Josefine Tingvall

  Jag vill vinna täcket till familjens 20-åriga halvblod Favvis för att hon är en fantastiskt vänlig individ som hela familjen kan rida och som tar runt vår 10-åriga dotter i lättare klasser i hoppning. Hon ställer alltid upp för oss alla, så jag tycker att hon förtjänar det bästa. Jag delar.

 • Hoppas att man vinner någon gång! Skalman_68@hotmail.com. Delar å gillar

 • Min häst vill vinna ett täcke då hans föredetta hagkompisar slet sönder alla hans täcken. Jag står nu här med trasiga täcken där alla har stora revor i. Jag är samtidigt stundent och har desvärre inte råd att köpa så mkt nytt. .Det går redan så mycket pengar till hästen och ridningen ändå. Mina föreldrar har fått Betala en stor del av mitt intresse och vill inte be om pengar längre eftersom jag vet att dom har svårt i sin ekonomi oxå. Båda jag o min häst skulle bli överlyckliga om vi vann ett nytt täcke som samtidigt kan spara mig den utgiften.
  Jag älskar täckena från horseware, en stor favorit!

 • Therese Lidgren

  Vill gärna testa ett annat märke som detta för våra andra täcken är inte bra

 • Horseware´s täcken är de som vår ponny Mayflower trivs bäst i!
  Nu när tävlingssäsongen kör igång och hagarna fortfarande är bruna är ett Amigo-täcke räddningen för en vit ponny och ryttare!

 • Tova Lundmark nilzén

  Då Horseware är det som passar bäst på mitt yrväder så skulle det vara skönt med ett övergångstäcke från det bästa märket.

  Delat på Facebook

 • Min underbara häst Sol är lite frusen så ett täcke när inte solen lyser skulle göra hans dag :-D

 • Ett snyggt täcke med fantastiskt bra passform!

 • Alicia Berggren

  Min häst behöver verkligen ett nytt övergångstäcke för hans har blivit söndertuggat av den förra hagkompisen. Så det skulle vara bra med ett nytt och Amigo är ju det bästa täckesmärket i hela världen, så det är ju ett plus! Hoppas jag vinner!

 • Fullkomligt älskar Horseware! Det är dom bästa täckena, ger inga skav, perfekt passform, håller i många år. Det bästa är endast gott nog till min fina häst

 • Min häst vill gärna ha detta täcket då horseware är ett av de få täckesmärkena som passar honom, och han har inget 50g övergångstäcke som verkligen skulle behövas just nu!

 • Min dotters häst som vi tog igenom SPCA var dräktig och har nedkommit med ett föl. Min dotter har nyligen börjat jobba och ekonomin är skral men fölet skulle gilla ett skönt täcke

 • Min tävlingsponny fått sitt förra 4 år gamla Horseware täcke sönder tuggat av två hingstar han gått med, vore både han och jag oerhört glada med ett nytt och helt :)

 • Min fina fina häst behöver helt enkelt ett nytt övergångs täcke då hans gamla ärvda börjar ta Slut , 3 e hästen som använder det ochär just ett Amigo. Slitstarka och absolut dom bästa täckena !
  Delar och gillar !

 • Till min bästa kompis,
  ett täcke av bästa kvalite’,
  Unnar henne det bästa,
  och det är just vad detta e’!

 • Jenny Almqvist

  Min häst hade ett sånt här täcke förra våren och det var verkligen kanonbra! Meen han har växt och behöver en storlek större :)

 • Beatrice Fransson

  Mitt sto har precis fått föl och därmed gått ner sin mamma mage. Alla täcken har blivit för långa för henne tyvärr! Det skulle vara helt underbart om mitt ena sto kan få ett täcke med bra passform igen!

 • Min lilla pålla från Irland skulle skulle trivas i ett täcke som hon kände sig som hemma i.
  Hoppas på tur, inte till Irland men till Kålerud. / Lenamore Marryslegs

 • Min häst skulle nog jätte gärna vilja ha det här täcket. Då det är ett lagom övergångs täcke. Amigo är väldigt tål bart då han är en buse i hagen. Den har en snygg färg som passar honom. Han är en häst som inte rullar sig så mycket ute så det kan hållas rent rätt länge. Han blev årets D ponny galoppör år 2014 och förkänar ett nytt snyggt amigo täcke.

 • sara Jonasson

  Min ponny är en herre med rätt tjock päls även på sommaren och det i kombination med att färgen är väldigt rödbrun gör att han lätt blir för varm, samtidigt är han 20 år i år och jag vill inte att musklerna ska kylas ner vid regn. Detta täcke från horseware verkar perfekt iom sin ljusa färg och sitt tunna material men ändå viss fyllning! Har även delat bilden på facebook.

 • Jag har använt dessa fantastiska täcken i flera år nu. De är hållbara och har en bra passform!
  Jag har delat på Facebook

 • Min häst skulle vilja ha täcket för att alla andra hästar i hagen rekommenderar det, men har en matte som varit lite för snål, så nu hon vill också känna sig fin i hagen!

 • tuula Saarimäki

  Har delat på fb

 • Hej!
  Jag önskar vinna det här täcket till min fina kallblodstjej, jag har sparat en hel bunt täcken sen förra hästen i tron om att mitt sto kunde ha strl 135, men icke. Dom är för små, precis alla täcken jag har.
  Jag har även delat på Facebook!
  Min mail är mliandersson@live.com :)

 • Charmeur vill ha detta täcke nu till våren. Helt enkelt för att bara det bästa är gott nog till min svarta prins. Kvalitetstäcken med bra passform måste det vara, annars blir det skav och kala fläckar. Hoppas på en gnutta tur!!

 • Det vore guld värt till min häst då jag bor i Värmland med kalla nätter (mornar, em) och om det blir sol kanske 10 grader varmt på dagen. Med täcke svettas hästen på dagen, men man vill ju inte släppa ut en klippt häst 06.30 på morgon utan täcke när det är -7 ute. Alltid lika svårt med täcke på våren.
  Har delat på fc.
  Kihl70@me.com

 • Min dam är ett sto på 15-år som jobbat flitigt många år på travet och sprungit många lopp. Hon är en liten fryslort som blir oerhört stel om hon inte täckas. Nu har det börjat bli väldigt varmt här där vi bor men inte tillräckligt för att gå utan täcke. När solen börjar gå ner blir det även svalt och hon vill vara ute så mycket som möjligt och självklart tycker jag att hon ska få det! Just detta täcke skulle hon passa oerhört bra i och det skulle vara perfekt värme för henne, hela dagen! Hon gör allt för att alltid göra rätt och hon har ALDRIG sönder täcken, så därför tycker jag även hon förtjänar detta. Hon älskar att hoppa stockar i skogen och gör allt för mig, så varför inte göra allt för henne och försöka vinna detta ursnygga, perfekta täcket? Detta skulle hon även älska under sommarbetet då nätterna blir lite svalare och det kan tänkas regna, då hon hatar regn så vill hon gärna ha täcke. Vi håller tummar och hovar på att vinna detta! :)

 • Ps. Glömde säga att jag delat på FB!

 • Jag har bilden på Facebook! :)

  Jag anser att min häst är värd detta täcke då hon ställer upp för mig i alla lägen. Hon gör de mörkaste stunderna till de ljusaste genom att bara finnas där, och se på ♥. Hon är min bästa vän, och även om hon inte förstår så känns det skönt att prata om allt med henne. Hon går från klarhet till klarhet, och vi lär av varandra. Nu när vi ska börja tävla under 2015 kan det ju vara lite kul att vara både snygg på tävling och hemma i hagen, för att hon ska framstå som den riktiga stjärna som hon är!! Hon betyder mest.

 • Greta Wårfors

  Mina ponnyer ÄLSKAR Horseware täcken. De sitter bra, ger inga skav, är snygga och finns i den perfekta storleken 130cm. Då min ungponny har lekt rövare i hagen har jag endast ett helt Horsewaretäcke kvar så ett nytt skulle sitta fint

 • Helena Dunbäck

  Med ett täcke på av bästa kvalité klarar han väder och vind utan problem.

 • Emelie Ljungeld

  Mitt sto har precis kommit hem igen efter att ha fått föl som dessvärre blev bockhov och det har tagit nästan ett år med boxvila och behandlingar för fölet och mitt sto har lugnt funnit sig i att stå inne med sitt föl.
  Nu är hon som sagt hemma igen och ska åter bli ridhäst och vi ser det som en nystart och vad passar bättre än ett nytt täcke att visa upp när hon äntligen får gå ut igen.

 • Min bästa vän fyller snart år o det skulle vara kul och kunna ge det till henne och hennes häst i födelsedagspresent,hon skulle bli så glad!! Denna fina hästen är värld det bästa!

 • Mia Kristiansson

  Mitt fina sto Calamity Jane har gjort sej förtjänt av ett skönt täcke eftersom hon ska bli mamma om en månad, och mammor ska man vara rädd om <3

 • marielle svensson

  Thjaa vilken lycka att få läsa sitt eget namn på dennlyckliga till täcket;))

 • Nathalie Kristiansson

  Hej jag vill så gärna vinna täcket

 • Vilket fantastiskt täcke

 • Vilket fantastiskt täcke

 • Gugge Carlson

  Fint täcke till fin häst

 • Johanna Hallén

  Vilken häst drömmer inte om ett täcke från Horsewear?! Alla mina pållar gör det definitivt!
  Har delat på FB.

 • Flora vill ha ett eget täcke då jag inte har några kvar till henne, blev ett oförberett köp när jag äntligen fick köpa tillbaka henne från en inte så gynnsam miljö för hästar. Hon är 19 år och ska få tillbaka hull och muskler nu, extra skönt med täcke så hon slipper lägga energi på att hålla värmen de kyliga dagarna som är kvar.

  Jag har även delat på Facebook.

 • Bosse kristisnsson

  Vill vinna det där Täcket. Så min häst blir lika snygg som min dotters tävlingshästar!
  Delat på Facebook
  Bo.Kristiansson@Hotmail.com

 • Sandra Hedman

  Det är svårt att hitta ett täcke med bra passform för min minsta vän Bob Urban som har 105 i stl. Jag hoppas vi ska vinna täcket och att han äntligen får ett täcke som är följsamt för hans knubbiga kropp och som tål shettisbus hela dagarna långa.

 • Madeleine Harlin

  Jag vill att min häst ska vinna detta täcke just för att han ska få något skönt och avsvalkande i dessa vår och sommar dagar som börjar möta oss nu. Dessutom är det en väldigt bra passform på dessa som kommer klä honom snyggt :-)

  Delat på Facebook!

 • Då horsewear är dom ända täckena som passar min underbara P.R.E kille skulle vi bli mer än glada över att få vinna detta snygga täcke. Även delat på Facebook.

 • Jag har en klumpig och oförsiktig dam som dessutom är frusen och känslig för väder och vind. Hon har tagit sönder täcken på ingenting såväl utomhus som inomhus och skulle verkligen behöva ett nytt övergångstäcke för att slippa bli kall och blöt. Nuvarande är lappat och lagat med silvertejp, som hon gärna pillar bort! Delat på Facebook och håller tummar och hovar.

 • Ellinor Edell

  Min tjej skulle behöva ett lagom tjockt täcke nu när dagarna börjar bli allt finare o dom kan gå ute längre :) .

 • Ellinor Edell

  Min tjej skulle behöva ett lagom tjockt täcke nu när dagarna börjar bli allt finare o dom kan gå ute längre :) har delat på Facebook :)

 • Har en helklippt islandshäst på lösdrift – i flock – täckena slits hårt och måste sitta bra eftersom hon har dem dygnet runt – ett Horseware är perfekt för det!

 • Insåg just att det är den där jobbiga årstiden just nu, vinter på morgonen och sommar på dagen. Antingen frusna hästar halva tiden eller sjöblöta av svett. JAG BEHÖVER ETT SÅNT HÄR TÄCKE :-)
  Delar så klart på Fb! grimm@home.se

 • Anna Sundberg

  Våran prinsessa gillar att glänsa och hon förtjänar det bästa

 • Anna Sundberg

  Gillat och delat☺

 • Therése Carlsson

  Detta har vi aldrig provat på Kartouch! Skulle kunna vara något att glida runt i ;)

 • Våran ponny skulle verkligen behöva en sån här täcke! Min storhäst har endast Amigo-täcken och hon älskar dem! Syrrans ponny har också Mio-täcken, och är väldigt nöjd hon med. Tyvärr så har min häst försökt äta upp ponnyns täcke, och nu har den gett upp. Jag reser till Tyskland snart så detta skulle vara en härlig överraskning till min 13- åriga syster som kommer att sakna mig

 • Ett övergångstäcke skulle passa alldeles perfekt här uppe i Norrland på mina hästar. Det skulle passa perfekt nu till våren när solen värmer fast det inte riktigt är varmt i luften och man ändå vill ha ett täcke på hästen utan att det ska behöva svettas ihjäl när solen ligger på! :D
  Har delat på Facebook.

 • Jenny Ruotsalainen

  Perfekt för tävlingshästen som går i beteshagen på sommaren men som inte kan gå utan täcke eftersom han rids hela sommaren

 • Emelie strandh

  Då min tyvärr inte har nåt övergångsstäcke så skulle han bli sååå glad för att slippa ha sitt 300 grams nu när det är plusgrader men minus på nätterna!! Och passformen på dom täckerna är ju toppen bra!!
  Delat på Facebook

 • Min häst har fått sitt täcke sönderbitet av sin hagkompis och de skulle sitta fint med ett nytt :)

 • Min fina 19åriga favorit farbror har fått sina fina favorittäcken slaktade av hagkompisen. Efter många lager och omgångar med silvertejp så har han nu fått byta polare och den nya bruna är en betydlig snällare sak, i alla fall om du frågar hans täcken. Dock är skadan redan skedd. Tre av hans täcken har nu olika storlekar på hålen, allt ifrån bortom all räddning till kommer läcka om det regnar.

  Hans fina övergångstäcke från horseware var ett av dem som är fått sig revor och hål. Ekonomisk så skulle ett sådan här därför vara guld värd och ett mindre nytt täcke för en student och hosta upp pengar till. Dessutom är passform A och 0 eftersom en mankfraktur för något år sedan gjort att det är extra viktigt att täckena inte får strama eller ligga fel.

  Så… att min lilla farbror med trasigt favorittäcke och dålig manke skulle få vinna detta, det skulle göra mig lycklig!

 • Min tös har ett Amigo Hero 6, men skulle hemskt gärna vilja prova sunshower materialet!!! Fantastiskt va smart!!! Håller tummarna!!!

  Delat på Facebook också :)

 • Theres Eriksson

  Min Cornesch skulle bli så fin i detta täcket

 • Det är ju klart att min ”Jägarn” vill ha ett sånt fint täcke att glänsa i när det är gråväder.
  Har delat på Facebook

 • Theres Eriksson

  Har delat på Facebook !
  Min Cornesch skulle bli så fin i detta täcket

 • Eftersom min häst bara har svarta tunnare täcken skulle hon vilja ha ett sånt här tjusigt som håller henne lagom varm när det är sol men ändå lite för kallt att gå naken för en känslig rygg. Delat på fb.

 • Cecilia Thorsen

  Endast det bästa duger åt en liten prinsessa så det är väl klart att hon vill ha ett täcke från Horseware.

 • Ebba Eliasson

  Min häst är värd detta täcket då han fått en skada som gör att han inte längre kommer få kunna hoppa längre som han ÄLSKAR. Han har fått stå i en liten sjukhage i över ett halvår, och har ett antal månader kvar innan han får komma ut i en större. Han har skött sig oerhört bra och är fortfarande lika lugn och snäll i hanteringen även fast han inte kan röra på sig och göra av med sin energi i hagen. Eftersom han inte längre får glänsa på tävlingsbanorna och står i en liten hage som han inte kan röra sig mycket i (vilket gör att han fryser lättare) så tycker jag han förtjänar detta fina täcke!

 • Finns inga bättre täcke än horseware! Oslagbara

 • Louise Westerblom

  LYCKA hade varit att vinna ett sånt täcke, drömma kan man ju alltid

 • Cecilia Thorsen

  En gång till då jag glömde säga att jag har delat på Facebook. Motiveringen lyder att endast det bästa duger åt en prinsessa så det är väl klart att hon vill ha ett täcke från Horseware. cilla.thorsen@gmail.com

 • Elisabet Nyström

  Dotterns 4-åriga foderhäst skulle verkligen behöva ett fräscht täcke.

 • Madeleine Wahlström

  horseware är de bästa täckena! En av mina hästar hade blivit så lycklig om hon fick ett horseware täcke!

 • Maria Karlsson

  Min häst vill bara ha det bästa, och det som saknas just nu i hennes garderob är ett tunnare regntäcke nu till våren. Delat på fb

 • Frida Sunesson

  Min lilla kille som börjar bli stor så stor så täckena inte täcker så vore kanon med ett som är lagom stort!

 • susanne carlsson

  Funlight vill gärna möta våren i detta täcket!

 • Min ponny är en riktig buse som älskar att leka i hagen så vad passar då bättre än ett nytt täcke med bra rörelsefrihet? Det ät ju även en hel del täcken sm går sönder under dessa lekar, så ett nytt skulle behövas nu till våren.
  Han bär storlek 125

 • Ett horsewaretäcke är ett typ av täcke som min pärla passar perfekt i, men efter unghäst-lek så behöver hon verkligen ett nytt!
  Delat på Facebook!

 • Therese Malmgren

  Min snygga dam hade passat perfekt i detta täcke. Endast det bästa räcker åt henne.

  Delat bilden på Facebook

 • Lena Kinnhammar

  Ett perfekt täcke med bästa passform. En gång Horseware alltid Horseware.

 • Min häst, kallad Leffe går i hage tillsammans med 3 andra grabbar. De leker och håller igång högt och lågt, vilket ställer stora krav på täcket. Det behöver tåla en del bus.. Hade varit mycket intressant att testa detta täcket och se va de går för! :)
  Skulle vara väl värt att rekommendera andra om det visar sig vara bra.
  Håller tummen och delar på Facebook.

 • Gunilla Arvö

  Ett sådant supertäcke vill min svarta madam ha!
  Hon älskar Horseware täcken liksom sin matte!
  150 cm skulle sitta som en smäck!

 • Caroline Hagenvind

  Min tinkertok vill gärna vinna detta täcke ;) Skulle sitta som en smäck just nu att vinna ett täcke, då alla ”hästpengar” går åt till barnens lånade B-ponny just nu :P

  Gillat o delat på facebook.

 • Maria Jernberg Boye

  Ser ut att vara det perfekta täcket till min dotters ponny. Jag delar på Facebook så fler får se detta och alt om skara hästsport!!!

 • Fina gammelgubben Redwood (23, halvblod med 25% fullblod) skulle bli överlycklig om han fick ett sådant. Han är en frysekylling och en tunnhudad grabb som behöver skydd både mot regn, kyla och flygande små odjur.

 • Har amigotäcke till två av mina shettisar och de är kanonbra. P.R.E. Valacken Azzaro, 4 år är lite avensjuk på sina små vänner som springer kring med ett välpassande täcke – Han önskar sig ett sådant täcke i strl. 145 !

 • Sofia Hedlund

  Med en alldeles för påhittig häst som klär av sig om täcket är för varmt eller inte sitter riktigt bra känns detta som tävlingen för mig! Tänk att kunna vinna ett riktigt bra täcke som vi båda gillar! Han har stl 155. Jag delar på Facebook.

 • Jag rider och tävlar en busig arabkille på 5 år, vid namn Santiago, även kallad Svamp! Denna söte varelse skulle inför tävlingarna behöva ett litet lerskydd för att slippa slita ut ägare och ryttare genom att nästan borsta ihjäl sig hihi!
  Delat på Facebook!

 • Lotta bachrach

  Min häst älskar lera men det gör inte jag, så därför behöver jag vinna ett täcke med kvalité som står emot lerinpackningar.

 • Vore väl en dröm att få känna att man ger sin häst lite lyx o samtidigt veta att täcket håller va de lovar

 • Sanna neilander

  då jag precis har fått hem min egen första häst efter 17 års längtar, skulle det vara perfekt med ett täcke eftersom det är mycket som ska inhandlas till hästen!
  Har delat på facebook.

 • Erika Carlsson

  När vårens dagar inte är som bäst
  vill jag ha det bästa för min häst
  ett täcke från Horseware vore toppen
  för att skydda den lilla kroppen
  mot både väta, kyla och lera
  jag o hästen kan inte önska oss något mera.

  Gillat och delat på facebook.

 • Susanne Häggqvist

  Fick möjlighet att köpa tillbaka min gamla tävlingshäst 21 år för ngr veckor sedan o det känns som en dröm att få tillbaka honom , , var tvungen av privata skäl att sälja honom för 6 år sedan , det var tungt ,har haft honom sedan han var 3 år , han skulle verkligen va värd ett nytt Horsewaretäcke !! Det är dom som legat bäst på honom !!

 • Elizabeth Selin

  Ett täcke jag mer än gärna skulle vilja prova nu när 100 g är för varmt och regn täcke är en aning för kallt till min häst som får knölar på ryggen om det blir för varmt innanför rocken.
  Snyggt dessutom!

 • Fredrika Engström

  har inget bra övergångstäcke och det vore kul att prova ett horsewaretäcke då jag aldrig gjort det förut :)

 • Världens bästa täcke skulle min Ginny vilja ha, hon skulle slippa bli blöt och frysa. Nu är det vår och detta hade passat perfekt till henne, trots att hon är rödtott och inte alltid förtjänar ett!!

 • Varm go och gla ska hästen var var da
  varm och torr i elegans från huvud till svans

 • Caroline Hansen

  snygg häst bör såklart ha snygga täcken! Min lilla lortgris ska sittas in nu under våren och till hösten när han ska börja ”ridas” behöver de första täckena inhandlas. Att vinna ett hade ju vart fantastiskt!

 • Johanna Hansen

  min irländska Dponny skulle dansa som en prinsessa i hagen med ett irländskt täcke

 • Min ponny Dusty skulle väldigt gärna vilja vinna det här täcket eftersom hon är en riktig fryslort, ett övergångstäcke hade varit super för henne i och med alla temperaturskillnader, man vill inte sätta på för tjocka täcken men inte för tunna så att hon fryser, detta skulle vara kanon! Jag har delat på facebook!

 • Eftersom jag har förlorat min lekkompis efter att han inte klarade av sin kolik, så har jag nu fått en ny kompis som är mycket tråkigare. Han vill inte leka ”bita-sönder-täcke” leken med mig…
  Så nu tycker ”morsan” att jag kan ha lite dyrare täcken som ligger bra så jag inte ska få ont i manken&bogen av täcken som ligger och drar. Då slipper hon tydligen ta ut min massör lika ofta och jag kommer kunna röra mig bättre i hagen säger hon. Så därför tycker jag att ett sådant här täcke vore toppen, för jag älskar att springa fort och då måste täcket sitta bra så jag inte får ont!

  / Sam 10 år, rödhårig och enveten

  PS. Morsan har delat bilden på Facebook eftersom hon verkligen vill att jag ska vinna detta täcket! .DS

 • Min fina kloka gamla trotjänare (21 år) skulle behöva ett sådant fint täcke nu när vintertäcket åker av.
  Har delat på FB.
  miamia61@hotmail.se

 • Jag skulle vilja vinna täcket till min häst eftersom jag inte har något övergångstäcke.

  Med vänlig hälsning,
  Ebba Rydholm

 • Perfektion för våra ston
  Horseware är lag var dag
  Ultra lätt -rätt klätt – rätt och slätt!

 • Ingela Olsson

  Min FrieserPrinsessa önskar alltid det BÄSTA :)

 • Ingela Olsson

  Min FrieserPrinsessa önskar alltid det BÄSTA :)
  Delat på fb

  Mvh
  Ingela Olsson

 • Ett perfekt täcke vid lite svalare dagar och med bästa passformen. Lycka om en av våra två hästar skulle få prova och utvärdera detta täcke. Den andra skulle nog bli grymt avundsjuk… Så bara att skaffa ett till

 • Min häst fick korsförlamning för ett tag sedan och nu är jag rädd när sommaren kommer att hon blir för kall att gå utan något foder i täcket men jag vill ju inte ha nått tjockt på henne så då önskar vi oss detta!

 • Elin Mårtensson
 • Jag är gärna med! Jag skulle vilja vinna eftersom vi efter mycket letande hittat min drömhäst. Han är så otroligt fin och med blank päls, därav vill jag ju såklart kunna fortsätta hålla den blank och fin. ;) I priset ingår inte heller något täcke. Så att vinna ett täcke hade ju varit perfekt då plånboken inte direkt är full efter ett hästköp.. Nu håller jag tummarna och hoppas kunna ge detta till han i välkomstpresent!
  // Lovisa

 • Min häst vill vinna ett täcke då alla mina täcken är gamla och trista. Vill slänga ut allt slitet till våren och fylla på med nytt och fräscht ! Ett stort plus är att detta är de bästa täckena vi vet !

 • Alla snackar om horswear wear är horsen…. Skulle gärna prova för jag har alltid förespråkat Buccas.

 • Alla snackar om Horsewear wear är horsen… skulle vilja prova då jag alltid förespråkat Buccas.

 • Elin Kängström

  Mina lilla fjording född -92 börjar bli gammal, uppfödd här hemma på gården och alltid gått i lösdrift och klarat sig fint utan täcke. Men nu när hon börjar bli till åren så behövs det täcke, ett 300g vintertäcke och ett helt ofodrat regntäcke har hon men inget mittemellan. Så vad glad jag skulle bli om jag vann det till henne :-) och stort plus med täcke som har t-spänne i fram till häst med kort hals de sitter så mycket bättre.
  /Elin

 • Jag skulle vilja vinna ett sådant täcke till mitt halvblodssto. Tant blir 23 år i år och har på äldre dagar blivit mer känslig för vind och regn. Jag är väldigt nyfiken på Sunshowerfunktionen på detta då det ibland är hopplöst att täcka rätt så här års, när vädret växlar mycket under dagen. Jag vill inte att hon ska frysa, och inte heller att hon ska svettas under täcket när solen ligger på! Jag tror detta skulle kunna fungera jättebra på henne :)

 • Min ponny har väldigt känslig rygg som måste hållas varm för att den inte ska bli öm och spänd och det är jättesvårt att hitta ett lagom varmt täcke för vårens varma dagar som oxå har bra passform.

  Delar tävlingen på facebook och min blogg!

 • Pingback: Vinn ett Horsewaretäcke hos Thetackroom.se | Matilda – Allt och lite till…

 • Skulle bli jätte glad om jag vann detta fina täcke till min häst.
  Hon är verkligen värd ett nytt ❤️

 • Gillat och delat! Min hästs hagkompis har bitit sönder några täcken och därför är han i stort behov av nya! Han hatar att få täcken på sig, men när ett horsewear har varit på är han inte alls lika negativ.

 • About ninety percent of what we ate,beach wedding shoes, and 50% of what the stock ate, grew on the farm I was contemplating with another woman These are generally almost never gotten in tandem having jerseys and also sweatshirts and more To develop muscular endurance,wedding beach flip flops, trainers devise grueling training sessions that include football drills, sprinting,what to wear to a beach wedding men, jogging and high-knee-running the superior placement is generally we are free of char

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.